szerda, január 07, 2009

Mi az a Chanelling?

Még mindíg önmagamnak próbálom bizonygatni: Hidd el ilyen van! Nem te vagy az egyetlen, akivel megtörtént. Aztán amikor találok egy ilyen cikket, amiben ugyanazok a szavak, kifejezések fordulnak elő, amikkel én az Auronnal történő kapcsolatok alatt találkoztam először, akkor megint lépek egyet előre és kicsit távolabb van az, hogy skizo vagyok. Ilyen szavak például: FORRÁS, EREDET, AZ ISTEN BENNED VAN-TE IS AZ VAGY, LEGFELSŐBB ÉN....Amikor ezeket leírom, neked ezek ismert szavak, pontosan tudod, mit jelentenek. Elfogadod, olvastál róluk. Amikor leírom őket, minden sejtem átérzi azt, hogy ez az igazság, ezek vagyunk mi. Attól félek, hogy nagyképűnek tűnök amikor ilyeneket írok. Nem szeretnék. Mondták már, hogy Auron az én legfelsőbb én-em, talán ezért van az, amikor azt írom, hogy az én Auronom?(Ez neked szól Alekszej, hiszen te vetetted fel először ezt,és ennek örülök, mert elgondolkodtatott.)Lehetséges, hogy Auron az én legfelsőbb énem, de csak annyit tudok, hogy nem tudom kívülről szemlélni magam, nem tudom mi történik.

Íme ez a cikk,ha van kedvetek olvassátok el. Nekem sok érdekeset mondott.
Közvetítés, médium channeling... olyan szavak, jelenségek, amelyek még a sokat látott, tapasztalt ezoterikus közösségeket is megosztják, hiszen ez valóban különös formája az emberi test és szellem tapasztalásainak.
A channeling, más néven csatornázás vagy közvetítés során számtalan fizikailag is érzékelhető jelenség mellett, a médium testén keresztül nyilvánulnak meg, számunkra láthatatlan dimenziók létezői, vagy maguk a médium szellemi vezetői. Manapság, amikor a spiritualitás soha nem látott tömegeket érint meg, nagyon fontos, hogy hiteles közvetítéseket kapjanak az arra nyitott útkeresők. Tény, hogy a médiumok között is van, akinek hitelessége megkérdőjelezhető. Ugyanakkor van számtalan olyan közvetítő is, aki csodás, megnyugtató, szeretetteljes üzeneteket képes lecsatornázni más dimenziókból, vagy saját felsőbbrendű énjüktől.

Létezik-e a channeling, s valódi élményt ad-e? Erre kíván választ adni az a két angol médium, akik hamarosan Budapestre érkeznek. 2008. október 11-12-én élő channelinget tartanak, amelynek során Zakarias, Ziadora és Zapharia nevű tanítók is megnyilvánulnak majd. A két angol médium, Lee Harris és Story Waters még kevéssé ismert Magyarországon, de talán tanításaik, üzeneteik hamarosan egyre több és több spirituális útkeresőhöz jutnak el.

Story Waters spirituális szerző, eredeti foglalkozását tekintve, klinikai szakpszichológus. Könyveivel, írásaival meglehetősen szokatlan, új irányokat nyitott a new age mozgalomban is, sőt, botrányoktól sem volt mentes néhány, az ezoterikus köröket érintő kritikus megnyilvánulása. Két nagy vihart kavart könyvében is - a „The Messiah Seed” (A bennünk élő megváltó) és a „You are God. Get Over it.” (Isten vagy. Törődj bele!)- az ember saját felelősségét hangsúlyozza a boldogság megteremtésében, megpróbálja az embereket rávezetni, hogy meglássák magukban a fényt. "A fény, amit látni fogsz, benned létezik." Story írásain keresztül segít az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek lelkükkel, bízzanak benne és kövessék, minden külső vélemény, szervezet, vallás vagy dogma ellenére. Arra inspirál mindenkit, hogy erősítse belső hangját és tanulja meg korlátok nélkül szeretni és teljesen elfogadni önmagát. A lélek így elszakadhat a korlátozó hiedelmektől, melyek félelem, szégyen, bűntudat vagy önbizalomhiány formájában tapadtak hozzá.

Lee Harris ismert és nagyon kedvelt zenész, akinek számos albuma mellett, kiemelkedőek színházi és más kreatív munkái is. Zenéjét meghallgathatod a www.venusman.com oldalon. Lee hisz a muzsika és a hangok illetve minden más kreatív tevékenység gyógyító hatásában, hiszen, a kreativitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája. Lee intuitív képességei a 90-es évekre fejlődtek ki igazán annyira, hogy a channeling felé fordult. Szellemi vezetői a ZZZ: Zakariás, Ziadora, Zapharia, akiknek szeretetteljes, megnyugtató üzeneteit csatornázza le. Akik már voltak Lee channelingjén, szétáradó, megnyugtató, harmonikus energiákat érzékelnek, amelyek hosszú időn át éreztetik hatásukat. Lee és szellemi vezetői megpróbálják átadni, hogy ha szívedre hallgatva éled az életed, akkor az elméd helyett az ösztöneid kezdenek irányítani. Elméd könnyedén olyan hiedelmek béklyójába kerülhet, amelyek igazából nem is a sajátjai, a létezésnek ez a formája egyszerű szokássá válik, ekkor már nem a belső igazság vezérel. Ha a szívünkkel és az ösztöneinkkel élünk, korlátok nélkül, visszahozzuk az örömöt és a bőséget az életünkbe és azok életébe, akik körülöttünk vannak.

Persze sokakban felmerül a kételkedés, vajon tényleg hitelesek ezek az üzenetek? Story és Lee maga is több helyen foglalkozik a szkepszissel, a kételkedéssel. „…A szkepszis segíthet felmérni, hogy amit érzünk, valóságos. Egy bizonyos, egészséges mennyiségű kételkedés rávezethet a dolgaink igazságtartalmának vizsgálatára. A szkeptikus látásmód gyakran távol tart azoktól a területektől, amikre még nem vagy kész belépni, és ez így helyes, mivel minden a megfelelő pillanatban kell, hogy megtörténjen azok számára, akik készek a fejlődésre.” (Részlet az Elixír 2008. szeptemberi számában megjelent – „Médiumok titkai” című - interjúból)

S hogy mi történik pontosan Lee és Story channelingjein? Lee úgy fogalmazta meg, hogy „…A közvetítés azt jelenti, hogy lehozom a forrásból származó energiát és bölcsességet, tudást és gyógyító erőt. Vannak közvetítők, akik más lényeket, entitásokat csatornáznak le, és vannak, akik a saját magasabb tudatszintjükről közvetítenek. Saját magam a közvetítés közben azt tapasztalom, hogy folyamatosan jelen vagyok, és mind én, mind Lee eggyé válunk azzal, akit közvetítünk.” Story Waters pedig erre a kérdésre azt válaszolta, hogy „…Magamat közvetítem, amit kollektív tudatként érzékelek, így számomra a közvetítés egyszerűen azt jelenti, hogy kommunikálom mindazt, ami vagyok, a legmélyebb értelemben. Mindannyian több dimenziós lények vagyunk, és a tudat több szintjén létezünk. Az ébredéskor rálelünk ezekre a szintekre: így azt mondhatjuk, hogy számomra a közvetítés az ébredést követően meglelt szintekről történő kommunikáció.” (részlet, az Elixír 2008. szeptemberi számában megjelent interjúból)"
Forrás:thesecret.hu

Nincsenek megjegyzések: