szombat, február 14, 2009

Auron első gyógyító gyakorlata

Auron különféle gyógyító technikák átadását készül átadni. Az első, amit leírhatok, egy nagyon egyszerű gyakorlat. Célja a test energiaszintjének növelése, gyógyítás, a legfontosabb gyógyítási módszerrel: az univerzum rezgésére hangolással. A módszer neve:
ARANY PIRAMIS.

A módszer egy közvetlen kaput nyit a Plejádokhoz. A módszer alapsémáját írom le nektek. A gyakorlat egyénenként változó lehet. Mindenki annyit lát, amennyire szüksége van.

A gyakorlat menete:

1. Képzeld el, hogy a spirituális tested elhagyja a fizikai testedet. Ez egy lebegő érzés. A kilépett tested, felszáll egy olyan állapotba, ahol nyugodt vagy, kiegyensúlyozott és boldog, megelégedett.

2. Vonj magad köré egy arany színű fémpiramist, amely egyben tömör, de mégis átlátszó. A piramis akkora legyen, amibe éppen beleférsz, nem kell nagy. Feladata az energiabegyűjtésben van. Állj bele ebbe a piramisba úgy, hogy a koronacsakrád a lehető legmagasabban érjen fel a piramis csúcsáig. Koronacsakrádon át jutnak be a magasabb rendű energiák és itt nyílik meg a kapu amivel létrejön a kapcsolat. Spirituális tested szeme legyen csukva. Gondolataid legyenek nyitottak, őszinték. Az energiaáramlás megindul és megkezdődik a hangolás.

3. Töltődj egészen addig, amíg jól esik.

FONTOS!!!!

A gyakorlathoz nem kell nyugalom körülötted. Elvégezhető bárhol. A megteremtett piramisban nem szabad folyamatosan ott lenni, amikor úgy érzed, hogy elég, mert túltöltött, azonnal ki kell jönnöd. Mivel magasrendű segítséget kapsz, őszinte alázattal és köszönettel hagyd el a piramisodat. Amikor legközelebb szükséged lesz rá, bármikor visszamehetsz, ahogy egyre gyakorlottabb vagy, egy pillanat alatt ott leszel (gondolatban) és indul a kiegyensúlyozás. Testi és lelki problémák esetében egyaránt alkalmazható.
Amikor azt írom, hogy egyénileg változhat a tapasztalás, az azt jelenti, hogy a piramisod annál egyedibb, minnél fejlettebb az érzékelésed. Láthatsz jeleket, képeket. Hallhatsz hangokat.... Amikor jeleket látsz, válaszd ki azt, ami ott neked akkor szükséges. Nem biztos, hogy pontosan letudod rajzolni őket, de nem is az a lényeg. Válaszd ki és gondolatban helyezd a koronacsakrádba. Ez a te akkori leghasznosabb gyógyító szimbólumod, tőlük. Mielőtt kijössz a piramisból, ne felejtesd el visszatenni a jelet és megköszönni.

Jó egészséget kíván Auron és arra kér benneteket, hogy erősítsétek magatokat ezzel az alapgyakprlattal. A többi gyakorlatra még várnunk kell egy keveset.



Nincsenek megjegyzések: