kedd, július 28, 2009

Miért is kell a Földünkre vigyázni?

Válaszolj őszintén a következő kérdésre! Mi a válaszod akkor, vagy mit érzel akkor, amikor ezeket olvasod?

*Több ezer év múlva a Nap kihúny és megszűnik az energia ami a Földet táplálja. Megszűnik és csak egy kihűlt fehér óriáscsillag lesz belőle. A Földet előtte rengeteg katasztrófa ostromolja majd, árvizek, tűzek, hatalmas szélviharok, földrengések. Rengetegen meghalnak. Majd a Nap halála után teljes kihűlés következik, áram nélkül marad az emberiség, víz nélkül. Nagyon gyorsan lehűl a Föld és a Földön lévő életek kihúnynak.

*A környezetszennyezés olyan nagymértékű, hogy ezer év múlva már nem lesz tiszta ivóvíz.

*Egyre több állatfaj pusztul ki, evvel felborítva az ökológiai egyensúlyt. Ami szintén pusztuláshoz vezet.

*Unokáink unokáinak már maszkban kell járniuk, mert a szmog elviselhetetlen lesz.

Őszintén!!!!Amikor olyat hallassz, hogy a Föld hamarosan elpusztul,mi az első gondolatod? Nem az, hogy én azt már úgysem érem meg, de még az unokáim sem. Mivel a leszületendő rokonaidat nem ismered, így természetes módon nincs benned személyes féltés irántuk.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy saját magad miatt kell aggódnod? Hogy bár a Napnak még több ezer éve van hátra, hidd el, esélyed van arra, hogy személyesen éld át a fájdalmakat, hogy lásd a pusztulást és érezd a bőrödön a te mostani tetteid következményeit!!!!

Amikor a Nap pusztulásáról beszélek, egy olyan történésről van szó, amit te magad nem tudsz befolyásolni.

De mi a helyzet a környezeted szennyezésével? Egyetlen eldobott szemét, vagy veszélyes hulladék, hatalmas kihatással van a jövődre. Te leszel az, aki megszenveded a tetteidet és ha okos vagy, te vagy az, aki az odafigyelésed eredményét élvezheted.

Egy kulcsszó van: REINKARNÁCIÓ.
Vigyázz magadra!

Nincsenek megjegyzések: