szerda, szeptember 03, 2008

A MInden Egy fogalma és Sheeva / Auron 10,


A MINDEN EGY fogalmára építve megállapítható egy csomó dolog. Ha ezt eltudod fogadni, hogy minden egy, akkor sok minden másképp működik benned. Minden energia. Minden rezgés, csak más és más tartományú. Cél: közös rezgésre hangolódás. Ha ez megtörténik, akkor válnak lehetővé dolgok:, például ez is:
- érted az állatok nyelvét: persze ezt ne úgy képzeld el, hogy zümmög a légy és te azt érted. Egyszerűen a gondolataidban jelenik meg egy hang vagy egy üzenet: "Húzd el a függönyt és én azonnal kirepülök". Látni fogod, hogy úgy is lesz. Ezt ne erőltesd, mert felesleges az univerzum törvényeit tesztelgetned, mert csak az tesztel, akinek nem természetes. Akinek természetes, annak nem csoda, annak nem furcsa, annak ez eredendő adottsága. Várj! Légytől-elefántig.

Kérdés:
Miért tisztelik a keleti emberek Sheeva-t aki egy többkarú, sajnos nem tudom hány karú Istennő, vagy Zöld Tarát? Kik ők, akik a templomokat díszítik és miért pont így néznek ki? Hogy alakult ez ki?

Amikor valaki megvilágosodik, azaz eggyé válik a MINDENSÉGGEL vagyis érvényesül nála a MINDEN EGY törvény, akkor megtapasztalja a magasabb rendű energiákat, azaz neked a mostani állapotodhoz képest magasabb energia. Neki a felemelkedett energiaszintje megegyezik majd a Mindennel, azaz felfogja, látja, érzékeli. Az ő tudatában jelenik meg Sheeva, vagy Zöld Tara, akinek a keletkezését is ismerjük. Számára így jelenik meg a tudatában Shiva. Testet ad az energiának, egy külsőt, akihez szólhatnak azok is, akik még nem érték el a hatalmas energiáját.
Megvilágosodás által juthatunk a legfelsőbb rezgésekhez, és tiszta valójukat ott találjuk meg.

Nincsenek megjegyzések: