péntek, május 17, 2013

Kontakt


Egész éjjel tudatában voltam annak, hogy történik valami, amiben én, XY a tudat, aktív résztvevő vagyok. Mellettem férjem és a gyerekek. Épült az álom hatás, de közben a mondanivaló átütő volt és szinte bénító. 

Most fél 11 és egy törülközőben ülök, életképtelenül. Ez a hányinger szinte kínzó, de más. Fáj a testem minden tagja, ami mondjuk talán lehet a tegnapi masszázstól, de nem biztos. A hányinger lehet a sajttól, amit este ettem, de nem biztos. Közben jön az érzés, nem létezik véletlen időzítés. Nem lehetek száz százalékos a tapasztalás okozta tünetekben, mert nem vagyok rá teljesen érett, meg kell hagyni a kiskaput. Ébredés után egy órával találtam a lábamon egy nagyon fura foltot, le is akartam fotózni, gondoltam megnyomta a fotel, de nem is ért hozzá, de mire bementem a telefonért, eltűnt. Egy fehér hullámvonal volt, még mondtam is magamnak milyen szép. Elválasztotta keresztben a lábam, alatta más színű volt a bőr, mint felette. Aztán jött ez a reszketés és szédülés. utoljára akkor fáztam ennyire, amikor a 40 fokos lázam hirtelen lement, még a víz sem volt képes felmelegíteni, ahogy most sem. Belülről jött.
A kádban megláttam a saját színem, a bőröm színét és a fényt körülöttem. Pont olyan színem van, mint nekik. Kik ezek? 

A kapcsolat élő maradt, együtt vagyunk most is. 

Azért nem szabad rájuk nézni, mert egyrészt nagy az energetikai különbség, másrészt a szemük valójában nem látószerv, hanem energiát sugároz, kommunikációra használják. Ezt a fajta adást képtelen lennék kibírni. 

Az egész egy tudati manipuláció volt. 

Emlékszem a visszatérésre, hajnal 4óra 58 volt. Örültem is, hogy már virrad. 

Azt mondták közben, hogy ha rossz, tegyem át a tudatom valahová, így kerültem a tengerpartra. örültem is, hogy sikerült, szinte teljesen ott lennem és nem kellett teljes egészében megélnem. Teljes tudati irányítás alatt álltam, miközben uraltam a tudatom saját részét. Értitek ezt??????Tudom, hogy igen:-))))))))))))))

A bőrük színe fényes volt, kékes-szürkés-olajfolt beütéssel. Hatalmas fekete szemek, de viszonylag magasak. Nálam sokkal magasabbak. férjemnél nem. A bőrük élt!!!!! Mozgott. Mint amikor az olajfolt a vízben lebeg. Fekete köpeny volt rajtuk.Mondták, hogy értem jöttek. Engedjem szabaddá a tudatom azon részét, amivel megtalálnak. Amikor megtalálták,megállt a folyamat. Akkor tudtam, hogy igen, ezek engem néznek, miattam vannak itt. Közben férjem nem tudott elvonatkoztatni, pedig mondták neki is, hogy tegye meg, neki nem ment, önként adta magát át. Képletesen együtt bújtunk el az autó csomagtartójába,,öleltük a gyerekeket, na ilyen álombeszövések voltak. Nem volt más választásom. Vittek. Nem tudtam eldönteni és most sem tudom, hogy a mieink-e vagy pedig ártani akartak. Erőszakosak, erősek, számomra nagyon nehéz az elviselése ennek az érzésnek, ami most is ural. Úgy érzem magam, mint aki egy jókora sugárdózist kapott. Enni-inni képtelen vagyok. Legszívesebben lefeküdnék,  nem esik jól ez az egész. Közben itt a csomag az asztalon, tele információval, de egyenlőre sok, túlcsordultam, nem nyitom még ki. Ennyi is elég. 

Hihetetlen ez a kommunikáció forma, amit ők alkalmaznak. Képtelen vagy elbújni. A tudatom gyártott mindenfélét ellenük. Fémrácsot, falat, takarót, lepedőt, minden volt. de nem tudtam elbújni. Most sem tudok. Csak ha másra gondolok. De akkor is történik, zajlik. Hűűűűűűűű ez nagyon komoly most. Az egy tudatosság gyakorlata megtörtént. Egy ilyen világban hazudni?????????????Hű képtelenség. Ehhez fel kell nőni. Csoda is és teher is.


Nincsenek megjegyzések: