vasárnap, május 22, 2011

Auron újra itt

Kedves blogolvasók! Örömmel jelentem, hogy az eddigieknél sokkal több üzenet érkezik az éterből és ezeket meg is fogom osztani veletek.
Előre bocsájtom, hogy a VISKÓ c. könyvvel kapcsolatban lesznek üzenetek. Felmerült bennem a kérdés, jött Aurontól a válasz, és utána elolvastam a könyvben ugyan azt.
Aztán este elalvás előtt szintén ugyanazt olvastam a BIBLIÁBAN is.

Így történt a most következő két tanítás. Íme a kérdéseim:

1. Hogyan kellene élnie együtt a férfinak és a nőnek? Mi a normális? Mi az eredeti felállás?

2. Az életünk értelme mikor és hogyan fog összeállni? Mikor tudjuk meg, hogy mit miért teszünk, tettünk és hogy mindennek volt-e értelme?

Ezen kérdéseimre érkezett válaszokat, most összevetve a Viskó c. könyv tanításaival és a Bibliában olvasottakkal együtt osztom meg veletek. Mindhárom összevág a másikkal. Összefésülve írom le.



A férfi és a nő kapcsolata:

Vannak nők manapság, aki legnagyobb örömét a házimunkában és a család körüli teendők ellátásában leli. (pl.Én).Pénzt nem sokat hoz a házhoz, de a férje inge mindig tiszta, vasalt. A lakás rendben. A nő gondoskodik az élelemről. Ezekre a nőkre mondják, hogy "Nem szeret dolgozni!"Pedig nem erről van szó. A nő a férfi oldalbordájából teremtődött Isten által. A férfi együtt élt a nővel a paradicsomban. A férfi magasabb rendű volt a nőnél. A nőnek feltétlenül szolgálnia kellett a férfit, (nem megalázkodnia kellett, csak szolgálni, megteremteni a körülményeket), a férfi cserében gondoskodott a nőről. Mai nyelvezettel:a férfi dolgozott, a nő volt a háttérjátékos. A férfi sem és a nő sem képes egyedül igazi teljes életre.
Ettől eltávolodva minden nő több akar lenni a férfinél, a teremtés koronájánál. Arra törekszenek, hogy több pénzt keressenek. Ez a "majd mi megmutatjuk, hogy mi is tudjuk ugyanazt.Pénzt keresni. Mert mi emancipáltak vagyunk."Aztán közben mi elfelejtettünk nőnek lenni és a férfi sem tud férfiként kiteljesedni, mert nem így lettünk teremtve. A nőnek a tüzet kell őriznie, a férfinek pedig gondoskodnia kellene róla. Csere-bere. Adok-veszek. Kölcsönös függésben. A szó nem mai értelmében. Nem anyagi, nem lelki függőség, hanem természetes függőség. Amikor mindkét fél tudja a dolgát. Amikor a nő dolgozni megy, akkor ez a rend borul. A férfi sem önmaga és a nő sem. Társadalmi betegség, félelemmel fűszerezve. Megfelelés-kényszer a társadalommal szemben, környezetünkkel szemben. Olvasd el a Bibliában, mi áll benne erről. Addig, amíg nem hagytuk el az almafát, amíg elhittünk, hogy a GONDVISELÉS működik, nem kelle félnünk, addig ez a rendszer működött. Mivel eltávolodtunk, félünk ezt az igazi női-anyai szerepet felvállalni.A házimunka egyben a kert megművelését is jelenti=Gondoskodás az élelemről. Isten a Gondviselő, aki segíti a növényeket megnőni. Mindig lenne betevő falat. Adott a Föld, a Nap, a Hold, a Víz, a Meleg és a Levegő. Más nem kellene hozzá.
Tehát:Eltávolodás az almafától=bizalmi kör Istenben megszakadt=félelem=beállunk a sorba(munka=robot=nem jó nekünk, de csináljuk mert más is ezt teszi és mert már nem divat a földművelés) Az a divat, ha megveszem és én dolgozom. Mert CSAK AKKOR VAGYOK HASZNOS. AKKOR VAGYOK TÖBB A FÉRFINÉL.Miért??????????
Sok férfi szívesen felvállalja a valódi férfi szerepet. Neki jó a háttérmunkás nő, az anya. Észre kell vennünk, hogy az, hogy a férfi nem enged minket előre és nem hoz virágot, az a mi bűnünk!!!!!!!Mi akartuk.
Visszatalálás az almafához:Visszatalálsz az ŐSI BIZALOM érzéséhez=megszűnik a félelem, megszűnik a létbizonytalanság. A pénzből sosem elég, viszont elvakít.


Az élet értelme:
Amikor reinkarnációs utazáson veszel részt, az egyes pontok és történések értelmetlenek, összefüggéstelenek. Amikor az egész életre rá tudsz nézni a végéről visszafelé, akkor jössz rá, hogy minden összefügg mindennel. Semmi nem történt véletlenül.Megérted az, ami az elején butaságnak tűnt vagy értelmetlennek. Mint egy kirakós. Amikor az utolsó darab is a helyére került, akkor látod csak az egész képet. akkor tudod 100 százalékosan, hogy mit ábrázol a kép, hogy mi volt valójában az az apró barna vonal egy aprócska kirakós darabon.
Amikor életedben szellemi munkát végzel, a kirakós darabok helyét tudni fogod és tudod, hogy mit kell majd látnod a kész kirakott képen. Amikor hibát hibára halmozol és nem figylesz, nem figyeled a képed, a halál pillanatában zúdul rád a kirakott kép, ami nem biztos, hogy tetszeni fog., Megrémülsz saját bűneidtől, és ólom súlyként nehezedik szívedre, lelkedre, amit kénytelen kell majd tovább cipelned annak tudatában, hogy már nem tehetsz semmit, hiszen VÉGE.
Ez a leszámolás pillanata.
Ezért légy tudatos tetteidben, légy figyelmes. Nem tudhatod, hogy a kirakósodból hány darab nincs még a helyén. Lehet,hogy már csak egy darab hiányzik.
Ezért mondják, hogy "meglakol még a halálos ágyán", vagy "majd rádöbben", vagy"mindenki megkapja, ami jár neki."Nem tettekben kapjuk meg, hanem érzésekben.
Tudnod kell, hogy az életedet teljes mértékben te irányítod és irányíthatod. Eldöntheted, mit adsz, mit kérsz és mit áldozol fel.

A Viskó című könyvben az író az életet egy fraktálhoz hasonlítja:
Az élet olyan,mint egy fraktál. Ha benne vagy, nem látod miben vagy benne. Lehet, hogy egy virágos réten vagy, amiben sok szép sőt csodálatos növény van, de olyan káoszos. Viszont, ha fentről nézed, bizony, nagyon szabályos az, mindennek meghatározott és pontos helye van. Mint amikor egy olyan képet nézel, ami messziről egy Mona Lisa arc, de ha közel mész hozzá, akkor veszed észre, hogy sok száz pici apró képből áll, amik önállóan jelentéssel bírnak,egymással látszólag összefüggéstelenek, de amikor elhátrálsz, akkor látod, hogy kiadják Mona Lisa arcát, és ha a pici képekből akár egyetlen egy is hibás lenne, vagy MÁS lenne, már nem adná ki Mona Lisa hibátlan portréját.

Így függ össze az, hogy apám ovis koromban minden reggel kakasosnyalókát vett, majd 30 év múlva egy saját ping-pong asztalnál játszom a férjemmel,. majd írom ezt a blogot. Látszólag önálló történetek, jelenetek, mégis ugyanazon élet részei, amiből a végére kikerekedik a történet és minden pontosan beleillik a képbe és a végén TÉGED fog ábrázolni. A te életedet.

Reméljük a mostani problémáidon ott és akkor, majd jókat tudsz nevetni.
Élj így, ebben a szellemben.

Nincsenek megjegyzések: