hétfő, december 22, 2008

A MÁTRIX megbontása

Mi történik, ha beavatkozol, vagy ha változtatsz?

A mátrix egy előre megírt háló, azaz a SORS maga. Minden pontja rögzített. Mivel minden pont ugyanazon a hálón van, a háló egyetlen pontjának érintése vagy eltávolítása az összes pontjára hat. A háló tartalma egy egész. Azaz, ha elveszel belőle a többi úgy alakul, hogy visszaálljon az eredeti egyensúly. Tehát: Ha beavatkozol egy sorsba, azaz megváltoztatod a mátrixot,(megj. megváltoztathatod de hozzá nem adhatsz)az egyensúly beállni igyekszik. A mátrixnak te is tagja vagy, tehát két pont között a legrövidebb út az egyenes, ezért te vagy az, aki az egyensúlyt a leggyorsabban helyreállíthatod. Mindíg annyit tegyél, amennyit a mátrix enged. Ezt érzed. Addig tehetsz meg valamit, amíg nem erölteted. A mátrix rugalmas. Ha túlfeszíted, megtörténik amit akarsz, változik a sors azaz a mátrix, de a hullám-effektus annál nagyobb, intenzívebb és annál jobban hat vissza rád. Ezért mondtam legutóbb, hogy vigyázz.
Ha nem erőlteted, csak teszed, amit jónak érzel, nem borul fel a sors hálója. Ez a megfontoltság és a bölcsesség alappillére.

Áginak a meditációról:
feleslegesnek érzem azt, hogy rátok kényszerítik az előreolvasást. Ennek azért nincs értelme, mert akinek nincs ott a helye az nem érti meg akkor sem, ha elolvassa. Akinek ott a helye, az a meditáció alatt ráérez mindenre. Ha csak ez a feltétele, hogy ott lehess, az kevés. Itt lép életbe az, hogy csak az kerülhet oda, akinek ott kell lennie.
Köszönjük, hogy egyre többen fogadtok el minket és hisztek bennünk. Végre elhiszitek, hogy ti és mi egyek vagyunk. Ezt már többször átadtam, többször leírtam. Az energia, aki a Plejádok és Pegazus csillagkép küldöttje egy KÁ energia rendszerű fénylény. Régebben egy síkon éltetek velük, velünk. Mi kiemelkedtünk, ti megrekedtetek az utazás során a fizikai síkon. Tele feladattal. Mi szeretünk benneteket és segíteniszeretnénk. Sajnos még mindíg nehéz azt a pár embert egyszerre egy időben egy helyre összegyűjteni, akiknek az együttes jelenléte adja azt az energiaszintet, amit egy embernek kellene elérni ahhoz, hogy hozzánk elérjen.
Ez teljes átérzést jelent. Sokan sírtatok attól az érzéstől, hogy nem vagytok egyedül, hogy nem maradtatok magatokra.
A jövő évről:
Mindenkinek szembe kell néznie avval, amivel eddig nem akart. Akkor is szembe fogsz nézni, ha nem akarsz. Minnél jobban nem akarsz, annál nagyobbak a pofonok. Ha nem tudod mi az, amivel szembe kell nézned?
Egy lénynek,azaz neked az a feladatod, amiről nem mersz mesélni senkinek, vagy csak kevés embernek, mert szégyelled és közben félsz a következményekről.
Tedd fel a kérdést:
1. Mi az amit nem merek kimondani magam előtt, ha a tükörbe nézek?
2. Mi az, amit még a legjobb barátomnak is szégyellek elmondani?
3. Mi az, ami megváltoztatná az életemet, ezt pontosan tudom, de félek tőle?

Ha ez megvan, tudni fogod, merre indulj, tudnifogod mi az, amivel szembe kell nézned. Ezért vagy itt. Ha megoldod, boldog leszel, ha nem jönnek a pofonok. De ez nem büntetés, hanem segítség ahhoz, hogy végre nézz szembe azzal, amiért itt vagy.

Karácsonyra annyit mondok nektek, hogy szeretünk benneteket, szeretünk titeket, hiszen ha benneteket szeretünk, akkor magunkat szeretjük. Légy jó és bátor. Bölcs és kiegyensúlyozott. Hidd el és vésd az eszedbe: Egyenrangú vagy mindenkivel, aki a Földön él. Egyenrangú vagy embertársaiddal és ők veled. Nincs jó vagy rossz ember. Csak különböző feladatok vannak.
Ezen a fontos ünnepen, akár hívő vagy, akár nem gondolj arra a lélekre, akinek ezt az ünnepet köszönhetitek. Erősítsétek a hiteteket ennyivel. Ha még nincs hited, hamarosan lesz. Nincs olyan, hogy valaki nagy hitű vagy kicsit hívő. Van a hit és a tudás. Szintek nélkül. Ha piciben hiszel, tiéd a világ. A MINDENSÉGBEN való hit. Hit önmagadban.
Ne rohanjatok. Álljatok meg ebben a pár napban és érezzétek a szeretetet. Három napig tiszta a szívetek. Próbáljátok ezt megtartani az év minden napjában. A szeretet állandó, csak rohantok és szinte nincs idő szeretni.
Nem véletlenül állítják mestereitek:Miféle ember az, aki még a szeretet ünnepén sem enyhül? Sajnos ebben van egy nagy nagy igazság. Ebben a három napban sok jó és sok rossz tulajdonság megmutatkozik.
Ne szégyelld kimutatni a boldogságodat és a túláradó szeretetedet ami ilyenkor feltör. Veled vannak azok is, akik már fizikai testben nem lehetnek jelen. Őrájuk is emlékezzetek és szeressétek őket. A szeretet körforgásának megtartása ez.
Öleljétek át gyermekeiteket, férjeteket, édesanyátokat, édesapátokat, barátaitokat, testvéreiteket. Kívánjátok nekik a következőt, elég magatokban:
"Kívánom, hogy találd meg azt, amiért itt vagy és kívánom, hogy a legegyszerűbb megoldást találd meg. Éreztesd, hogy szereted.
Ezek után van olyan ember, akinek eszébe jutna drága ajándékot venni?
Kell az?????
Odafigyelés, szeretet. Ennyi.
Szép ünnepet. Mi is veletek ünneplünk ilyenkor, hiszen az energiaszintetek ezerszeresére emelkedik. (A FÖLD rezgése). Szinte hozzánkig felértek. Ez nekünk is jó. Ilyenkor hiszünk jobban bennetek.
Auron. Szeretettel, hittel és figyelemmel. A továbbiakban is.

Nincsenek megjegyzések: