hétfő, október 27, 2008

Így vélekedik Auron egy gyógyítóról, aki csak néz


Mind ugyanazért dolgozunk. Mint már korábban mondtam, a cél ugyanaz, viszont, hogy melyik úton indulunk el, az változó. Eszközeink, tehetségünk más-más és adományainkkal másképp tudjuk elérni azt, ami minden létező feladata, a haladás és majd végül a célbaérés. Küzdünk és kapkodunk. Ennek két fő oka van.
1. Kevés már az idő.
2. Az emberiség teljesen rossz irányba halad. Régen letért a helyes útról. Még őseitek idejében volt némi esély arra, hogy nem tévedtek el. Két lehetőség volt. Választhattátok a bőséget, harcok árán és választhattátok az egyszerű életet. Élhettetek volna abból, ami járt nektek, ami megadatott, ami a földeteken termett. Ez utóbbi adta volna meg számotokra a békét, a lelki nyugalmat és a senkitől nem függés érzését. Ebben a lelkileg békés állapotban találtátok volna meg azt az utat, amit ti magatoknak választottatok, nagyon-nagyon régen. Mit gondolsz melyiket választottátok? Hát persze!!!!Harcok árán elvettétek a másokét és most tartoztok. A másik is harcok árán szerezte meg a vagyonát, abba mások haltak bele. Mindenki adósa valakinek, mindenki tartozik. A harcok árán is megszerezni és birtokolni mindent, az egész emberiségre jellemző. Hogy képzelitek, hogy meggyilkolhattok minden állatot, ami nem azért teremtődött? Hogy merészelitek elpusztítani azt, ami nem a tiétek? Miért kell megölni egy bálnát vagy egy gyönyörű halat csak a mérete miatt? Isten, a magasrendű energia, aki képes volt önmagát felosztani, adott nektek olyan élőlényt, akit megehettek. Ha megeszel egy tyúkot, vagy egy csirkét, olyan rezgéseket veszel belőle magadhoz, amiből sok bajod nem lehet. Ha megeszel egy magasabb rezgésű állatot, teletöltődsz rengeteg negatívummal. Hiszen ő azt üvölti, hogy "de hisz én nem azért vagyok!!!!!Én nem érted vagyok!!!!!!"
Az emberiség pökhendi, akaratos lett és azt hiszi, hogy nincsen nála magasabb civilizáción élő teremtmény. Önteltek vagytok és vegyétek végre észre, hogy ami nektek a haladást jelenti, az nekünk szánalmasnak tűnő ostobaság. Miért hajtjátok még mindíg azt az illúziót, hogy ha telerakjátok a házatokat minden haszontalan dologgal, akkor nektek akkor lesz több? Csak a pénz, az anyagok, a házak, az autók, a tévék, a kamerák!!!!!Ugye-ugye!!!!!Minek? NEM EZ A FELADAT.
Persze sok minden kell az életetekhez, nem véletlenül kaptátok a sugallatokat, amiből a nagy találmányok születtek. Csak ti nem ismeritek a határokat. Nem akarjátok a határokat elfogadni. Mindenből pénzt akartok csinálni!!!!!!Kell a világítás! A ti szintetekhez elég volt feltalálni a villanykörtét. Bőven elég. Mivel ez az energia pénzbe kerül, csereeszköz lett. Amennyit világítassz annyit fizetsz. Ha majd megérdemlitek, megkapjátok tőlünk azt az energiát, ami az univerzumban mindenkié. Csak az kaphatja meg a tudást, aki megérdemli.
Amit veletek teszünk, az segítség és nem büntetés. Időben kimenekítünk benneteket ebből a helyzetből, amíg nem késő. Ha nem változtok, át kell adnotok a helyet másoknak. Persze ők sem biztos, hogy jó útra térnek. De ti már többször bizonyíthattatok volna. Lemúria, Atlantisz, Bermuda....De ti mindenhol csak harcoltatok, kapzsiskodtatok, majd végül amikor minden zsákmány a tiétek lett, képesek voltatok tiszta lelkiismerettel lehajtani a fejeteket.
Elnézést a kitérőért....

Ő saját akaratából született le, fizikai testben. Akkor még ő sem tudta, hogy ilyen nehéz lesz veletek. Eleinte szívesen csinálta, de mára belefáradt. A kötelezségét végre kell hajtani mindenképp. Ezt vehette észre az, akinek nem volt dolga vele. Az energia hangolás a fizikai testet energiával feltölti, majd kiüríti, utána újra feltölti. Ki melyik állapotot látja meg.....Ha neked több van, többet vesz el, ezért jobban megérzed. Akinek kevés van, kevesebbet vesz el, majd többet kap, ezért ő jobban lesz. Kiegyenlítődés. A régi nagy közös eredő univerzális energiára hangolás. Még emlékszünk, emlékeztek, hogy hol van, de sajnos csak mélyen elrejtve valamelyik nem fizikai testetekben van kitolódva a kódolás. Sokan vagytok, akik képesek vagytok önszántatokból ráhangolódni az eredőre.

A változások időszaka ez. Vedd észre a párhuzamokat, a szinkronicitást.
1. Világválság.
2. Energiaáramlás szabályozása. Ez egyre többetekhez jut el, mert sűrget az idő.
Mindkét esetben az energia (a pénz is energia) újraelosztásáról van szó. Ami anyagi szinten megtörténik, az megtörténik spirituális szinten. A 2012-es dimenzióváltozás, megtörténik fizikai síkon is, a pólusok egymáshoz közeledésével, majd összetorlódásával és végül a pólusok szépen helyet cserélnek. A két folyamat, fizikai-spirituális, sosem mehetnek végbe egymás nélkül. Mindkettő egyszerre, pontosan egyszerre kezdődik el, és pontosan egyszerre érnek majd véget. Hogy te hogy éled meg, az attól függ, hogy rezgésszinted melyik szférához áll közelebb. Az átlagember sajnos az, aki anyagias. Ő az anyagi reakciókat érzékeli majd. Ő az, aki retteg, hogy tönkremegy. Ő az, aki már kapkod a vagyona után. Sokan beleőrülnek a félelembe. Az átlagosnál kicsivel magasabb energiájú lények, érzik a spirituális változást. Tudják, hogy a kettő nem független egymástól. A legfelsőbb szinten álló emberek, spirituálisan élik meg a változásokat és nem félnek semmitől. Hisz a legrosszabb, ami történhet velük, az a fizikai test elvesztése, amiről tudják, hogy csak könnyít majd a feladatuk elvégzésében. Persze csak ha nem kell újra felvenniük, de ebbe most ne menjünk bele.
A világgazdasági válság egy egyensúly felborulás, ami önmagától megindult folyamat. Az energia, vagyis a pénz, áramlik. Oda megy, ahol szükség van rá, és attól megy el, akinek nincs rá szüksége. Ez egy kényszerelosztás, kényszerújrafelosztás. A végén csak az jár jól, aki nem jól járni akar, hanem a megélhetéshez szükséges energiához akar jutni, és csak akkor kaphatja meg, ha tett is érte valamit. A tett lehet fizikai, ha pl. megdolgozott érte és lehet spirituális is, ha dolgozik azon, hogy célba érjen.
Kétféle mester létezik, akit ti emberek eltudtok fogadni.
1. Spirituális vagyis lelki síkon jelentkező mester, aki lehet még élő, és lehet egy már földi síkról eltávozott mester szellemisége is. Sőt!!!!!Ne hidd, hogy csak a FÖLD nevű bolygón éltek és élnek mesterek. Az univerzum mesterei hozzád is elérnek. Hiszen mi az univerzum? Ezt már mondtam. A te tudásszintedet mutató mennyiség. Nagysága attól függ, hogy milyen fejlett vagy. Annyit érzékelsz belőle, amennyit rezgésed enged. Csak odáig sötét, amíg nem fogod fel. Ezért tágul a világegyetem, hisz rezgésünk emelkedik. Az emberek rezgésszáma átlagosan emelkedik, hiszen sokan vagytok, akik tudatosan erre törekszenek. Így azok is jól járnak, aki semmit nem tesznek a fejlődés érdekében.
Itt említeném meg, hogy a folyamatok történnek makro és mikro szinten. Ezek is egyszerre, párhuzamosan.(mennyei prófécia)
...Ezek a lelki tanítómesterek vannak jelen álmaitokban. meditáció közben, vagy akkor, amikor megnyíltok.

2. Vannak a fizikai síkon létező mesterek. Ők azért vannak, hogy azoknak segítsenek, akik nem érnek fel arra a spirituális szintre, hogy a nagy belső vezetőket megtalálják. Segítség minden létezőnek jár!!!Senkit nem lehet magára hagyni. Ilyen mester Braco is és ilyen volt Jézus is. Buddha, Mohamed. Később belőlük is végső energia vált, akit ti Istennek hívtok. Braco is közvetítő. Dolgozik azokért, akik nem jutnak túl az anyagiasságon. Fizikai teste van, ezért ő is harcol sok rossz emberi tulajdonsággal, de mégis rengeteg ember hisz neki és szerencsére meglátja benne azt, akit kell. Neked nem ő a mestered, ezért nem volt rád hatással. Neked itt vagyok én. A te belső mestered. Auron, aki a Plejádok csillagrendszerből jöttem hozzád, hozzátok. Szívesen segítettem beteg emberek esetében, akiket kértél, de az anyagias embereken nem segíthetek. Anyagias=túlzottan az anyagi világban élő. Nem mondhatom meg azt, hogy mi az útjuk. Nem mernek szembenézni a legapróbb kudarccal sem. Sokan éltek dilemmában. Vegyétek már észre, hogy ez a FELADAT!!!!! Ha én mondom meg, mit csináljatok annak nem lesz értelme. Új feladatot kaptok, ami sokkal nehezebb lesz, sokkal felismerhetetlenebb és sokkal szövevényesebb, mint a mostani, letisztult, alap feladatotok. Én egy olyan mester vagyok, aki az emberiségnek segít, nem pedig az emberek kicsinyke személyes feladatát vagyok hivatott megoldani. Kivételt képeznek a következő esetek.
1. Betegek. Akik gyógyulást remélnek. Az ő hozzátartozóik, akik segítséget kérnek egy beteg számára.
2. Olyan emberi lények, aki az életük jelentős részét lelkileg élik meg.
3.Ha úgy ítélem meg, hogy én tudom jobban megítélni, hogy szabad-e beavatkoznunk, akkor válaszolok, ha nem szabad, nem válaszolok.

Nincsenek megjegyzések: