kedd, november 04, 2008

Auron üzenete egy anyukának, akit melldaganattal műtöttek

Kedves XY, elnézést a késői válaszért, egyszerűen nem
jött..........

Kérdéseid:

*Szóval betegséggel kapcsolatban konkrétan volt egy melldaganatom, amivel megműtöttek. Azt mondta az Ági, hogy ezzel kapcsolatosan kérdezzem, hogy mi a további teendőm.

*Munkahellyel
kapcsolatosan: óvodában vagyok dajka, de azt mondják a dokik, hogy ne emelgessek, így valami irodai könnyebbet kéne keresni. Ilyesmire van-e esélyem, vagy visszamehetek-e az oviba.

Válaszok:

1., A daganatos betegségek elsődleges szerepe: egy erős figyelmeztetés arra, hogy jobban kell figyelned bizonyos dolgokra. A mellben jelentkező elváltozás,
rosszindulatú daganat, lelki szinten az anyasággal kapcsolatos. A
gyermek korához képest történt el nem engedése vagy az anyaság el nem fogadása teljesen, ami lehet tudatos vagy elfojtott, amiről nem is veszel tudomást, mégis gócot hoz létre a lelkedben, majd később a testedben is. Az anyaság szimbóluma a mell, a táplálékforrás, ezért lesz itt a csomó. A korához képest el nem engedettség:túlzott féltés vagy állandó felügyelet a gyermek felett, másban nem bízás, túlaggódás, aminek persze lehetetlen megfelelni, az anya fáradt, később a munkáját és a gyerekek körüli teendőket nem tudja tökéletesen ellátni, ezért azt érzi, hogy "nem vagyok jó anya", "képtelen vagyok jó anyjuk lenni a gyermekeimnek". Ez a túlaggódás később átcsaphat teherbe, amit kénytelenek az anyák elfogadni. Ez a betegség évek alatt alakul ki, már akkor jelen van, amikor még panaszt sem okoz, tehát az ember nem is fordul orvoshoz, de ha egy másik okból mellvizsgálatot végeznek sem látszik semmi. Az lélekben és az asztráltestben alakul ki és a fizikai testét akkor éri el, ha a lelki probléma nem szűnik meg, majd figyelmeztet. Ugyanez jellemző az összes többi rákos
megbetegedésre is. Nagyon fontos, hogy sokkal jobban figyelj oda magadra. Itt nem csak a testi odafigyelésről beszélek, hanem a lelki egyensúlyod megteremtéséről. Fontos továbbá az, hogy tudd elengedni a betegséget és tudj újra bízni abban, hogy az élet több rossz meglepetést nem tartogat a számodra. Az nagyon helyes, hogy keresed a miért-re a választ. Amíg foglalkoztat, hogy miért is lettél beteg, addig helyes úton jársz. Ne aggódj! Az élet úgy irányít majd, illetve te úgy fogod irányítani az életedet, hogy rájöjj mi okozta a betegséget. A lelki egyensúly felborult és ez agresszív testi elváltozásokat okozott. Gondold végig a gyerekeiddel való kapcsolatodat, gondold végig azt, hogy most a jelenben min kellene változtatnod. Elengedted-e magad mellől a gyerekeidet? A múlttal kapcsolatban: volt-e olyan időszak, amikor terhet jelentett számodra az anyaság? Ha volt, őszinte gondolatokkal ismerd be kizárólag önmagadnak, erről senkinek ne beszélj, ha nem akarsz, ez a te dolgod. Aztán bocsáss meg magadnak, zárd le a múltat, hiszen ott, akkor úgy láttad jónak, ott akkor az volt a helyes.Oldozd fel magad, szüntesd meg a gócokat a lelkedben, aminek hatására nem alakul ki újra a betegség. Ne hibáztasd magad a régi dolgaidért. Nagyon fontos, hogy önmagadnak tudj őszintén megbocsájtani és nézz szembe a dolgokkal. Tudj önmagad szemébe nézni és másokéba is tudsz majd. Tudom nehéz szavak ezek. Ne gondold, hogy rossz ember vagy. Nagyon jó vagy és kedves. Ez a te feladatod. Ezzel kell megküzdened. A testi betegséget már leküzdötted. Figyelmeztetésként fogd fel, tekints vissza, bocsásd meg magadnak. Figyelj oda a helyes táplálkozásra életed ezen szakaszában különösen, de a későbbiekben is. Válaszd azt, amit szívesen csinálsz. Semmit ne erőltess.

2. -

ÖSSZEFOGLALVA:

*anyaság elfogadása, elfogadon magam mint a gyermekeim lehető legjobb édesanyja, hiszen ez így igaz! Azért választottak téged, mert te vagy a legjobb számukra.

*bármi miatt lelkiismeretfurdalásod van az anyaságoddal kapcsolatban, ami egy a múltban történt sérelem dédelgetése, fogadd el, bocsásd meg magadnak, hiszen ott akkor úgy volt jó, ahogy cselekedtél, ott akkor helyesnek tűnt/ vagy pedig nem volt más választásod, hiszen nem tudtál mást tenni

*fontos az hogy az anyaságra úgy tekints mint egy édes teher, és hidd azt, hogy te mindent megteszel ha meg nem, akkor lép életbe ismét az előző pont.

*ne legyen lelkiismeretfurdalásod azért, ha az anyaságoddal kapcsolatban olyan gondolataid vannak, amit mások előtt nem mersz kimondani. Hidd el, aki anya, az ugyanezeket éli meg. Negatívumokat és rengeteg csodát.

*gyermekeink korukhoz képest legyenek csak hozzád kötve. Mindíg annyit engedj a pórázon, amennyit kell! Többet sosem, de amennyit kell, azt mindíg!!!!!!!!

*Az anyaság csak akkor teher, ha te bonyolítod túl. Te ugyanolyan fontos vagy!!!!!!!

Megjegyzés: Ezekből az üzenetekből nem kaphatsz olyan kérdésekre választ, amiket neked kell megválaszolnod. Ebből a forrásból bizonyos irányokat lehet megtudni, de sajnos azt, hogy maradj-e dajka vagy sem azt neked kell eldöntened. Bízz magadban! Ezért nem kaptál a második kérdésedre választ. Három út van: Mostani munkehely, új munkehely és a mostani munkahely segítség igénybevételével. A te fejlődésedhez és gyógyulásodhoz teljességgel lényegtelen az, hogy milyen munkát végzel. Persze az orvosok taácsait mindenképp jó megfogadni! Majd a lehetőségeidhez képest mérlegelni és dönteni. Úgy dönts, hogy később vállalhasd a felelősséget önmagadért. Tégy úgy, ahogy neked a legjobb, ahogy jól érzed magad. Bátorság!!!!!!!!

Üdvözlettel: XY.

Kívánok jó egészséget neked és minden jót!

Nincsenek megjegyzések: