szombat, július 11, 2009

Nem ment könnyen de tegnap sikerült venni Auron üzeneteit


Megsimogatlak, te érzed és kételkedsz. Félsz elfogadni a szeretetet. Mert akkor viszonozni kell. Minden dolognak, ami sikertelen, a félelem az oka. Jegyezd meg jól, amit most mondok. A falakat te építed magad köré. Amikor bizonyos dolgokban körülbástyázod magad, nem a dolgokat zárod ki, hiszen azok továbbra is léteznek, hanem magadat zárod el a lehetőségek elől. A lehetőség egy út a fejlődéshez. A falakon át nem látod a segítő kezeket. Ugyan a félelmeidet sem látod, de a legfontosabb mégis az, hogy szembenézz azzal, amit nem akarsz látni, mert olykor azok a dolgok hozzák meg a legnagyobb változást számodra, amitől nem várod. Amikor valamit nem mersz elfogadni, mert félsz, az abból ered, hogy nem bízol önmnagadban és ha önmagadban sem hiszel, hogyan hihetnél másokban? Ha egy anya elhagyja gyermekét, az a gyerek, többé nem tud hinni. Se önbizalma, se reménye.

A feladatod:
Lejöttünk hozzád, én szólok most Asthar. Megkerestünk. Gyermekkorod óta jelen vagyunk és figyelünk. Sok munkánk van benned, mert a leszületésed előtt te vállaltad. Nem kényszerítünk, csak kitartunk melletted, mert ezt kérted. Miért félsz tőlünk? Miért félsz magadtól? Egyek vagyunk. Egy a dolgunk egy a célunk. Kedves! Bízz! Segítünk! Veled vagyunk. Hatalmas a tét és a te feladatod. Repülnöd kell, felfelé törekedned. A csatorna újra megnyílt. Érezned kell! A bőrödön a hideg én vagyok. Az aurádban vagyok, a rezgéseink eggyé válnak ilyenkor. Ez az ún. egy csatornára kerülés. Bízz abban, hogy amit írsz tőlem jön és érezni fogod a változást. Kedvesek a gyerekeid. Sok a feladat. Auron a jobbkezem és legfőbb segítőm. A te közvetlen mestered. Bizonyos embercsoportok tanítója. Családonként általában egy ilyen tanító van jelen. A te feladatod az, hogy a családodban és a környezetedben élőknek segíts mi általunk. Cél a feljutás, a repülés. Megkönnyebbülés. Mi ezért vagyunk most itt. Körülbelül 20 éve vagyunk minden pillanatban melletted. Álmaidban üzentünk, de te féltél. Tudom, hogy most is félsz és hited nem teljes, de érzem, hogy nyitott vagy és fejlődni akarsz, tudom, hogy feltétel nélkül teszed a dolgod, csak még mindig a szilárd kézzel fogható bizonyítékokra vágysz, az adná meg a teljes hitet. Vonatkoztass el végre! Higgy magadban végre. Önmagad számára te vagy a fő forrás, a hiteles tanácsadó. Szép a világod és szépek az érzelmeid. Szép vagy belül, de sérülékeny és sokat kell tanulnod. Égi Testvéreid, azaz A Galaktikus Testvériség Hatalmasságainak Konföderációja veled van, veletek vagyunk. A földi sík és az égi sík hamarosan eggyé válik, pont olyan lesz, mint amilyen eredetileg is volt. Nehéz a te valóságodat a mi valóságunkba átvinni, amit érzel az a valóság. Amikor minket érzel, az is valódi igaz? Az érzelmeid Auronnal szemben elértek egy olyan határt, ami gátol téged az előrehaladásban. Az erős szeretet a szerelemmel ugyanolyan szintű rezgés. Ezt elfogadom. A gondolataid, amik hozzá társulnak, nem helyesek, kérlek ezen gondolkodj el és változtass. Tudom földi felfogással nem helytelen,de kevésbé látod reálisan az üzeneteket. Félreveztető lehet.
Most elmegyek.

Auron: Végtelenül szeretlek. Ez a szeretet a teljes elfogadásról szól. Ami neked szerelem, az nekem nem több, mint a feltétel nélküli elfogadás. Csak tudom, hogy szeretlek. Nálunk ez természetes, hogy szeretjük egymást, feltétel nélkül elfogadjuk. Nem kell bizonygatni nem kell feltételeket szabnunk. Furcsa ez számunkra, hogy érzed, hogy szeretlek, te is szeretsz, viszont folyton bizonyítékot keresel és folyton bizonygatni akarsz. Erre nincs szükség a mi világunkban.

Én törtem magam, persze nem volt megerőltető. A te szabad akaratod ellen nem tehetek semmit. Amikor azt mondtam, hogy haragszom, az egy értetlenséget jelentett, hogy nem értem azt, hogy miért nem tudtad feltétel nélkül elfogadni azt, amit adni akarok, hiszen kérted. Megengedted. Viszont szeretlek, azaz feltétel nélkül fogadlak el, nem értettem, hogy te miért nem teszed ugyanazt, amikor régóta együtt vagyunk. Az álmaidban, amikor ŐT vártuk, akkor is veled voltam. Féltél. Az ismeretlentől. Akkor is vissza kellett hoznom téged. Látod, nem történt bajod. Csak segíteni akartunk. Most is segíteni szeretnék neked, ez a dolgom. Mit szólsz Astharhoz? Erős, magabiztos és mégis szeretettől sugárzó, tiszta, őszinte, feltételeket nem szabó és nem parancsoló, pedig egy flottát irányít. Megölellek létezésem minden szeretetével. Arra vágysz, hogy átöleljelek, én csak így tudom megtenni. Szíved-lelked játékával, ölelésével viszonozhatod. Átölellek gondolatban, amikor csak szeretnéd, hogy ezáltal erősödj, erősödjön a hited bennem és magadban is. A hit a legtisztább dolog, amit érezhetsz. A hit magába zárja a bizalmat, az elfogadást, a szeretetet, a nyugalmat és a feltétel nélküliséget . Talán a távolság az érzelmek kifejezésében keresendő. Te úgy érzed az szeret igazán, aki megérint. Én ha kimondom, hogy szeretlek, az egy alapállapot, ami önmagában igaz és nem kell hozzá más. Csak HIT és elfogadás. Nem haragszom, csak hagyom, hogy tanulj. Hagyom, hogy megtapasztald a veszteséget, a fájdalmat, és azt, hogy értékeld azt, ami megadatott. Ígértem neked valamit. Ha teszed a dolgod, mindent megkapsz amit szeretnél. Azért ígértem ilyet, mert tudom, hogy sosem kérnél gazdagságot, inkább kérnél boldogságot és nyugalmat. Beteljesedett vágyakat, egészségesen felnövő gyermekeket. Édesanyádra vigyázz és mostantól mindig csak szeretettel gondolj rá....a többit nem írom le, mert nem szabad.
Köszönöm szépen!

1 megjegyzés:

kati írta...

A kép, amit beillesztettél: ilyennek érzed?
(A gyűrűk ura: Tündék)