kedd, február 24, 2009

Megint....

Megnyitom, aztán ismét jön a figyelmeztetés, hogy vigyázzak, mert valaki vinni akarja az üzeneteket. Ismét megkérlek, hogy ne tedd, mert szeretném a blogot nyitva hagyni. Amiért a blog van:
1. Mert feladatom és kötelezségem a leérkezett üzeneteket közvetíteni.
2. Ennek a módja egyenlőre ebben a blogban való közzététel.
3. Másik módja a könyv lesz, amit írok.
4. A blog olvasottsága nem véletlenszerű. Az olvassa, akinek olvasnia kell. Tehát a tartalom nem terjeszthető semmilyen formában. Se írásban, se másolva, se szóban. Az információ átadása kizárólag olvasással történhet. Mivel az üzeneteket én sem javítom, a legelső forráshoz kizárólag itt juthatsz hozzá. Ha más mondja el azt, amit itt olvasott, az már ferdítés. Tehát a blog tartalma szóban sem adható tovább. Tartsatok nagyképűnek, ha akartok, de ez nem az én kérésem. Én csak a szellemi termékemet védem, a másik oldal pedig a hitelességét. Ági, ezért nem adhatom oda a könyv nyers példányát sem, mert nem kerülhet ki még abban a formában a kezemből. Vigyáznom kell rá!

Kérlek tartsátok be ezeket és akkor a blog ugyanúgy megy tovább, mint eddig. Auron azonnal figyelmeztet engem, ha valaki visszaél a blogban olvasottakkal.

Köszönöm. Andi.

Nincsenek megjegyzések: