kedd, szeptember 16, 2008

Auron 12.


Tévhitek. Dédelgetett álmok. Aztán semmi. Önbecsapás,káprázat. Egy bizonyos spirituális szinten döbbensz rá arra, hogy sok minden, amiről azt hitted sikerülhet, nem teljesül, mert előjönnek bizonyos nem várt akadályok. Aztán mit csinálsz? Jönnek az új tervek. Az emberek optimistábbik részénél az van, hogy "oké, nekem jó az is" vagy "így is jó". A másik része feladja. Ők ezt mondják:" nem kaphattam meg, más már akkor nem is kell!" vagy "nekem akkor nincs is értelme az életemnek". Az értelmet önmagunkban kell keresnünk. Nem az akkori helyzet határozza meg a célunk és azt, hogy kik vagyunk. Ez belülről fakad. Ami belül van, az vagy. A szituációk körülüttünk változnak, ha követni tudjuk, mert képesek vagyunk rá az életfeladatunk miatt, akkor boldogok vagyunk, ha magas a mérce, nem érjük el, nem sikerül valami, akkor elkeseredünk. Pedig sokszor a történések nem azért vannak, mert mi nem jól csinálunk valamit. Egyszerűen azért vannak, mert nem a mi feladatunk, nem a mi dolgunk követni egy bizonyos élethelyzetet. És bizonyos élethelyzetek követése a feladatunk. Követni és megoldani. Egy bizonyos feladat elviselése, megoldása és pozitív szemlélése. Ok-okozat. Miért kaptam? Hogy oldom meg?
Például:
-nem kapsz meg egy állást
-nem jön össze egy várva várt terhesség
-nem kapunk kölcsönt
-nem nyerünk a lottón
-nem sikerül egy tárgyalás
-lemondja a másik fél a közös programotokat
-a másiknak te nem vagy olyan fontos, mint ő neked
-valaki olyan árul el, akiben megbízol
-ellopják a bőröndödet utazás közben
-meghal egy szeretted
-leég a házad
-elrontja a fodrász a hajad
-betegségek (komolyabbak, pl. rák)
-elromlik egy háztartási géped
-párkapcsolati problémák
-egyéb kapcsolatok nem működése
-mitől üldöz téged egy unszimpatikus ember? miért kerülsz vele folyton kapcsolatba? Szinte úgy érzed, nem is akarsz vele találkozni, mégis mintha te teremtenéd meg a helyzetet anélkül, hogy kényszerítene valaki. Mintha véletlenül keverednél bele újból ugyanabba a problémába. Lehet, hogy ugyanavval a személlyel, de lehet, hogy mindíg mással. Meddig? Amíg nem oldod meg.Ez tény.
Fogadd el, hogy nincsenek véletlenek. Ez is sokat segít azon, hogy megértsd a dolgaidat.

Ha elfogadod az eddig megfigyelt két állítást, ami fontos, sokban javul körülötted minden:
1. Mindegy EGY szabálya. Ez magába foglalja az egyenlőséget és azt, hogy ami fáj neked, az fáj másnak is és ami fájdalmat okoznak neked, az az okozónak is fáj. Így vagy úgy. Amennyit adsz, annyit kapsz. Befektetett energia=visszakapott energia. Kiadott pénz=befolyt pénz. a pénz is energia. Ha elköltöd a pénzed, gondolj arra, hogy pontosan az ellenértékével megegyező energiát kaptál vissza. Ami lehet egy szolgáltatás, nyaralás, vagy fizikai dolog. Fontos a mértékletesség. Ha minden EGY, akkor neked tudnod kell azonosulni mindennel és mindenkivel. Nem kell neked a világ összes szakmáját kitanulni, elég egyet. Az EGY(ség) minden tagja tud valamit, amitől kerek lesz az EGY. Fordulj tanácsért máshoz, aki ahhoz ért, amihez te nem.

2. Nincsenek véletlenek. Nézz körül!!! Nem véletlenül vetted meg tegnap azt a dolgot, ami látszólag értelmetlen és fogalmad sincs, miért adtál érte pénzt. Majd idővel lesz rá szükséged és akkor ezt fogod mondani: "na legalább volt értelme megvenni." Véletlen? Jó, legyen az. Szépen összerakódik majd a kirakós. Már most gyűjtögeted életed egyik fontos feladatához a fizikai dolgaidat. Ne erőltesd ezt sem. Hagyd, hogy magától alakuljon ki. Hogy mit miért vettél ill.tettél. Nem véletlen az sem, hogy itt vagy. Most mondhatod, hogy "na ez a hülye miket összehord és ráadásul azt állítja, hogy más diktálja!". Majd később!!!!!! Mindent a maga idejében.

Fontos tudnod, hogy te vagy a világért és a világ van érted. Megint csak bezárult a kör. Minden EGY fogalma.

Nincsenek megjegyzések: