kedd, február 24, 2009

Auron rövid üzenetei

"Túl sok a jó ember ahhoz, hogy neked a rosszakkal kelljen foglalkoznod. Bár olyan, hogy jó és rossz ember nincsen, csak olyan van, hogy jó és rossz feladatok, kellemes és kellemetlen feladatok, ugyanavval a céllal. Az, hogy ki a jó és ki a rossz, mindig egy önmagadhoz viszonyított tulajdonság. Ki a jó neked és ki a rossz neked? Egy rossz ember is például egy gyilkos is, az anyja picike szeretett fia, aki hibázott és rosszat tett. Neked csak avval kell foglalkoznod, aki jó a számodra. Ha kitudod kerülni azokat, akik kellemetlenek a számodra, akkor nem volt velük kötelező, karmikus feladatod, ha nem tudod kikerülni őket, akkor előbb oldd meg a problémát, utána küldd el."

" Az egészség az, amikor mindened megvan. Ha egészséged van, mindened megvan. Ha mindened megvan, egészséges, egész vagy. A kör bezárult. EGÉSZ-SÉG."

" Ne rágódj azon, hogy mi lesz holnap!Az élet úgyis azt sodorja eléd, amire szükséged van."

"Addig nincs mitől félnetek, amíg rengeteg jóakaró van körülöttetek. Félni csak egymástól tudtok, hiszen legnagyobb ellenségeitek ti emberek vagytok egymásnak és még nagyobb ellenségetek: ÖNMAGATOK."

"Tartsd mindíg szem előtt azt, hogy a halál nem a végállomás, hanem csak egy állomás a sok közül. A cél nem az, hogy a halálig élni mindent beleadva, hanem a célt szem előtt tartva kell élni és halni. A cél pedig a felemelkedés. Ha még nem hiszed, majd meglátod, megtudod és megérted."

Elöljáróban annyit, hogy két gyakorlat fog a blogba felkerülni hamarosan, ha addig nem tiltja le Auron. Az egyik egy kékfény vizualizáció, ami egy védelmet fog adni a fizikai tested számára a másik pedig egy nagyon intenzív gyógyító vizualizáció lesz, mindkettő fentről jön Égi Tetsvéreinktől. Vigyáznak ránk és szeretnek minket.

Nincsenek megjegyzések: