kedd, október 28, 2008

Ritka esetek egyike, amikor saját magamnak kérek tanácsot Aurontól


Valakinek válaszoltam tegnap, akinek ugyanez a dilemmája, mint nekem.
1. Masszázs, ami bizonytalan, viszont önállóságot és szabadságot ad.
2. Fix munkehely, ami biztos megélhetési és hivatalos forrás. Ahol is mérnöki pozicióban dolgozhatok, amiért tanultam.
A kérdést úgyis feltehetném, hogy család vagy én?

Te megtaláltál engem. Megtalálhatsz mást is ebben az életben, ami segítségedre lehet. Bizonyos gondolatokhoz más forrásból juthatsz. Hogy mit tegyél, azt neked kell tudnod. Azért érzed ezt a bizonytalanságot, és nem tudod mit válassz, mert te magad sem mered elhinni, hogy nincs vesztenivalód, hogy két nagyon jó lehetőséged van. Ez is a segítőszándékod eredménye. Bármelyiket választod, jól alakul, hiszen csak kérned kell. Pontosan ez volt a tanácsom a másik kérdezőnek is, aki ugyanebben a cipőben jár. Döntsd el mit akarsz!!!Te pontosan tudod, hogy mi a jó neked. Tudom, hogy anyagi biztonságra vágysz és nem gazdagságra. Ha a fix munkehelyet választod, az jelentheti azt is, hogy nem bízol eléggé magadban, nem bízol a képességeidben, hiszen, félsz belevágni abba, hogy saját magad ura lehess. Inkább választod azt, ahol megmondják nap,mint nap, hogy mit csinálj? Ennek eredményeképp megkapod a fizetésedet, viszont nem biztos, hogy jól fogod magad érezni. És igenis az élet arról szól, hogy jól kell magunk érezni!!!! Persze vannak a feladatok, amik olykor nehezek, de elvégzésük után megint csak jól érzed magad.
Aztán vannak a sorscsapások. Ezeket azok kapják, akiknek kell a figyelmeztetés ezen magas foka. A figyelmeztetések, az úgynevezett pofonok mindíg akkorák, amekkora kell az adott egyénnek ahhoz, hogy a helyes útra térjen. Helyes út=számára helyes. Ami az ő életfeladata. Vannak olyan emberi tulajdonságok, amikkel leszületsz, amiket te választottál. Némelyik másokon keresztülgázol, eltiporva a másik akaratát. Ezek azok a tulajdonságok, amikért nagy pofon jár. Például egy baleset, amibe nem hal bele, csak gondolkodásra készteti. Kénytelen megtorpanni. Ami lelki síkon lejátszódik, az megtörténik a fizikai világban is, párhuzamosan, egyidőben. A helyes útról letérés, mint egy metafora. Letér autójával a helyes útról és fának megy. Ha megkérdezik mi történt, annyit mond, hogy az autóval letértem valahogy az útról, vagy lecsúsztam az út mellé. Ő maga mondja ki. Igen ez egy kicsit erőltetett, de így van, csak ebbe nem mindíg gondolnak bele az emberek.

Tedd ami neked jó!!!!Tedd azt, amitől jobb lesz neked. Nem biztos, hogy felkell bármit is adnod ahhoz, hogy jól érezd magad. Ha azt érzed, hogy minden kell, nem baj, ha lehetséges fogadd el, az élet úgy rendezi, hogy ne maradj adós. Beáll az egyensúly. Ne félj.

Nincsenek megjegyzések: