csütörtök, szeptember 19, 2013

A TÖRVÉNY

A végpontból egy újabb kezdőpontba érkeztél. Ez a végpont hatalmas erővel bírt. Tudod, érezted, láttad. Viharokat kavart, tsunamikat szított, árvizeket fakasztott, földrengésekkel tombolt. Majd amikor átfordult, ereje hatalmas maradt, de pólust váltott. A pusztító negatív lecsengésből, a pozitív teremtő erő jött létre. Ezen a nullponton egészen pontosan 2012. 12.21-én voltunk, déli 12 óra 31 perckor.
Az Új Világ elején, teremtő hatalmad megegyezik az általad Istennek nevezett Teremtő Erő hatalmával, ugyanis ezen a ponton teljesen egy vagy vele. Földi értelemben meghatározhatatlan ideig mozgunk ezen a ponton, viszont minden pillanattal és állapotváltozással távolodunk ettől a ponttól. De ne aggódj, mivel nincs idő, se a tér nem tényező, ezen a nullponti energián maradhatsz örökké. Tehát használd ki és teremts.
Ahhoz, hogy ezt megértsd, először tudnod kell önmagadba fordulni. Csak ekkor ismered fel és érted meg a világ működését.
Ami kint, az bent, ami fent, az lent.
Ha előbb megismered magad, utána fogsz tudni kifelé tekinteni. Legelőször magadba nézel. Majd innen tekintesz kifelé magadon kívülre, majd kilépsz a földi síkból és az Univerzumodra nézel. A számtalan világok egyikére. Ami olyan gyorsan keletkezett, mint a gondolat. Még annyi idő sem kellett hozzá, míg kimondod: UNIVERZUM. Ez idő alatt végtelen számú új világ jöhet létre. Mégpedig a gondolat erejével és egy megfigyelővel, akinek szándékában áll teremteni. Így jön létre minden a létező MINDEN-ben.  Feladatod a létezés minden síkjában jónak lenni, azaz tisztán szeretni. Ez a szeretet magába foglalja az elfogadást, az elengedést, ahogy azt említettem illetve a nem ítélkezést, az együttműködést és az önzetlenséget. A szeretet sosem birtokol, eleve elrendelten létezik. A szeret sosem akarás eredménye, hanem egy megtörtént törvény ami első sorban magam felé, majd mások felé irányul.

A törvény az, ami működik és nem az, amit működtetnek.

Nincsenek megjegyzések: