csütörtök, december 18, 2008

Auron az áramlásról és a csatorna megnyílásról

Az átadás onnantól kezdve, hogy a csatorna nyitott, folyamatos. Az, hogy te nem érzékeled, az a te pillanatnyi állapotod. Az, hogy mit érzékelsz és milyen minőségben, az is a te pillanatnyi állapotod.

A csatornát nem csak a te oldaladról lehet megnyitni. Nyitást a mi oldalunk is kezdeményezhet, hiszen nekünk is van feladatunk. Ha te nem nyitsz, nyitunk mi. Az átadás nagyon fontos.

Hogy miért éppen főzés közben?
A nyitáshoz nem kell minden esetben, sőt a legtöbb esetben nem is kell teremtett helyzet. Nézzük a te oldaladról: Főzöl, jössz-mész.
Az én oldalamról, a mi oldalunkról: Nálunk minden állandó. Az idő nem potenciális fogalom és a tér sem. Mi nyitunk és adunk. Az, hogy te közben mit csinálsz, azt mi nem is tudjuk, hiszen lényegtelen számunkra. Ha nem tudod elképzelni:
Te főzöl és én mindíg is ott voltam, aztán jön a nyitás és te veszed az adást. A vétel egy pillanat alatt jön létre. Ezért nem kell transzba esned, az irányítáés végig a tiéd marad.

Örülök, hogy egyre többen bíznak benned és bennem is. A letisztulási folyamat megint csak idő számotokra. Nálam az állandóság miatt nem tűnik várakozásnak az, amíg elfogadnak. Én adok, te veszed és átadod. Számodra türelem, számomra állandóság.

Hamarosan válaszolhatsz a kérdésekre. Ez is tőled függ, hogy mikor veszed a választ, hiszen én már tudom. A másik félnek várakozás és türelem kérdése, nekem ugyancsak állandóság.

Ami neked változás, az nekem állandóság. A kulcs az IDŐ fogalma, amit ti teremtettetek.

Termékenységedről: Hamarosan megkapod, hiszen átláttad azt, ami miatt nem kaphattad még meg. Viszonyod rendeződött a kisfiúval, akinek neve hasonló az enyémhez.

Beteg baba: Gyógyítsd tovább rajtam keresztül. Minden úgy lesz, ahogy neki a legjobb. Ne akard, hogy mindenáron meggyógyuljon. Vigyázz! Beavatkozni csak bizonyos mértékig szabad. Visszahozható bárki az elmúlásból, hiszen a földi erők is hatalmasak, de nem biztos, hogy magaddal jót teszel. Persze a család örül, de te vállalod fel a karmát, amit nekik kellett volna és ezt sem szabad. Itt is igyekszik beállni az egyensúly. Ha te bontod meg, neked kell újra egyenesbe hozni.
Amikor gyógyítassz, tedd, amit tenned kell, de mindíg az járjon az eszedbe, hogy "Szeretnél segíteni, szeretnél gyógyítani, de az történjen, ami az illetőnek a legjobb és ami az ő fejlődését szolgálja. Történjen minden úgy, ahogy történnie kell."
Ugyanezt üzenem minden gyógyítónak! Így könnyebb lesz! Neki is és nektek is, akik a segítők. Nehéz feladat a tiétek, de gyümölcsöző. Gondolj a szándék erejére és megérted, hogy mit teszel ill. tesztek akkor, amikor segítő szándékkal fordultok valaki felé.
Eleinte visszautasíthatnak, de a szeretetet és a segítő szándékot megérzik és megértik. Kitartás. Ez a feladatod lényege. Nem könnyű. Nem vagy egyedül.
Javíts és javulsz.

Áginak: Egy kicsit lazítsd el magad. Ne akard, úgy is megkapod. Ezt mondod másoknak, te magad mégsem mered elhinni. Hamarosan!!!!!!!Nem kell sokat várnod.

Auron.
Az ünnep előtt még jelentkezem, üzenni fogok.

Nincsenek megjegyzések: