vasárnap, november 09, 2008

Auron üzenete/ez legyen az utolsó gondolatod minden este, amikor lefekszel

Ha behunyod a szemed, légy mindíg nyugodt és csendes. A harag, az elkeseredettség, a bánat, a sértettség nem kerülhet át a következő napodba. Másnap többszörösen fog rád hatni. Képzeld el mi történik, ha egy sérelmet éveken át tolsz magad előtt! Képzelheted, hányszoros erővel hat rád az, amit akkor magadba fojtottál. Még ma sem késő lezárnod. Ha ma megteszed, holnap reggel már kevesebb lesz előtted, mint volt.
Örülj, ha új napra ébredtél. Ez az a nap, ami lehet, hogy az utolsó. Ma kell megtenned, ma kell másképp gondolnod. A holnap, mint egy ködfátyol szertefoszlik és magadba zárva hal meg veled a bánat. Más síkon kell majd megoldanod! Fizikai határok nélkül könnyebb a létezés,de fizikai határok nélkül egyes feladatok nehezebben oldhatók meg, ha egyáltalán megoldhatók.
Ha megbántottál valakit, még ma kérd a bocsánatát!
Ha megbántott valaki, még ma kérdd, hogy beszéljétek meg!
Sose feküdj le megoldatlan problémákkal.
Ha valami csak később oldódik meg, mert éppen akkor nem tehetsz semmit, akkor tény úgy, mintha minden rendben lenne. Reggel aztán újra akaszd magadra a gondjaidat, de semmiképp ne legyen az utolsó gondolatod negatív.
Példák arra, hogy hogyan búcsúztathatod méltón az elmúlt napot. Példák arra, hogy hogyan várd a felkelő napot:
-Köszönöm, hogy ma is szépeket láthattam a világban. Csodás napfényt, fehér ködöt.
-Köszönöm, hogy ma is megcsókolhattam a szeretteimet.
-Köszönöm, hogy számomra ma is volt napfelkelte és naplemente.
-Ma ugyan gondjaim voltak, de úgy hajtom le a fejem , hogy hálás vagyok azért, amim van és amit megkaptam. Most nem gondolok semmi rosszra, csak arra, hogy holnap olyan nap következik, amikor mindent megtudok oldani. Ha pedig számomra nincs többé napfelkelte, megelégedett állapotban térek vissza az egységbe, hiszen minden úgy jó, ahogy van.
-Legyen most békesség a szívemben és a lelkemben. Szeretettel gondolok minden érző lényre, még akkor is, ha nekem most valami fáj. A mai nap már nem alkalmas arra, hogy a gondjaimmal foglalkozzak. Miután lecsukom a szemem, elönti a lelkem egy gyönyörű pozitív érzelem. Holnap gondolkodom majd a megoldáson. Ha nem lesz számomra holnap, akkor is minden úgy jó, ahogy van. Szívemben megelégedett állapotban lépek a fénybe. Ez a pozitív érzelem sokat segít majd.

Fontos, hogy ne ámítsuk önmagunkat! Hinnünk kell magunkban, hogy egyszer eljön az a nap, amikor végre megtesszük, végre kimondjuk. Nem az idő számít, hanem a cél. Mindegy, hogy mennyi idő alatt hajtjuk végre. Őszinte elhatározás, őszinte célkitűzés, őszinte lépések.

BÁRKIT BECSAPHATSZ, CSAK ÖNMAGADAT NEM! HA ÖNMAGADAT PRÓBÁLOD BECSAPNI, AZ A LEGNAGYOBB BŰN,AMIT MAGAD ELLEN ELKÖVETHETSZ. HA MAGADAT PRÓBÁLOD FÉLREVEZETNI, AZ AZT JELENTI, HOGY SZÁNDÉKOSAN VAGY ÖNMAGAD ESKÜDT ELLENSÉGE. SAJÁT ÚTADBA HELYEZETT AKADÁLYOK. EZEK NEM OLYAN FELADATOK, AMIKBŐL TANULHATSZ. A MAGADNAK ÁLLÍTOTT AKADÁLYOK=A FELADATODDAL NEM NÉZEL SZEMBE,MIKÖZBEN BECSAPOD MAGAD. MINDEZEK TUDATÁBAN A SAJÁT KÉPEDBE NEVETSZ ÉS BELEMONDOD AZ ARCODBA, HOGY MINDEN JÓ, MIKÖZBEN TUDOD, HOGY SOSEM LESZ JÓ, HA NEM TESZEL VALAMIT. EZ ÖNBECSAPÁS, ÖNÁMÍTÁS, AMIVEL MÁSNAK NEM ÁRTASSZ UGYAN, DE MAGADNAK IGEN!!!!!!!!!!!! EGYSZER ÚGYIS MEG KELL TENNED. MIUTÁN MEGTETTED, MEGNYUGSZOL. MINNÉL KÉSŐBB, ANNÁL KEVESEBB IDŐD MARAD A BOLDOGSÁGRA.

Ne mástól várj segítséget! Csak magadtól. Ne akarj más életében élni, ne akard a saját életedet a másik életébe behelyettesíteni.Vállald a sorsodért a felelősséget!!!!!Úgy oldd meg, hogy más csak annyit lásson belőled, hogy mosolyogsz. Ettől leszel te nagy és nem attól, ha hagyod magad sajnálni, ha hagyod magad lesajnálni, ha azt akarod, hogy más dúlja fel az életét miattad, nem jól gondolkodsz.

Légy bölcs, előrelátó. Légy büszke önmagadra és büszke lesz rád a világ.
Maradj távol mindenkitől, nézz magadba és később mindenki feléd fordul és közelít majd.

Auron.
Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések: