csütörtök, november 13, 2008

A magasabb szintű mester üzenete a fejlődésről

Először kapsz valakit, akit el tudsz fogadni, aki felkészít. Úgy mondja el, ahogy te a legjobban megérted, úgy mondja el, hogy el tudd fogadni, úgy mondja el, hogy a számodra a lehető legkönnyebb legyen megérteni, anélkül, hogy félnél. Aztán egy "véletlen folytán" valakivel kapcsolatba kerülsz, aki rávezet. Majd feljebblépsz. A következő lépcsőfokon egy magasabb rezgésű MESTER áll. Az alapokat más tanítja meg. Ahogy fejlődsz változik a TANÍTÓ. Ennek a tanítónak magasabb a rezgése, magasabb szférából érkezik. Az ő tanítása a szeretet. Feladata a magasabb segítségnyújtás neked és mások számára. Amikor belül átalakulsz annyira, hogy átérzed azt, ami valójában van,de megfogalmazni nem tudod még, akkor jön ő. Felemel, kiemel. Segít abban, hohy megértsd a magasabb szintű tanításokat is. Általában egy emberi lény életében ennél magasabb szintű tanítás nem jöhet létre a fizikai síkon.
Az első szintű mnester, az a tanító, aki az alapokra vezet rá téged. Általános információk, általános törvények. A következő Tanító, a mélyebb nézeteket mondja el és magyarázza el. Ez nem kiváltság. Mindíg akkor jön, amikor szükség van rá. Amikor a te fejlődésedhez szükség van rá. sok ember azért szenved, mert a leszületése előtt elhatározta, hogy mikor szeretne tanulni. A meghatározott időben megjelenik a tanító, és az egyén nem hajlandó elfogadni, mert racionális akar maradni, ebbe persze beleőrül, vagy megbetegszik. A belső hangokra figyelni kell mindíg!
Nem véletlenül vagyunk itt. Segíteni jövünk. Abban, hogy neked minnél könnyebb legyen az átmenet, a változás, az új létforma.

(most én megfogok halni?)

Még nem, de félsz és ezért szeretnénk tanítani téged, hogy nem kell félned. Sok dolgod van még. Addíg amíg félelem van benned, az elmúlással kapcsolatban, nem tudsz teljes odafigyeléssel közvetíteni, hiszen attól rettegsz, hogy mi lesz, ha meghalsz, hogy mi lesz veled. Tanulnod kell, addíg amíg nem félsz. Utána léphetsz feljebb. Félelem nélkül jobban fogsz tudni segíteni és közvetíteni. Ez is a te választásod volt.

Az alapok Mestere mindíg olyan, mint te. Ezért nehéz megkülönböztetni a saját felsőbb énedtől. Olyan tulajdonságokkal bír, mint amilyen te vagy. Ha te büszke vagy, ő is. Ha te szenvedélyes vagy, akkor ő is. Ha te szűkszavú vagy, ő is. Ha te szeretsz beszélni, ő is. Ez a HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA törvény. Ezért neki is vannak rossz tulajdonságai. De mivel csak olyat értessz meg igazán, amilyen te vagy, ezért kapsz ugyanolyan segítőt, mint amilyen te magad vagy.

A következő szintű vezető már nem olyan, mint te vagy. Ő képes megtanítani azokra a jó tulajdonságokra, amelyek benned még nincsenek meg. Ő az összes földi erénnyel rendelkezik ,ezért képes téged is megtanítani rá. Összehangolódásnak hívják. Felveszed az ő rezgéseit, ami által te is több leszel és többet látsz, érzel, hallassz. Többet tudsz adni.
Az alaptanítót és elérheted, ha hívod, de ő már nem lesz melletted mindíg, csak ha behívod. Amikor szükséged van rá, ő ott lesz. Mindíg a szellemi szintednek megfelelő mester érkezik, aki állandóan veled van, de az eggyel lejjebb lévő mester is elérhető marad. Ez nagy segítség!!! De ez a dolgunk. Figyelj és várj!!!!! Ne félj!!!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

most hogy olvasom - mintha elköszönne. Végigéljük a hétvégét, aztán - ki tudja?!