kedd, február 24, 2009

Hol lakik Isten?

Mostanában éjszaka jönnek a gondolatok, de mivel elfelejtem reggelre sajnos nem írtam le. Nap közben megismétlik, de mivel a blog állandóan zárva van, nem tudom leírni.

Az éjszakai átalakításoknak egy ideje-pár napja-vége, mert már nem bírtam. Remélem a végére értek és nem csak szusszanni hagynak. Tudjátok kezdődött a csakratekergetésekkel. Az első nagyon fájdalmas és egyben kellemetlen is volt. Szó szerint halálfélelemmel járt. A többi enyhébb volt, de egy nagyon erős szédülés mindíg volt, miközben zuhanásérzés, fejfájás, hangok, hőhullám, majd reszketés. Egyik éjjel megint elkezdődött. Sírva mondtam egy fél óra után, hogy "Hagyjátok kérlek szépen abba, mert nem bírom." Aztán egy pár utolsó simítás után megszólalt Auron: "Jól van kicsim, ennyi mára elég lesz." Azóta jól alszom, nem fáj semmim éjjelente. Hogy mit csináltak velem, nem tudom, nem értem, de nem volt kellemes.


Istenkeresés. Hol található Isten?
-Mondd ki magadban, hogy "Isten." Észrevetted, hogy gondolatban, vagy az esetek többségében a fizikai síkon is felfelé emelted a tekinteted? Isten az égben van. A hit szerint. Pedig a mozdulat ősi és kódolt. Isten magasabban van, mint te, feletted. Viszont fizikai síkon nem az égben, hanem a magasabb létezési síkon, egy magasabb rezgéstartományban. Emléksezl még a MINDEN EGY törvényre? Az EGYSÉG az Istennel való egyenlőséget jelenti. ISTEN=TE MAGAD. A fejed megemelése egy saját felettes tested felé irányul. Egy magasabb rezgésű dimenzió felé, ahová fel kell tudni érni, mivel magadhoz lehúzni nem tudod. Imával kerülhetsz közelebb Istenhez, azaz egy magasabb rendű energia részese lehetsz, ami te magad vagy. A rezgésed emelésével feljebb jutsz, eléred azt, ami fizikai síkon nem látható és nem érezhető. A tudatosság emelése, a rezgések emelése, mind az Istenhez való eljutást segíti, azaz a te saját felemelkedésedet.

Nincsenek megjegyzések: