kedd, október 21, 2008

Auron üzenete egy hölgynek/A válasz mindenki számára hasznos


1. Mi az életfeladata?
Legfontosabb életfeladata megtalálni önmagát. Próbáld meg ezentúl úgy élni az életed, hogy TE MINDENKINÉL FONTOSABB vagy! Ez nem önzőség! Ha úgy válsz mások szolgájává, hogy mindenkit magad fölé rendelsz és magadat mindenki alá, sosem leszel igazán boldog és felszabadult. Meg kell tanulnod úgy élni, hogy neked a másoknak tett jóból, ne származzon hátrányod. Miért gondolod, hogy akkor vagy jó anya, jó feleség, jó szerető, ha szolgálsz? Nem minden esetben kapod vissza azt a befektetett energiát, amit szeretnél. Beletörődsz abba, hogyha nem viszonoznak valamit és ez által nem több leszel a másik szemében, hanem kevesebb. „Na, evvel az emberrel bármit megtehetek.”
Feladatod az, hogy igenis tartsd magad többre, sőt jobbnak mindenkinél. Így ugyanannyit tudsz majd adni szeretteidnek és te megkapod a számodra is fontos viszonzást. Ismétlem! Ez nem önzőség. Ez önmagad elfogadása és szeretete. Hidd, hogy szép vagy, hidd, hogy szeretnivaló, hidd, hogy nem szabad mást túlszeretni. Sokszor a túlszeretés okozta érzés, ami a másikban keletkezik, azt hozza, hogy akaratlanul is elfordul tőled, pedig szeret.
Ha te magad leszel önmagad számára az első, szép sorban mindenki elfogadja azt, amit adsz, hiszen látja, hogy te saját magadnak is ugyanazt adod. Érezni fogják a változást. Magadnak is kedveskedj ajándékokkal, ne csak mindig másokra gondolj. Járj többet szórakozni. Végre tedd azt, amire fiatalabb korod óta vágysz, de valami mindig fontosabb volt. Mégis miért halogatod azt, amitől igazán kiteljesednél? Miért nem utazol el oda, ahová igazán vágysz? Miért nem veszed meg a drágább cipőt, ha egyszer az tetszik és nem az olcsóbb? A pénz, csak eszköz, tanuld meg, ha kiadod, helyette több jön vissza. Legfontosabb feladatod, most itt ebben az időben, önmagad teljes elfogadása, megismerésére való törekvés és belső szeretet magad iránt.
Ne mondj ki mindent, tartsd magadban, amit félsz kimondani, mert tudod, hogy nem kellene. (FECSEGÉS).
Ne legyél nyitott könyv. Sajnos van a közeledben egy olyan ember, akiben bízol, de ő csak irigy rád és szándékosan keresztbe tesz neked, miközben az arcodba mosolyog. Ő egy nő, egy harminc év körüli, fekete hosszú hajú nő, aki valamilyen munkával kapcsolatos. Egy munkahelyi kapcsolat. Egy régi kolléga. Egy iroda……..(???)
Az emberekkel való viszonyodat a te viselkedésed döntően befolyásolja. Tudásodat hidd el, bízz magadban. Merj önállóan dönteni! Ne gondold, hogy mindig van valaki más, aki nálad jobban tudja. Te is ugyanolyan jól tudod. Azért, mert más mondja, az azt jelenti, hogy az a biztos, az a jó? A te fejedben is lehet jó döntés. Saját magad számára a jó döntéseket csak te magad hozhatod meg. Nem biztos, hogy a másik jót akar neked. Csak magadban bízz. Saját magadnak jót, igazán jót tenni, csak te tudsz. Ez a legbiztosabb forrás.

2. Jelenlegi helyzetén hogy tud javítani?

Mondd meg annak az illetőnek, hogy mi bánt. Szedd össze a gondolataidat. Amikor kellőképp higgadt vagy és önbizalommal tudsz elé állni, mondd el azokat a dolgokat, amiket már régen el kellett volna mondanod. Húzd ki magad és az előbb leírt érzések legyenek a szívedben. Te sokat érsz, és veled nem lehet mindent megtenni. Ezen túl saját magad ura, saját főnököd leszel!!!!!!Ne legyél sértő. Tartsd meg büszkeségedet és nőiességedet. Az illető elcsodálkozik majd és úgy váltok el, hogy a helyzet ellenére te távozol győztesként. (nem mások előtt, hanem önmagad számára)

3. Milyen munka lenne számára a legmegfelelőbb? Anyagilag és a lelki fejlődéséhez legmegfelelőbb.

Teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozol ezután. Nem az számít, hogy milyen munkát végzel, hanem az, hogy jól érezd magad. Ha úgy érzed, hogy többet tanultál annál, hogy egy számodra nem eléggé magas szintű munkát végezz, gondolkodj el. Bátran fogadj el olyan lehetőséget, amiben jól érzed magad és tedd félre azt, hogy az eddigi munkáidnál alacsonyabb beosztásban vagy, vagy más jellegű, mint az eddig végzett munkád. Ez a fejlődés első lépcsője. A munka csak eszköz, nem pedig életfeladat. Mivel az anyagi világban is élnünk kell valahogy, valamiből, az általatok kialakított rendszerben, miszerint pénz a lelke mindennek, az emberek dolgoznak. Hogy mit csinálnak, az ő döntésük. Hogy mit tanulnak és mennyit, az is. Tedd, amit tenned kell és olyan munkát vállalj, amiben jól érzed magad. Vállald el azt, ami tetszik, ne gondolkodj. Ne foglalkozz avval, hogy mit mondanak az emberek. Önmagad számára teremtsd meg azt, ahol nap, mint nap jól érzed magad. Az anyagi része a dolognak menet közben változni, javulni fog. Mutass és megkapod!!!!!

4. Párkapcsolat. 4 éve vonzódik valakihez. Mi ennek az oka? Mit tegyen evvel kapcsolatban?

Ez a férfi kicsit bátortalan. A kapcsolat megvan, régi szálak fűznek össze. Ezt te magad is tudod. Bizonytalan vagy önmagadban, ezt érzi a másik is. Ebből az következik, hogy ő is bizonytalan. Azt a négy évet már vele kellett volna eltöltened. Nem kellene tovább várnod.
Gondold végig a következőket:
1. Biztos, hogy ő kell?
2. Biztos, hogy ismerem őt, hogy milyen valójában vagy csak egy álomképet húztál rá és abban látod magad előtt?

Ha IGEN-nel válaszoltál, lépned kell. A kudarctól nem kell félni, hiszen tudod te is, vannak dolgok amikor a kudarc visz előre. Nyíltság, őszinte érzelmek. Ha ő valóban olyan, mint amilyennek te hiszed, akkor a reakciója mindenképp elfogadható lesz a számodra. Akár viszonoz, akár nem. De legalább becsukhatod a kinyitott könyvet és új olvasásába kezdhetsz. A történeted te választod ki, vagyis a könyvet te veszed le a polcról. Csak azt olvasd, ami valóban érdekel.
Üdvözlet és köszönöm, hogy kérdeztél. Alig vártam, hogy végre elmondhassam. Jól esik a segítség.
Auron.
Köszönöm .
Andi.

Nincsenek megjegyzések: