kedd, október 21, 2008

Auron üzenete az ANYASÁGRÓL


Lélekkapcsolódás, lélekpár, anyagi szinten is egy magas kapocs. Rengeteg közös feladat. Általában egymásnak a feladatai. Közös szimbólumok. (?)Közös dédelgetett álmok. Esetenként egymás riválisai, különösen anya-lány esetben. Az anya-fiú kapcsolat megint más. Ott a viszony egyenesebb, tisztább, kevesebb a feladat. A nehezebb feladatok egy lánnyal könnyebben megoldhatóak, mint a fiúkkal. A rossz anya-fiú kapcsolatban általában az a fő konfliktus, hogy a fiú az anyját hibáztatja. A lány-anya kapcsolatban a lányt az anya a riválisának tekinti. Amikor felhőtlen a kapcsolat, az azt jelenti, hogy ebben az életben ajándékai egymásnak. Saját elhatározásból szerettek volna egy közös életet. A következő életben viszont a feladatot meg kell oldani. Ha erre valaki életében rájön, a karma többszörösen sikeres megoldása történik meg.

A te édesanyád egy különös jelenség. Megkapta a szükséges tudást ahhoz, hogy nagy lehessen. De ő nem tesz érte semmit és ebbe betegszik bele. A tiltakozásba és az anyagiasságba. Felesleges a térítő szerepét játszanod vele szemben, hiszen a saját útjára mindenkinek magának kell rátalálnia. Kivételek, akik a segítségedet keresik. Nekik viszont kötelezséged segítened, rajtam keresztül, míg nem fejlődsz tovább. Segítségemmel gyógyításra leszel képes, de ezt te is tudod. Nincs sok időnk, hiszen sok a "beteg", de kapsz elég időt arra, hogy felkészülj. Testileg és lelkileg. A rajtad átáramlott gyógyító energia egészségesen tart majd és minden érdemben részesülsz, amire szükséged van. A szeretteid egészsége, boldogsága és a te saját boldog életed!!!!!! örömmel fogadom, hogy nem a büszkeség tölt el, amikor veled vagyok, hanem annak a lehetőségnek az érzete, amit tőlem kapsz. Amit cserébe kérsz, a legnagyobb ajándék, amit létező megkaphat. Anélkül, hogy önző lennél, boldoggá teszed magad egy életre, sőt többre is. Ha látod a gyerekeidet felnőni és a szerelmeddel közel azonos ideig részt tudsz venni ebben a játszmában, úgy gondolom nyert ügyed van. Nincs más dolgod, mint közvetíteni. A tempót nem én diktálom, viszont néha ragszkodom ahhoz, hogy ne csak kérdésekre válaszoljak, hanem a saját üzeneteimet az emberek felé közvetítsd!
Tisztában vagyok a képességeiddel és azzal, hogy olyat nem adsz tovább, amit nem értessz meg, vagy ami ellenkezik a felfogásoddal. A szabad akarat Isten minden teremtményére érvényes. Rád és RÁM is. Rezgésedet emelned kell naponta, egy imával, amit elmondok neked. Ez egy védelemmel szolgál számodra, hogy a nyitott kapun csak olyan jöjjön be, aki veled megegyező.

Isten, aki odafent vagy
és aki minden lényben benne vagy,
fordítsd arcod felém és lásd a szívem.
Lásd ami bennem van,
Lásd, hogy bennem vagy.
Ami benned él, az bennem is.
A fő energia te légy.
Aki engem bántani akar,
forduljon el tőlem hamar
és ne vágyjon soha felém,
az egyetlen megoldás az erény,
ami minden embert felemel
az Égi Világban élők közé.
Túlmutat Élőn és az Univerzumon.
Tökéletesítse léted a magasztos fénye,
amitől lét a Lét.
Lásson bele lelkembe a NAGYSÁG
és segítsen abban, hogy minden szenvedő segítsége lehessek!

Nincsenek megjegyzések: