csütörtök, május 06, 2010

Az információ, káosz, maradék-elmélet

Mi is az információ?

A formába öntött képzelet. A képzelet pedig egy reális gondolat, aminek eredője van.
In-formá-ció.
Egy dolog elindul tőle, és elér hozzád. Valamiről szól, valamire irányul.

Téves eszmékből csak téves információ születhet.

Inkarnáció. Az információ fizikai testet öltött alakja. Attól különbözik az információtól, hogy tudata van, létezéstudata. Még akkor is, ha egy növényről beszélünk. A növény az információ és az inkarnáció közötti átmenet.
Abban a létesülésben, a cél maga az ÉLET. Nincsenek konkrét feladatok. Egy olyasfajta ösztönlét, ami általában a magasabb rendű létformákat szolgálja. Mondhatni önszántából.

Az állati létforma, a növényi létforma felett helyezkedik el. Létezéstudat, információ, inkarnáció, gondolatok, érzelmek és önálló akarat. Lehetőség a változásra, a változtatásra. Ebbe avatkozik bele az emberi faj és írt ki léteket, gondolatokat, információkat.

Ha egy állat kihal, az visszafordíthatatlan következményeket okoz a mátrixban. Az egyensúly nem tud beállni, hiszen nincs több genetikai információ, olyan formában, amiből az adott faj, önmagától reprodukcióra képes. Mesterséges módon lehetséges az egyensúly beállítása, de a beavatkozás újabb asszimetriát képez, ami szintén pótolható, de a felborult egyensúly egyre csak torlódik, míg végül káosz keletkezik. A FÖLD ebben az állapotában van most. Káosz, félelelm és információhiány.

Az általunk történő beavatkozás isteni engedéllyel történik. Egy eleve elrendeltetett tett ill. történés.

A káosz a rend reciproka. A káosz a maga módján rendezett, hiszen meghatározott folyamatok és történések eredménye.

A káosz az az állapot, amikor mindennek megvan a helye, csak egyetlen dolognak nincsen. Ez a MARADÉK-ELMÉLET. Mindig marad egy, amit helyre kell tenni, de annak az egynek nincsen helye.

Egyetlen megoldás:a megelőzés. Az idejében észrevett javítás és a félelem nélküli átlényegülés, akkor és ott amikor kell.

A félelem egy káoszbeli állapot. Amikor minden a helyén van, de egy valami nincsen. Amikor minden lehetőséged megvan, de mégsem teszed meg, mert félsz. A kígyó bekapja a saját farkát. Ha elég erősen szorítja, sosem engedi el, beleőrül és nem szabadul, csak forog önmaga körül. Képes önmagát mérgezni evvel és ártani magának.

A tetteid a saját butaságod ill. okosságod következményei. A követezmények eredményezhetnek káosz vagy rendet. A rend az az állapot, amikor minden halad a megfelelő irányban és mindennek van helye, itt nem érvényesül a MARADÉK-ELMÉLET.

A fényévekre lévő galaxisokra ugyanaz az elmélet vonatkozik, mint a Földre.
Az elméletek és a törvények egyetemesek, azaz mindig, mindenre vonatkoznak. Egy viszonyítási rendszert alkotunk. Hiszen tudjuk, minden EGY. Minden EGYenlő.

A látszólagos egyenlőtlenségek a káosz állapotából származnak, amikor egy valami nincs a helyén.

Ha valakinél sok mnden nincs helyén, akkor igazából, csak egyetlen dolog nincs a helyén. A szívében, vagyis a lelkében.

Ha azt az egyet helyre teszi, megszűnik a káosz.
Minden a helyére kerül.

Figyeljetek!!!!Nem fizikai síkban kell elsősorban gondolkodni, hanem a dolgok gondolati, éteri részéről beszélünk.

A fázisokról:

Az emberi élet fázisai. Egy átlagos életet élő embernél, akinek a fizikai, anyagi világ a támasza és nem keres, nem talál. Ők az ún.ösztönlények. Az állati létforától az különbözteti őket meg, hogy önálló akaratukat érvényesíteni tudják, de másban nem különböznek.(ami az éteri világban jelentős lenne)
1. Halál az előző életben.
2. Az előző élet feloldása.
3. A maradt karma felvétele.(jó és rossz is)
4. A maradék karma sodrása egy következő, új életbe. Család, szülők, hely stb. választása.
5. Születés. Ha jól választottunk, alig sírunk. Ha rosszul, már akkor fáj. De elmondani nem tudjuk, csupán reszketünk a félelemtől. Aki jól döntött, tudja, hogy jó helyen van. Ezen babák arcán az első két napban mosolyt látsz. Elégedettséget.
Ekkor nyomják meg a RESET gombot, és bekövetkezik a felejtés.
6. Csecsemőkor. A harmadikszem látás aktív, de beszélni nem tudunk róla. Amíg nem tudunk beszélni, addig folyamatos a kapcsolat a FORRÁSSAL. A beszéd kezdetekor kilépünk a forrás öleléséből és belépünk anyánk aurájába. Ekkor még nyitottak vagyunk, de sok mindent elvesztünk ekkorra.
7. Kisdedkor. Még néhányan látják az aurát, de már nem foglalkoznak vele és szépen lassan a velük született eredő képesség, azaz egyenlőség a teremtővel elvész.
8. Gyermekkor. A játékosság ideje. Ártatlanság, félelemtelenség, bátorság, önfejúség. Angyali védelem.
9. Kamaszkor. A legtöbb ember itt téved el. A szülök szintén ennek a típusnak tagjai és a gyereküket csak ebben az irányban képesek vezérelni.
10. Felnőttkor. Az anyagiasság elhatalmasodása. Cél minnél több anyagi vagyon, pénz, felhalmozása, ha kell a másikon átgázolva. Kapcsolatuk a Teremtővel, azaz önmaguk valódiságával semmi.Ez a VALÓDI FÉLELEM IDŐSZAKA.
11. Öregkor. Ahogy az ember halad a forrás felé, érzékelése újra megnyílik. Sokan hangoztatják, hogy látják elhúnyt szeretteiket, hallják őket és már nem félnek.
Nyitva a harmadik szem és mindent tudnak, mindent látnak. Ez a NAGY VÁLTOZÁS időszaka. Itt még visszakaphatják azt, amit életükben nem találtak meg, mert nem is kerestek. Egy nagy válaszút, ahol a kérdés a HITelesség vagy a HITtetlenség.
12. Halál: azaz az átmenet. Aki megrekedt és nem talált vissza éltében a FORRÁShoz, az egy meghasonlott, fájó állapotban a leghatalmasabb félelmeket éli át. A teljesség abszolút hiányát. Aki hit-es lett, az békére talál.
A halál után kezdődik minden előlről.

Következzenek a fázisok annál, aki hitet hozott magával, illetve aki hitet szerzett. Őszinte hitet!!!Melyet tanulni nem lehet!!!A hit a legbelső érzéseink szüleménye. Csak mi találhatjuk meg. Más nem hozhatja elő a saját hitünket. A hit önmagunkban és a Forrásban.
1. -8. fázis megegyezik.
9. Kamaszkor: amikor egy jó terelő egyén segítségével nem hagyjuk teljesen elveszni önmagunkat.
10.Felnőttkor:tudjuk, hogy az, hogy mi vesz körül minket nem számít. Tudjuk, hogy a pénz csak eszköz és önmagában semmi. A lelkünk békéjét nem lehet értékesíteni vagy pénzzé tenni. Tudjuk, hogy az a fontos, hogy kivel vagyunk és nem az, hogy mekkora a házunk és mennyi a vagyonunk.
Tudjuk, hogy örülni kell mindennek, ami van és becsülni azt, ha újat kapunk. Célunk önmagunk megtalálása és a forráshoz való visszajutás. Így élünk erre összpontosítva. Nem nézzük le azt, aki az első csoportba tartozik, mert neki az a feladata.
Tudjuk! csak a cél közös.
11.Öregkor: csodálatosnak érezzük eddigi életünk és szeretjük az öregségünket, hiszen tudjuk, hogy bölcsek lettünk, szeretjük önmagunkat és érezzük, hogy a Forrás körülvesz, benne vagyunk, mint gyermek az anyja ölében. Ugyanaz az érzés vesz minket körül, mint amikor eggyé váltunk anyánk aurájával. Biztonság, nyugalom, megelégedettség és semmi hiányérzetünk sincsen. Beteljesedve érezzük, hogy szeretünk és szeretve vagyunk mások által és a forrás által is.
12. Halál: a békés, nyugodt átmenet. Tudjuk, hogy csak dimenziót váltottunk és ahogy éltünk, úgy halunk.

Vígasz: mindez nagyon nehéz. Az emberek 99 százaléka a halálos ágyán mosollyal megy át. A megvilágosodás egy pillanat. Egy pillanat kell ahhoz, hogy megérezzük valódi énünk természetét. A nagyon makacs ember nem képes átlátni és maga hasznára fordítani érzelmeit.

Fontos, hogy keress, dolgozz magadért.
A kellő pillanatban mindent megkapsz, ami maga az élet, de csak úgy tudod tisztán elfogadni, ha tettél érte!!!!!!!!!

Szerető tudattal és öleléssel: Auron.

Nincsenek megjegyzések: