kedd, március 24, 2009

Zárszó

Auron üzenetei első kötete elkészült. Keresem a kiadót, aki kiadja. Ha nem találok, magán úton keresek megoldást a sokszorosításra.
Szeretnék egy kisebb közvéleménykutatást végezni, ki az, aki megvásárolná Auron könyvét, előreláthatóan kb.2000-2500ft körüli áron?
Akit érdekel, kérem jelezze, mindenféle kötelezettség nélkül. Ez csak olyan felmérő jellegű kérdés hozzátok, mert találtam egy jónak tűnő lehetőséget, de ahhoz meg kell lennie egy minimális előre megbeszélt, úgymond már eladott példányszámnak. Garantált eladás, a legyártott példányszám akárhány százaléka. Auron olyan szépen irányítja a projektjét, mert van egy fiú, aki Angliából nagyon érdeklődik a könyv iránt, szóval lehetőség van, már csak bátorságot merítek és elhatározok. Szóval, aki erre jár, kérem írja meg, hogy megvenné-e ennyiért a kb. 60 oldalas A5-ös méretű könyvet és van-e a közelében olyan ember, aki szintén megvenné. Ha olvasóm vagy és szereted Auront, kérlek segíts nekünk ennyivel.

Egyre égetőbb ez az egész. Van rá kb. 1 hónapom. (konkrét elhatározásra, irányhoz. A kiadáshoz több idő kell, csak a célpontot kell megtalálnom.)

Köszönöm. Köszönöm.
Andi

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Andi!

Én szívesen megvenném a könyvedet. Tündi

ilike írta...

Szia Andi, én is megvenném! ilike