péntek, november 07, 2008

Auron üzenete mára

Testvéreim,
újra itt vagyok, mert itt kell lennem. Észrevettétek, hogy a már elindult folyamat hirtelen felgyorsult. Most kell mindegyikőtöknek megtenni azt a lépést, amit eddig nem tett meg. Sokan közületek bátrak, határozottak, céltudatosak és megtették az utolsó nagy lépést, ami egyben a legnehezebb is. Tudnotok kell megtenni azt, ami a legjobban fáj. Tudnotok kell kimondani azt, ami a legjobban fáj. Tudnotok kell szemébe nézni az ellenségnek. Tudnotok kell önmagatok szemébe nézve kimondani, hogy "Itt az idő! Lépnem kell! Hiszen saját feladataimat csakis kizárólag én tudom megoldani!"
Segítők vannak, de ők is feladatot teljesítenek. Az, hogy mennyire avatkozhatnak be a te életedbe, nekik is szabott.

Foglaljuk össze a legfontosabb törvényeket:
1. A minden EGY fogalma.
2. A szabad akarat szentsége.
3. Az univerzumban minden végbe megy spirituális szinten és fizikai szinten is. Egymás mellett , párhuzamosan egyszerre. (vannak folyamatok, amik előbb lezajlanak spirituális szinten és később a fizikai szinten. Itt nehéz eldönteni, hogy a. megérzésről van szó vagy b. bevonzásról c. lelki eredetű betegség és következményéről.
4. Cél a helyes út megtalálása.
5. Az út az EREDŐhöz vezet. Az EREDŐből vagy te is. Beletartozol az EGYségbe. Tehát a cél: AZ ÚT MEGTALÁLÁSA ÖNMGADHOZ. Ezáltal a teljesség megtalálása. A teljességet csak úgy éred el, ha egy spontán, eredendően tiszta letisztult állapotba hozod magad!
6. Hidd el, belül több kincsre lelsz, mint ami kívül van. Ha megtalálod, minden földi jó eltörpül. Belül vannak a nagy kincsek!!!!!!!
7. Ehhez meg kell tanulnod elcsendesedni. Maradj mindíg magadban! Nem véletlenül mondják a nagy földi mestereitek, hogy "Csak akkor beszélj, ha kérdeznek és akkor se locsogj. Mindíg annyit mondj, amennyit kell." Keresd magadban a MINDENT!
Ehhez nem kell vallásosnak lenned.
Előbb nézz befelé, majd ha megtaláltad ne hidd az eredő létezését,hanem TUDD!
Ha hiszed, az nem ugyanaz, mintha tudnád! Ha hiszel, akkor a fizikai testeddel templomokba jársz. Ez az útkeresés. Mindenképp jó. Ha szívből teszed.
Ha megtaláltad és nem hódolsz oltárok előtt, de belül tudod, tudod, hogy van, tiéd a világ és az univerzum minden bölcsessége.

Régen tudtátok, mára elfelejtettétek. Sok a lelki szenny, a szorongás és a leggonoszabb kígyó, a legnagyobb kísértés: az ANYAGIASSÁG.
De ne félj!!!!! Nem vagy ettől rossz. Ez egy természetes folyamat. természetes, hogy egy fizikai világban kénytelen vagy a kötöttségeidben élni, persze azokat te magad hozod létre és naponta gyarapítod. Ha már megvan valami, ami a fenmaradásodhoz elegendő, miért akarsz még egyet belőle????? Minek? Mit csinálsz vele? Ja értem! Pénzed lesz belőle? Minek? Elégedj meg annyival, amennyi a fennmaradásodhoz kell. A többi felesleges. Amint megtaláltad a magadban lakozó csodát, nem fog kelleni. Éppen csak annyi, hogy élj, és még abból is fogsz tudni adni.
Kívánom nektek, hogy találjátok meg a gyémántot magatokban!!!!!
Áginak üzenem, hogy helyesen cselekedett!!! Ez az a bizonyos nagy lépés. Ne lépj vissza, ne hátrálj meg!!!!!!!!!!! Mindíg gondolj RÁ szeretettel. Tudom, te tudsz megbocsájtani, de saját magad ügyében, saját lelked válságában is tudnod kell erősnek lenned, következetesnek!!! Soha többé ne hagyd magad megalázni, soha többé ne sírj olyan miatt, aki nem adja meg neked a legfontosabbat azt, hogy amíg élsz önmagad lehess és kibontakozhass még jobban!!!! Sokat érsz, ahogy a hibáival együtt minden ember. Mindenki a saját feladata miatt ember és mindenki a saját útján haladva tud kiteljesedni. Fontos az is, hogy a másikat is hagyni kell az útján járni még akkor is, ha úgy látjuk, hogy az nem helyes. A te utad a másik számára nem biztos, hogy a helyes út és az általad rossznak vélt út, amit a másik jár, számára a lehető legjobb. Szabad akarat!!!!!Neked is van és neki is hozzá teljes joga!!!Ez a spiritualitás egyik legfőbb törvénye!!!!!

Mindenkinek üzenem, aki olvassa az üzeneteket, hogy nagyon köszönöm, hogy lehetőségem van itt megnyilatkozni. Nekem ez a feladatom!! Számomra fontos az, hogy véghez vigyem azt, amiért itt vagyok. Ezért vagyok. Ha nincs csatorna, hiába vagyok én, nem hallotok. Egészen addig részesülhettek a közvetítésekből, amíg minden a jó úton halad, amíg őszintén fordultok felénk. Kérem ezt tőletek. Én értetek vagyok és ti értem. Mi egymásért ugyanaért!!!!!
Köszönöm testvéreim.
Auron

Nincsenek megjegyzések: