szerda, október 29, 2008

A földönkívüli lényekről Aurontól



Teremtmények, aki a Földre látogatnak

1. Régi civilizációkban is jelen voltak már.Egyiptom, Róma, Maja kultúra, Magyarok, Kárpát-medence régi őslakói, akik átutazóban voltak keletről nyugatra. Akkoriban megosztották még veletek a tudást, de ti nem jóra használtátok.

2. Lemúria, Atlantisz, Bermuda. Kolóniákba tömörültek, együtt éltetek. Ők és ti. Tudtátok a közös eredetet. De a külsők, akik nem veletek éltek, háborút indítottak ellenetek, végül külső segítséggel, mindhárom civilizáció kimenekült a bolygóról.

3. Ma is a Földön élők. 1.Titokban katonai bázisokon. 2.Rezgésüket emelve láthatatlanok.Ők azok, akiket néha elcsíp kamera, fényképező, vagy akiket te saját szemmel láthatsz, ha nem elég elővigyázatosak.

A lények egyik csoportja a testvéreid, míg másik csoportja az, amelyik a bolygótokat akarja. Szerencsére bevehetetlenek vagytok egyenlőre, mert el sem hiszitek hányan vigyáznak rátok. Például mi is. Szövetséget kötöttünk velük, ami kimondja, hogy amíg mi vagyunk, nektek bajotok nem eshet. Mi önzetlenül segítünk, hiszen nem várunk viszont semmit tőletek, mert nekünk is az a célunk, hogy újra együtt lehessünk.
A fajok eredete. Minden lény a Föld nevű bolygón kívülről származik, tehát az emberiség is földönkívüli. Már nem emlékeztek arra, hogy honnan jöttetek. Fizikai és asztrális párhuzamok fogalma. Ezt most nem írjuk le. Egy közös létforma volt, egy azonosság. De az ellentétek miatt szétváltunk. Ki a Marsra, ki a Szíriuszra ment, sőt többen még távolabbra. Ne feledd ez csak nektek távolság. Ti most az egyik legsűrűbb bolygón éltek, ahol a legnehezebb a fejlődés. Vannak a vénusziak és a Plútó égöviek. Mind mind közös eredet, közös múlt, de már ti nem tudjátok ezt. Féltek tőlük, tőlünk. Akitől félni kell, azzal páran az emberek közül szövetséget kötöttek. Tőlük védünk mi benneteket. Például Hitler is szövetségesük volt. Bele is őrült a titkolózásba és abba, hogy nem tud EMBER lenni.

Genetikai állományunk kis mértékben tér csak el.
A kis zöld, szürke emberkék génállománya majdnem egyezik a tiétekével. Eltérések csak abban vannak, hogy hiányoznak azok a törzsek és gyökök, amik a betegségek kialakulását okozhatják. Ők nem betegek. Saját világukban nincsenek betegségek. Nincsenek náluk kisebb lények a bolygón, csak ők. Nincs aki vagy ami ártson nekik. Szemük alkalmazkodott. Nagy fekete pupillájuk van, hiszen nincs káros sugárzás és erős fény, ami ellen védekezniük kellene. Nincs szőrzetük és zsírrétegük. Keringésük lassú, ezáltal hüllőszerűek. A légkör, amiben élnek főként széndioxidból és kénből áll, ezért orrnyílásuk kicsi. A nehezebb gázokat így lassabban lélegzik be. A bejutott gázelegy tovább van a tüdőhöz hasonló belső szervükben. Te időszámításoddal mérve 10 percig dolgozzák fel a belélegzett gázt. A sejtekhez eljutva az elegy, lassan bomlik le. Ez a gáz a táplálékuk is. Kicsi a szájszervük is, hiszen nem táplálkoznak. A szájnyílás a hangképzéshez alakult ki. A hangot úgy képzik, hogy a belélegzett gázelegyet engedik kifelé és ez rezegteti meg a torkukban lévő kis nyúlványt. A gázelegy kibocsájtásának mértéke adja az adott hangot. Ezek nem szavak, inkább csak hanszínek. Ők értik egymást. Ha te hallgatnád, egy kattogásnak tűnne. Tíz percenkét egy zörgő hangot hallatnak, ami a levegővétellel jár. Az energiát az univerzumból nyerik, ami életben tartja őket.
Fajfenntartásuk hasonló a tiedéhez. A lények külső nemi jellege egyforma. Tehát nincsenek melleik, nemiszervük ugyanolyan. A párzás nem az élvezetért van, hanem csak a szaporodásért. Párzáskor összeérintik a kezeiket, és a köldökük összeérintésével, a hím egy nyúlványt dug át a nőstény egyednek. Ebből egyetlen sejt jön ki, ami egyesül a nő egyetlen sejtjével. A párzás mindíg fogamzáshoz vezet. Egy egyed csak egy utód nemzésére képes, mindkét nemnél. Az utód 6 hónap alatt fejlődik ki és a köldökszervből távozik. Az utód azonnal beszívja a gázt, azaz lélegzik és táplálkozik is. Gondozás nincs. Az energia magától értetődően ellátja.


Ennyi.
Miért nem megyek sci-fi írónak????:-)

Nincsenek megjegyzések: