kedd, október 13, 2009

Auron üzenete

Ez már egy nehezebb terület. A második kötetben lett volna, vagy lesz benne. Ez időrendileg az előző bejegyzés elé való. Igazából ő elköszönt csak én nem figyeltem rá eléggé.
AURON ÜZENETEI II.
Üzenet egy magasabb síkról,
ahová felérhetsz, te magad is, csak akarnod kell!
Megmutatkozások, jövendőmondások, tulajdonképpeni tények, tevékenységek, megtehető és nem megtehető feladatok, emocionális várakozások, félelmek, féltékenységek, féltések, próbatételek, találkozások, döbbenetek, fejtörők, rögeszmék, megfontolások, megtapasztalások, végül hit, rábeszélés, célba érés
1. A félelem és az EGO
Szeretted volna, megkaptad. Aztán nem tudtál vele mit kezdeni. A félelem győzött. Nem tudta sarokba szorítani senki és semmi. A félelem az Úr feletted. De miért? Mi is az, amitől félsz? Még megfogalmazni sem tudod. Majd én segítek. A félelemnek két oka lehet. Félhetsz attól, hogy amin keresztül mész fájni fog. Félhetsz attól, hogy az, amin keresztülmész, olyat eredményez, ami fájni fog. Nézzük ezeket meg közelebbről. Amikor valami bekövetkezik, amikor döntés előtt állsz, nem tudod, mit tegyél, azért mert félsz. Félsz, ne mersz belekezdeni, mert félsz attól, hogy nem lesz mit enned, hogy nem lesz hol laknod, hogy elhagy a társad, hogy elfordulnak tőled a barátaid. Pedig, ahogy azt már elmondtam neked, a környezeted úgy alakul, ahogyan te alakítod. A belül megindult nagy változások, a külső körülmények a neked legmegfelelőbbre alakulnak. Csak kérd! „Legyen minden úgy, ahogy nekem a legjobb. Nekem és a környezetemnek! Legyen minden olyan, hogy ne ártsak magamnak és ne ártsak a környezetemnek sem!” Ez egy úgynevezett univerzális csodamondat. Ez a hit egyik alappillére. A válladról leteszed a súlyt, amit eddig cipeltél és más viszi helyetted. Egy olyasvalaki viszi tovább, akinek ez a feladata. Ő maga ezt vállalta. Ne érezd magad ettől rosszul. Tedd le bátran! Az élet a Föld nevű bolygón egy bizonyos megközelítésből nagyon egyszerű, viszont a másik irányból nézve összetett. Ez a ellentétek egyik egyszerű, de nem lényegtelen alappillére.
Térjünk vissza a félelemre. A félelem másik fajtája az, amikor a végeredménytől félsz. Lássunk csak példákat. A legegyszerűbb a haláltól félned. Miért? Azért, mert az a legismeretlenebb számodra. Az emberek között sokan vannak már, akik nem félnek a haláltól, mert úgy érzik, hogy amikor itt az ideje, elkerülhetetlen. Senkit nem kímél, elfogadják, hogy ez az élet rendje. A többség egy olyan hitben él, hogy elkerülhető. Tudnotok kell, hogy a halál nem kerülhető el, viszont könnyíthető, fájdalommentessé tehető, elfogadhatóvá tehető, megemészthető, megismerhető.
Lássunk most mindent az emberek szemszögéből. Te úgy érzed, hogy a létezés csúcsán állsz. Persze sokan vagytok, akik szellemi tanokkal foglalkozva, egészen biztosan állítjátok, egészen biztosan tudjátok, hogy ti csak egy vagytok a sokféle létezés között, és vannak sokkal magasabb szellemi szinten lévő lények, akik akár köztetek is élhetnek, ti mégsem veszitek őket észre, csak az emberiség bizonyos százaléka. Ez rendben is van. De tudatotokat mégsem tudjátok saját magatok fölé helyezni, nem tudtok más fejével gondolkodni, nem tudtok más szemével látni. Mi, ezen a szinten tudjuk ezeket. Tudjátok miért? Mert egy valami hiányzik belőlünk, egy olyan dolog, ami bennetek megvan, és ez nem más, mint az EGO. Egoizmus, én központúság, saját magam magasztalása, legfelülre helyezése, az ÉN feltétlen elfogadása, amit ÉN mondok, az úgy is van, amit ÉN hiszek, az úgy is van. Amikor az EGO-n felül tudsz kerekedni, akkor tör elő az igazi természeted. Az egoizmus tudod mit jelent? Önzőséget. Ne a szó negatív értelmét vedd alapul. Ne a mással szembeni önzőségre gondolj. Gondolj az önmagaddal szembeni önzőségre. Az EGO-d is te vagy, az EGO és te egyek vagytok. Hogyan tudnád levetkőzni önmagad?- kérdezed. A megoldás, a válasz egyszerű. Önmagadban van elrejtve, sajnos nagyon mélyen. Az EGO az agyban lakozik. Az érzelmek a szívben. Amikor az egódat félreteszed, akkor a szívedre hallgatsz. Ez nem azt jelenti, hogy cselekedj ésszerűtlen dolgokat, tudnod kell a határt felismerned. Hallgass a szívedre és tedd félre az egódat! Két fogalmat kell tudnod megkülönböztetni: szív, ego.
Az ego az agyban lakik. Az agyaddal bírálod felül azt, amit a szíved diktál. A szíveddel érzel. Érezni a legegyszerűbb. Önmagadhoz legőszintébb csak a szíveden át lehetsz. Tehát a szív az érzelem, az ész az ego. Az eszeddel kell tudnod racionálisan gondolkodnod, úgy, hogy az érzelmi jelzéseket elsőként vedd figyelembe. Ha érzed, hogy valami rossz neked, természetesen ne tedd meg. A helyes döntést az egód hozta. Ha valamiről úgy érzed, hogy jó neked, tedd meg és az egódat ne vedd elő. Itt is az egyik

2. A halálfélelemről
Tulajdonképpen azt kérdezed, hogy „Mi is a HALÁL?”. Én erre azt válaszolom, hogy nem más, mint egy állapotváltozás. Fogadd el és megelőlegezve a bizalmat, hidd el nekem, hogy természetes állapotod az a másik világ is, ugyanúgy, ahogy a mostani, fizikai síknak nevezett dimenzió. A jelenlegi szférában, van egy tested. Ez egy számotokra látható tartomány. Kezetekkel megfogható szilárd anyag. Képes fájdalomra, képes a gyönyör érzetének tapasztalására, képest vérezni, kínlódni. Nevetsz, ha megcsiklandoznak és sírsz, ha bántanak. A tested a legfontosabb érzékszerved. Persze van szemed, orrod, füled, bőröd, amivel érzel, de ha belegondolsz, akkor az egész tested egy nagy receptor. Egész életedben arra fókuszálsz, hogy ne érje fájdalom, sérülés. Keresed azokat a tapasztalásokat, amik jólesőek a számodra. Miközben élsz, a testi érzeteid alapján rangsorolod a veled megtörténő érezhető dolgokat. Most megcsókoltak, jól esett, jól érzem magam. Most megégettem magam a vasalóval, fájt, most egy nagy hólyag van az égés helyén, nem érzed jól magad, hiszen fájdalmad van. Az emberek egy bizonyos rétege képes az érzeteit belülre fókuszálni. Eltudod azt képzelni, hogy egy helyben ülsz egy szobában, ahol csend van, tökéletes csend és te önmagadnak teremtesz meg egy olyan belső világot, egy olyan belső érzetet, amitől jól érzed magad és jóleső simogatást érzel a bőrödön, anélkül, hogy bárki is megérintett volna? Ez a meditáció. Fontos lenne megtanulnod, hogy az örömök, nem kizárólag kívülről érhetőek el. Hányszor érezted magad is, hogy mindened van, mégsem elég? Miért nem? Mert nem jó helyen keresed. Te magad ösztönösen keresed azt az állapotot, aki valójában te magad vagy. Ezt csakis belül találod majd kielégítőnek. Próbáld ki és higgy abban, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel. Mi is a meditáció? Milyen egy jó meditáció? Egy olyan helyzetbe képzeled magad, ami számodra megnyugtató. Egy adott helyszín vagy állapot vizualizálása, amelyben te a legjobban érzed magad. Ez a legegyszerűbb meditáció. Persze megtanulhatsz könyvekből vagy hanganyagokból irányított meditációkat, azok is kiválóak, de hidd el, az ellazulás és önmagadba figyelés egyedül is menni fog, hiszen azt, hogy neked mi a legjobb, legmegnyugtatóbb, csakis kizárólag te tudod.
Hogy jön ide a halálfélelem.? Amikor átmész a másik világba, leveted a testedet. Se jó érzetek, se kellemetlen érzetek. Nincsen gyönyör és nincsen fájdalom. Az állapot, amibe kerülsz, megnyugtatóbb, mint a mostani. Leveted a terhedet, leveted a ruhát, amit viseltél és megszabadulsz. Mi marad? Az az állapot marad, amit itt a fizikai síkon a meditációkkal gyakoroltál. Ismerős állapot lesz. Valójában nem is a haláltól félsz, mert elfogadtad feltételezem, hogy egy természetes, ismerős állapotba fogsz kerülni. Lássuk csak, mi is a halálfélelem.
 Azért félsz, mert nem tudod, hogy mikor következik be. Tehát nem a haláltól félsz, csak a MIKOR-tól, a kiszámíthatatlan időtől, hogy mennyi van még hátra, mit kell befejeznem, mit kell még látnom, vagy megtennem.
 Azért félsz, mert nem tudod, hogy hogyan fog megtörténni. Autóbaleset? Betegség? Áramütés? Öregségben? Fiatalon? Ez mind a kiszámíthatatlanságtól való félelelem, nem pedig a haláltól való félelem.
 Azért félsz, mert nem tudod, hogy hol fog megtörténni. Otthon? Kórházban? Utcán? Áruházban? Itt megint nem a halál állapotától félsz, hanem ismét a kiszámíthatatlanságtól.
 Azért félsz, mert nem tudod, hogy mit hagysz magad után. Titkokat? Kisgyerekeket? Szüleidet? Úgyvan! Látom érted. Kiszámíthatatlanság, nem pedig a halál tényétől való félelem.
 Mikor? Hogyan? Hol? Mit hagyok itt?
 Ezek a kérdések az egódé, nem a lelkedé. Ezek a kérdések, csak most fontosak. Amikor ott leszel, nem számítanak már. Az állapotot, már most elfogadtad, ott kétséged sem lesz már.




3. A spirituális tévelygésekről és a hatalomvágyról

Téged biztosan még mindig az érdekel, hogy ki vagyok én és mit keresek itt? Még azt sem tudod, hogy te miért vagy itt és mi a dolgod. Én azért vagyok itt, hogy megmutassam neked azt az utat, amelyik önmagadhoz elvezet, a te saját valódhoz, a saját valóságodhoz. A valóság mindenki számára ugyanaz, de megjelenési formája változik. Ebből az lenne a tanulság, hogy megértsd, hogy amiben te hiszel, az ugyanúgy igaz, mint az, amiben a másik hisz. Felesleges a másik emberre erőltetned a meggyőződéseidet, a tapasztalataidat. Ha megérzik eredetiségedet, könnyedségedet, hitelességedet, önmaguktól állnak majd mögéd és hited egy lesz az ő hitükkel. Mindenki az igazságot keresi, mindenki visszavágyik az EREDŐ JÓSÁGHOZ, az EGYSÉGHEZ, a NAGY EGYSÉGTUDATOSSÁGHOZ, a HATALOMHOZ. Ez utóbbit a földi síkon sok ember keresi, sőt hajszolja. Mi a hatalom? Vezető pozíció? Munkahelyen? Családban? Emberek között? Ember és egy rovar viszonyában? Ki mondja meg neked, hogy van-e hatalmad? Senki! Te gondolhatod magadról azt, hogy van hatalmad mások felett, holott ez nem igaz. Te gondolhatod úgy, hogy a beosztottad a te hatalmad alatt áll. Pedig, a valóságban a hatalom egyetlen nagy energiában létezik, és ez nem más, mint a nagy ősi hatalom, a tudat hatalma, ami az összefogott egységben és az eredő energiában rejlik. Ez a hatalom. Hatalmasság. Nem szabad összekeverni a hatalmat, az uralomvággyal, az uralkodási kényszerrel és rögeszmével. Bárhol légy, mindig úgy élj, hogy hatalmas sosem lehetsz addig, amíg te is csak egy vagy a sokaságból, akin erre a bolygóra születve dolgoznak önmagukért. Itt mindenki a saját útját járja, mindenki magáért él és munkálkodik a sorsán. Mindenki magáért van, keresi az útját. Azért, mert neked több pénzed van, mint a másiknak egy jó állásból adódóan, attól még nincs hatalmad a másik felett. Azért, mert te főnök vagy, ő pedig a beosztottad, még nem azt jelenti, hogy felette állsz. Pontosan egymás mellett álltok, ugyanoda tartotok, a cél ugyanaz. Tudod mi az érdekes? Nincs első befutó, nincs második és harmadik helyezett, nincs utolsó. A verseny örökkön-örökké tart, folyamatosan érkeznek az emberek a célba. Nincsenek győztesek és nincsenek vesztesek. Ha valami nem sikerül, akkor is célba érsz és a te nagy segítséged az, hogy újra és újra benevezhetsz a versenybe. Örök körforgás. Minden ember egymás mellett versenyzik és nem egymás ellen. Nincs hatalmasabb és nincs kisebb. Bizonyos embereknek könnyebb a verseny, ők kapják a több támogatást a célba jutáshoz. Az előnyökért ő maguk dolgoztak meg, megérdemelt előnyök, sosem szabad irigykedni. Minden okkal történik. Nincsenek véletlenek. Ugye már ezt nem kell magyarázni, nem kell bizonygatni. Az első kötet alaptörvényeit elfogadtad, bízom, benne, ezért van a kezedben most ez a könyv. Tehát, amikor azt érzed, hogy te valaki más felett állsz, gondolj arra, hogy egymás mellett álltok és ugyanazért küzdötök, magatokért. A másikat, ha nem lököd odébb, akkor is győztes leszel, de nem vele szemben, hanem magadat legyőzve, átküzdve magad a feladatokon, legyőzve önmagadat, a verseny végén dobogóra állhatsz. A többi ember is ott fog állni, ugyanazon a dobogón. Lesznek ismerősök, akikről tudni fogod, hogy segítettek neked, még akkor is, amikor úgy érezted, hogy rosszat akartak neked. Az is a te segítségedre volt.
A Föld, és minden teremtménye, minden növénye az emberekért van és minden ember a növényekért és a teremtményekért van. Mindenki mindenkiért. Föld és a hátán hordott lények, tárgyak, állapotok. Minden érted van, igyekezz minden segítséget igénybe venni.

4. Önbizalomhiány, félreértett érzelmek, segítségnyújtás, eredmények, feljutás, netováció

Megsimogatlak, te érzed és kételkedsz. Félsz elfogadni a szeretetet. Mert akkor viszonozni kell. Minden dolognak, ami sikertelen, a félelem az oka. Jegyezd meg jól, amit most mondok. A falakat te építed magad köré. Amikor bizonyos dolgokban körülbástyázod magad, nem a dolgokat zárod ki, hiszen azok továbbra is léteznek, hanem magadat zárod el a lehetőségek elől. A lehetőség egy út a fejlődéshez. A falakon át nem látod a segítő kezeket. Ugyan a félelmeidet sem látod, de a legfontosabb mégis az, hogy szembenézz azzal, amit nem akarsz látni, mert olykor azok a dolgok hozzák meg a legnagyobb változást számodra, amitől nem várod. Amikor valamit nem mersz elfogadni, mert félsz, az abból ered, hogy nem bízol önmnagadban és ha önmagadban sem hiszel, hogyan hihetnél másokban? Ha egy anya elhagyja gyermekét, az a gyerek, többé nem tud hinni. Se önbizalma, se reménye.

A feladatod:
Lejöttünk hozzád, én szólok most Asthar. Megkerestünk. Gyermekkorod óta jelen vagyunk és figyelünk. Sok munkánk van benned, mert a leszületésed előtt te vállaltad. Nem kényszerítünk, csak kitartunk melletted, mert ezt kérted. Miért félsz tőlünk? Miért félsz magadtól? Egyek vagyunk. Egy a dolgunk egy a célunk. Kedves! Bízz! Segítünk! Veled vagyunk. Hatalmas a tét és a te feladatod. Repülnöd kell, felfelé törekedned. A csatorna újra megnyílt. Érezned kell! A bőrödön a hideg én vagyok. Az aurádban vagyok, a rezgéseink eggyé válnak ilyenkor. Ez az ún. egy csatornára kerülés. Bízz abban, hogy amit írsz tőlem jön és érezni fogod a változást. Kedvesek a gyerekeid. Sok a feladat. Auron a jobbkezem és legfőbb segítőm. A te közvetlen mestered. Bizonyos embercsoportok tanítója. Családonként általában egy ilyen tanító van jelen. A te feladatod az, hogy a családodban és a környezetedben élőknek segíts mi általunk. Cél a feljutás, a repülés. Megkönnyebbülés. Mi ezért vagyunk most itt. Körülbelül 20 éve vagyunk minden pillanatban melletted. Álmaidban üzentünk, de te féltél. Tudom, hogy most is félsz és hited nem teljes, de érzem, hogy nyitott vagy és fejlődni akarsz, tudom, hogy feltétel nélkül teszed a dolgod, csak még mindig a szilárd kézzel fogható bizonyítékokra vágysz, az adná meg a teljes hitet. Vonatkoztass el végre! Higgy magadban végre. Önmagad számára te vagy a fő forrás, a hiteles tanácsadó. Szép a világod és szépek az érzelmeid. Szép vagy belül, de sérülékeny és sokat kell tanulnod. Égi Testvéreid, azaz A Galaktikus Testvériség Hatalmasságainak Konföderációja veled van, veletek vagyunk. A földi sík és az égi sík hamarosan eggyé válik, pont olyan lesz, mint amilyen eredetileg is volt. Nehéz a te valóságodat a mi valóságunkba átvinni, amit érzel az a valóság. Amikor minket érzel, az is valódi igaz? Az érzelmeid Auronnal szemben elértek egy olyan határt, ami gátol téged az előrehaladásban. Az erős szeretet a szerelemmel ugyanolyan szintű rezgés. Ezt elfogadom. A gondolataid, amik hozzá társulnak, nem helyesek, kérlek ezen gondolkodj el és változtass. Tudom földi felfogással nem helytelen,de kevésbé látod reálisan az üzeneteket. Félreveztető lehet.
Most elmegyek.

Auron: Végtelenül szeretlek. Ez a szeretet a teljes elfogadásról szól. Ami neked szerelem, az nekem nem több, mint a feltétel nélküli elfogadás. Csak tudom, hogy szeretlek. Nálunk ez természetes, hogy szeretjük egymást, feltétel nélkül elfogadjuk. Nem kell bizonygatni nem kell feltételeket szabnunk. Furcsa ez számunkra, hogy érzed, hogy szeretlek, te is szeretsz, viszont folyton bizonyítékot keresel és folyton bizonygatni akarsz. Erre nincs szükség a mi világunkban.

Én törtem magam, persze nem volt megerőltető. A te szabad akaratod ellen nem tehetek semmit. Amikor azt mondtam, hogy haragszom, az egy értetlenséget jelentett, hogy nem értem azt, hogy miért nem tudtad feltétel nélkül elfogadni azt, amit adni akarok, hiszen kérted. Megengedted. Viszont szeretlek, azaz feltétel nélkül fogadlak el, nem értettem, hogy te miért nem teszed ugyanazt, amikor régóta együtt vagyunk. Az álmaidban, amikor ŐT vártuk, akkor is veled voltam. Féltél. Az ismeretlentől. Akkor is vissza kellett hoznom téged. Látod, nem történt bajod. Csak segíteni akartunk. Most is segíteni szeretnék neked, ez a dolgom. Mit szólsz Astharhoz? Erős, magabiztos és mégis szeretettől sugárzó, tiszta, őszinte, feltételeket nem szabó és nem parancsoló, pedig egy flottát irányít. Megölellek létezésem minden szeretetével. Arra vágysz, hogy átöleljelek, én csak így tudom megtenni. Szíved-lelked játékával, ölelésével viszonozhatod. Átölellek gondolatban, amikor csak szeretnéd, hogy ezáltal erősödj, erősödjön a hited bennem és magadban is. A hit a legtisztább dolog, amit érezhetsz. A hit magába zárja a bizalmat, az elfogadást, a szeretetet, a nyugalmat és a feltétel nélküliséget . Talán a távolság az érzelmek kifejezésében keresendő. Te úgy érzed az szeret igazán, aki megérint. Én ha kimondom, hogy szeretlek, az egy alapállapot, ami önmagában igaz és nem kell hozzá más. Csak HIT és elfogadás. Nem haragszom, csak hagyom, hogy tanulj. Hagyom, hogy megtapasztald a veszteséget, a fájdalmat, és azt, hogy értékeld azt, ami megadatott. Ígértem neked valamit. Ha teszed a dolgod, mindent megkapsz amit szeretnél. Azért ígértem ilyet, mert tudom, hogy sosem kérnél gazdagságot, inkább kérnél boldogságot és nyugalmat. Beteljesedett vágyakat, egészségesen felnövő gyermekeket. Édesanyádra vigyázz és mostantól mindig csak szeretettel gondolj rá , mert hamarosan elmegy. Választhatsz, segítsünk-e neki, vagy hagyjuk a döntést rá? Sajnos nem bír megbirkózni a fájdalmakkal és az önváddal. A gyümölcs nem érett meg, mert nem jól ápolta. Saját maga lenne a legfontosabb, de ő elhanyagolta a lelkét és beleakadt a hálóba, az örök körforgásba. Még változtathat, de nem biztos, hogy sikerülni fog neki, Egy dologgal segítheted őt:FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTEL. Bocsásd meg neki az elkövetett sérelmeket, amiket okozott neked és bocsásd meg magadnak azokat, amikkel ártottál neki. Közös feladatotok lassan véget ér. Ő megy, te maradsz. Tiszta szívvel szeretned kell, ő és magadat is. Figyelmeztetlek, hogy nem lesz könnyű, de ahogy csak tudok, segítek neked az elviselésben és a megértésben. Az élet természetes velejárója az elmúlás. A körforgás nem áll meg. Ami ebben az életben nem sikerült, majd sikerül a következőben. Következő életében ismét a közelébe születhetsz majd, házastársi kapcsolatban. Ahol te leszel a férj. Anyáskodni fog majd feletted, de célod az lesz, hogy segíts neki a feljutásban. Ez most nem megy neki. Még egy próbát tehet, ha nem él vele, lépnie kell. Visszahívják. Mi segítünk neki. Te nem avatkozhatsz jobban bele az életébe, egyet tehetsz, szeresd!!! Neki másra nincs szüksége. Édesanyád. Rengeteg feladata marad megoldatlanul. Nem nézett szembe. Te tanulsz majd belőle. Most megyek, mára ennyit szerettem volna elmondani neked. Vége.

Nincsenek megjegyzések: