szombat, március 14, 2009

Két hét után

Szomorúan állapítottam meg, hogy nagyon rég érkezett üzenet Aurontól. Pontosabban ő biztos üzen, csak én nem veszem az adást. Néha egy-egy gondolatot elcsípek tőle, de már meg sem közelítem azt a szintet, amilyen eddig volt. Az alap tananyagot úgymond leadta nekem. Feladatom a könyv megírása lenne, vagyis a továbbítás. Úgy gondolom, hogy amíg ennek nem teszek eleget, nem léphetek előrébb. Jogos!!!! Többször érkeznek gondolat foszlányok, olyan ismétlésfélék és egy mondatos üzenetek. Ilyen például ez is:

"A dolgok megértéséhez el kell fogadnod az alapokat. Az eredő igazságot nem kell bizonyítani.El kell fogadnod a létezését. Majd ha elfogadtad, később meg is érted. Az alapra épülnek azok a dolgok, amik számodra az alap elfogadásával egyszerűen: LOGIKUSAK. Rájössz mennyire egyszerűen működik a világegyetem. Ha hited akár egy picit is meginog az alapokban, borul mnden. Mindened megvolt, aztán egy gondolattal veszítessz el mindent. Az pedig, hogy mi az igazság, csak te tudod. Mi a te igazságod? A saját igazságodban vetett hit, önmagadban vetett hit, feltétel nélkül: ez a valódiság, a valódi igazság.
Ilyen alap, amit el kell tudnod fogadni, bizonygatási kényszer, vágy nélkül, az, hogy márpedig VÉLETLENEK NINCSENEK!"

A házasságról és a gyűrű misztériumáról

A gyűrű egy jelkép. Szerinted. Akkor most elmagyarázom, hogy valójában mekkora ereje van.
A kör a folytonosság, az állandóság, a végtelen körforgás. Amikor Isten színe előtt, vagy egy embertársad előtt szeretetet fogadsz, jóban-rosszban, az olyan, mint egy beavatás. Hatalmas energiák mozdulnak meg értetek. Gondoljatok a sok szeretteitekre, akik részesei ennek az ünnepnek, ennek a beavatásnak. Micsoda energiák ezek, amik körülvesznek. A pap kifejezetten kéri, hogy aki ellenzi az most szóljon! Mindenkit a körbe kell fogadni, mert amíg egy is kilóg, a kör nem zárulhat be. Majd ha szóban nem tiltakozik senki, bezárul a kör , bezárul a házasság energetikai rendszere. Közben a gyűrű az ujjakra kerül, átitatva evvel az energiával. A gyűrűt viselve képeztek ti ketten egy különálló rendszert. A gyűrűnek ereje van és feladata. Ennek az energetikai rendszernek a fentartása. Ha egy házaspár nem hordja a gyűrűjét, a gyűrű egy idő után nem lesz más, mint egy arany nemesfém ékszer. Felvéve nem érzed az erőt, nem érzed a régi erejét. Valami hiányzik. Hiányzik egy apró kapocs, ami benneteket összekötött. De ne értsd félre. A házasságokat nem a gyűrű tartja össze. Ezek a gyűrű irányából megközelített tények. Fontos, hogy a gyűrű akár drága akár nem, működik. A szeretet élteti a hatását, és a lértehozott energetika. Ha egy mondatban szeretném megértetni:
EGY RENDSZERRE KERÜLSZ TE, A PÁROD ÉS A GYŰRŰTÖK.
A gyűrű nélkül a ti saját rendszeretek sértetlen marad, de a háromszög nem kétszög. Természetesen gyűrű helyett más talizmánt használva az eredmény ugyanaz. A talizmán erősít, feltölt, kiegészít, teljessé tesz. Emlékeztet a szeretet-szövetségre.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valaha meg fogom tapasztalni a gyűrű erejét?