kedd, január 27, 2009

Plejádok


"A Plejádok vagy Pleiaszok a görög mitológiában Atlasz titán és Pleioné ókeanisz, tengeri nimfa leányai voltak – hét nővér, a Fiastyúk csillagkép istennői. A görögországi Külléné hegyén születtek. További testvéreik és féltestvéreik Kalüpszó, bátyjuk Hüasz, húgaik a Hüaszok és a Heszperiszek voltak. A plejádok Artemisz kíséretéhez tartozó oreaszok voltak és öt húgukkal együtt Atlantidáknak, Dodonidáknak, vagy Nüsziadáknak is nevezték őket.

Történetük

A monda szerint Orión, a szépséges óriás, Poszeidón fia öt hónapon át, üldözte őket szerelmével. A kimerült pleiaszok, amikor már nem bírtak tovább menekülni a vadász elől, Zeuszhoz fohászkodtak. A főisten galambokká változtatta őket és amikor már nagyon magasan röpültek, az égre emelte, ahol csillagokká váltak. A Plejádok hét csillaga – a Fiastyúk csillagkép.
Egy másik hitrege szerint Zeusz azért változtatta galambbá a pleiasz nővéreket, hogy galambok képében ambróziát hozzanak neki. Ahhoz, hogy megszerezzék az édes nektárt, minden alkalommal át kellett repülniük egy félelmetes, összecsapódó kőkapun ((a német Wikiben: Symplegaden) – amelyen az Argó hajósainak is át kellett kelniük). Minden átrepülés egyikük életébe került. Zeusz önfeláldozásukat jutalmazta azzal, hogy az égbolton csillagként örök életet adott nekik."

Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Plej%C3%A1dok_(csillag%C3%A1szat)


Az idő követei

"Itt vagyunk. Mi vagyunk a plejádok, egy energiaközösség a Fiastyúkról. Történetünk messzire nyúlik vissza. Őseink egy másik világból érkeztek, amely már megvalósította a tökéletességet, univerzumot alkotott. Ti egy olyan bolygón éltek, amely a beteljesedés felé halad, és mi azért jöttünk, hogy segítsünk a feladat teljesítésében. Ezt a beteljesedést, vagy átalakulást az idők kezdete óta jósolják. Eljött az idő. Ami most a Földön történik, az kihat az egész világmindenségre.
A beteljesedés abból áll, hogy megértitek, kik is vagytok, és az élménnyel gazdagodva haladtok tovább. Őseink olyan univerzumból érkeztek, amely már beteljesítette önmagát, és együtt jutottak arra a felismerésre, hogy az a világ volt az Első Alkotó, az Ős Ok, az Első Alkotó utazása az időben. Olyan világból jöttek, amely felfedezte önnön lényegét – az alkotást. E lényeg felfedezése által értettük meg, hogy alkotók vagyunk.
Ahogy általában történik, ha egy forma tökéletesedése be– fejeződött, őseink választhattak: visszatérnek az Első Alkotóhoz – csak egy mozdulat az egész – és maradnak abban a vibrációban, vagy továbbmennek. Úgy döntöttek, hogy követekként ebbe a világba jönnek, mert felismerték, hogy egy napon ti is készen álltok majd a beteljesedésre. A plejádokra vagyis a Fiastyúkra jöttek, mert ez a csillagrendszer tud majd nektek segíteni egy napon, a legnehezebb időben, a válság idején, amikor majd készen álltok rá, hogy újra egyesüljetek az Első Alkotóval.
Őseink a Föld Eredeti Tervezői közé tartoztak. A világokban és a civilizációkban az alkotás és a szeretet magvait elhintő nagyszerű rendezők voltak. Mivel értettek hozzá, élvezték a világok hangszerelését, ahogy a karmesterek élvezik a zenekar irányítását. A mi őseink a ti őseitek is egyben, azért rokonainkként tekintünk rátok. Őseink DNS–üket az Eredeti Tervezőknek adták, és ez a DNS részévé vált az emberi faj kromoszóma– állományának.
Mi, a plejádok a ti jövőtökből érkeztünk. A mi jelenünkben létezik egy hely, ahol erőszak és káosz uralkodik. Láttuk a Föld lehetséges jövőit, amelyekben még mindig az erőszak és a hanyatlás az úr. A háromdimenziós valóságban az időt nagyon rosszul értelmezitek: azt hiszitek, hogy az időt percekben vagy fokokban kell mérni. Az idő sokkal tágasabb, mintsem hinnétek. A valóságban az idő kódolja az információkat és játszik velük, lehetővé téve, hogy egyszerre több valóságba léphessetek be, megnyújtva, eltorzítva, elgörbítve és kitekerve önmagát. Felszállhattok az idő elliptikus görbéjére, és sok realitást megtapasztalhattok egyszerűen azáltal, hogy végigmentek ezen a görbén. Eközben azt is felfedezhetitek, hogy az idő se nem állandó, se nem kézzelfogható.
Mivel a realitások egyike sem állandó, és a jövő sincs előre elrendezve, csak egy sor eshetőség létezik, lehetőséget látunk arra, hogy egy sokkal pozitívabb jövendőt teremtsünk a Föld számára. Vissza akarjuk hozni a fényt erre a bolygóra, és szeretnénk helyreállítani a Földet, hogy ismét betölthesse eredeti rendeltetését – vagyis, hogy egy csodálatos intergalaktikus információcsere–központ legyen. Visszajöttünk hát az időben egy olyan helyre, amelyet magnak nevezünk, hogy véghezvigyük a változtatást. Ez az átalakulás nem csak a Földet fogja érinteni; hatással lesz a jövőtökre, a jelenetekre és az egész világmindenségre."

Barbara MarciniAk: A Pleiadok tanításai

Nincsenek megjegyzések: