szerda, január 07, 2009

Még egy bizonyíték önmagamnak

A december 22-ei bejegyzésemben olvasható, hogy "...egy KÁ energia rendszerű fénylény" Fogalmam sem volt mi az a KÁ energiarendszer. Csak leírtam, hiszed vagy nem. Most olvasom:

"H A T H O R O K entitás csoport. Közvetítő Virginia Essene. Angol megjelenés 1996.
Magyarul:Tom Kenyon-Virginia Essene: A Hathorok. Mandala-Véda 2000. F:Tigyi István
Egy emelkedett civilizáció, a HANG, ENERGIA, SZERETET mestereinek üzenetei a Földnek. A csapat 10 (résztvevők) +3 (tanúk) tagból
áll, genetikailag humanoid 12 DNS párral rendelkeznek. Az üzenetközvetítőjüket AVAR (!!!) –nak nevezik. Egy másik Univerzumból érkeztek a Szíriuszon (átjáró) keresztül a Naprendszerbe, a Vénuszi Éteri királyságba. Egykor a megsemmisült Maldek (Marduk) bolygó lakói is voltak. Az ősi Egyiptom istennőjével működtek együtt a múltban, majd a Tibeti Lámákkkal való együttműködés eredményeként a hang használatával kapcsolatos egyedi technikákat (mantra, vibrálás stb. ) adtak át.

A közvetítések 6 univerzális gyakorlati körből állnak: pránaáramoltatás, az érzelmek érzékelése, az érzelmi energiák kiegyensúlyozásával kapcsolatban. Hallhatunk a Sziriuszról, Lemuriáról, Atlantiszról a KÁ-ról (univerziális energia), a Naprendszerről és a bolygóin lévő kulturákról. A négy SZENT ELEMRŐL (EL:FÖLD KÁ:TŰZ LIM:VÍZ ÓM:ÉTER/TÉR :ezekből összeállítható az ELOHIM)
"

Szóval ezt jelenti a KÁ.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

döbbenet. Azért látod az összefüggést a tibeti gyógyítással?!