hétfő, december 28, 2009

Évzáró

Az öregkornak vége, ismét. Láthatod, hogy te kötöd az életedet az időhöz. Az, hogy karanténba szorítod magad, a létezésed egyik alapköve.Így tudod rendszerezni az életed, így tudod szervezni az életed, így tudod az életedet szinkronba hozni más emberekkel. De ez csak itt van így. Ha nem volna idő, sok minden megváltozna. Nem rohannál annyira, hiszed csak az élet állandóságában fürdenél, amit nagyon hamar megszoknál és rájönnél, hogy mekkora butaság az idő fogságában raboskodni és állandóan rohanni, addig, amíg ismét dimenziót nem váltassz. A váltáskor teszed le a rabláncot, ami eddig fogva tartott. Ott jössz rá, hogy azt te tetted magadra és bármikor levehetted volna. Akkor érzed majd meg a súlyát,amit évtizedeken át cipeltél és ami oly sokszor visszatartott. Ez a visszahúzás olykor hasznos, olykor nem lenne fontos. Az igaz, hogy köztes állapot nem létezik. Vagy az idő szerint élsz vagy pedig nélküle. Az állandóság és az időtlenség egy és ugyanaz. Vele formálódsz te is. Állandó vagy, mégis változol, nem is kicsit. Az idő egy folyam, ami akkor is van, ha nem méred, de ennek ellenére mégsincs. Nem létezik, mégis megtörténik.Eleve létezik, ahogy te is. Van és mégsincs.

Ami lent, az fent. Eltudod azt képzelni, hogy amit az égen látsz, az mind csak illúzió és nem is létezik? A Hold, a Nap, mind a te gondolataid kivetülései, amiket a kollektív tudat megteremt és elfogad. Egy meglátja, a többi elhiszi, majd mindenki tudja, hogy van Nap, és van Hold és megteremtődik. Mint a Mátrix c.filmben. Csukott szemmel lebegsz a nagy semmiben, ahol nincs idő és közben játszódik a színdarab, az a te valóságod, abban élsz és te azt hiszed, hogy amit látsz, igaz, holott illúzió.
Ha a Földön minden lény egyszerre tudná, hogy létezik még egy Nap, létezne is. Mit gondolsz, miért nem jutsz messzire az Űrben? Azért, mert nem létezik!!!!
Emberi kéz még nem tapintotta azokat a messzeségeket, amikről beszélnek és amiről én is beszélek most. Hiszitek, tudjátok, mert látjátok a távcsövekkel, de valójában sosem lesz a tiétek. Egyszer majd felfogod, hogy milyen az a létezés, ami valójában meg sem történik, csak egy olyan síkon, amire te most azt mondanád, hogy gondolat,álomvilág, hit, remény, lehetőség. Igazából meg sem történik, mégis létezik, mert egyszerűen ELEVE TUDOD, hogy volt, van, lesz, de a te síkodhoz képest NINCS.
Ha ezt mind elfogadod, tudod, hogy életed úgy alakul, ahogy alakítod. Kulcs:Mi a valóság valójában? Mi a te valóságod valójában? Melyik sík a valóság? Mi az ami éppen megtörténik és mi az ami nem?
Melyik az igaz?Az álom vagy az ébrenlét?
Te dönts!!!!!


Köszönöm minden kedves Olvasómnak a jelenlétet, bár még mindig nem kommenteltek, kizárólag az elmondásaitokból tudom, hogy jártok erre-de én nagyon köszönöm a látogatásokat, remélem jövőre is jöttök, én igyekszem minden üzenetet leírni és hamarosan remélem engedélyt kapok a könyv kiadására, mert a nagy lelkesedéskor, amikor űgy volt, hogy dolgoznom kell mennem, akkor az volt a kívánságom, hogy csak még egy hónapot kapjak,-kaptam többet is, sokkal többet- az idő alatt megcsinálom legalább a nyomtatott verziót, én ezt meg is tettem, olyan 80%ban, szerintem ez nagyon kevés. Azóta íródott ez-az, de az nincs nyomtatva, kizárólag itt olvasható, tehát, ha mondjuk törlik a blogot, akkor elvesznek,az ígért Gyakorlatokat sem kaptam még meg föntről, de ez biztosan azért van, mert a Piramist is csak nagyritkán alkalmazom, pedig tudom, hogy jó és segít. Szóval, egy szónak is száz a vége, szeretnék erőre kapni, írni, írni, írni, végleges formába hozni és végre kiadót kellene keresnem, Petikém, sok elérhetőséget adtál már. De azért, mert te lelkes és segítőkész vagy, attól nekem még megvannak kötve a kezeim, még nem jött el az ideje, vagy nem tudom mi történik, de a legjobb, ha várok, de ha egyszer beidulok....
Addig is mindenkinek Boldog új évet kívánok!
Végezetül mára egy kis érdekesség, amit kérdőjellel tennék fel ide, mert lusta vagyok elolvasni, de a chipeket említi és a sertésinfluenzát, most így hirtelen arra gondolok, hogy az oltással juttatják-e be a chipet a bőr alá?
Kérem, aki érti, aki tudja mit is tartalmaz a következő kép, írja meg nekem, nekünk és a választ én kiteszem egy postba. Köszönöm szépen.
Íme a kérdéses kép, ami az universe-people.com oldalról való, ami az egyik kedvenc weblapom.

Nincsenek megjegyzések: