csütörtök, december 02, 2010

NASA bejelentés

Ma este fél 8-kor bp-i idő szerint teszi meg egetrengető, világátfordító bejelentését a NASA a földönkívüli élettel kapcsolatban. Találgatások vannak, de senki nem tud semmit.

Szerintem vagy egy új űrkutatási technikát mutatnak be, vagy találtak egy új valószínű lakott bolygót, vagy egysejtű életet találtak. Nem is tudom örülnék-e neki, ha beszámolnának égi testvéreinkről, vagy akár a járműveinkről. Azt hiszem örülnék neki. Kérdés, hogy az emberek többsége hogy reagálna.

Az online élő közvetítés az alábbi linken érhető el, angol nyelven és magyar kommentáros formában.

Ma este fél nyolc.
http://www.hir24.hu/tudomany/179812/nem-vagyunk-egyedul---magyarul-is-kozvetitik-a-nasa-bejelenteset.html

Közvetítés magyarul (Galileo Webcast)

A cikk:

Nem vagyunk egyedül? - Magyarul is közvetítik a NASA bejelentését
Megjelent: 2010.12. 2. 13:16
Frissítve: 2010.12. 2. 13:24

A Galileo Webcast magyar szakkomentátorokkal közvetíti a NASA bejelentését.

© V. H. VisionsA NASA december 2-án, csütörtökön sajtókonferenciát tart, hogy közölje azt az asztrobiológiai felfedezést, amely hatással lesz a földönkívüli élet utáni kutatásra.

A NASA asztrobiológia programjának kutatói a hivatalos tájékoztató időpontjáig nem adnak semmiféle információt arról, milyen felfedezésről van szó. Akik nem tudnak angolul, a bejelentést magyarul a Galileo Wabcast oldaláról követhetik szakkommentátorok segítségével online csütörtök este 19:30-tól.

AJÁNLOTT LINKEK:

Közvetítés magyarul (Galileo Webcast)

Közvetítés angolul (NASA)

hír24.hu

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egész klassz kis blogot hoztál össze öccse de abban ugye te se reménykedtél hogy a NASA beismeri hogy vannak "idegen-idegenek". :-)

Névtelen írta...

Egy jó ideig nem fogják elismerni minimum addig míg 1-2 le nem telepedik és nem találkozunk velük rendszeresen a közértben de talán még akkor is tagadják majd a kis makacsok .Na ja.Csak valami foszforos baktériumot találtak vagy mit nem értek igazán hozzá de híres-neves elemzők szerintem hatalmas felfedezésnek tartják majd és évekig hangoztatják hogy a NASA miyen bátor hogy ezt beismerte.

Na ja.