hétfő, május 18, 2009

Mi a jó vállalkozás?

A jó vállalkozás, ami lehet egy anyagi megfontolásból létrehozott vállalkozás, vagy lehet egy nagy elhatározás,ahol nincsen előre megfontolt szándék. Az a helyzet, amikor minden klappol magától és csak utólag veszed észre, hogy bolhából elefánt lett. Közben végig jól érezted magad és nem görcsöltél semmin. Ezt az életed legtöbb eseményére alkalmazhatod. Hogy alakult az, amit erőltettél? Lehet, hogy sikerült, de később sokkal nehezebb lett. Hagyd, hogy minden menjen a maga útján, de légy résen!

Az Univerzum egyik fontos törvénye a JÓSÁG és JÓNAK LENNI szabálya. Mit is jelent ez? Hogy minden gondolatod legyen őszinte. Az őszinteség, jóság. Ha őszinte vagy másokhoz, őszinte leszel magadhoz is. Ha magadhoz nem tudsz őszinte lenni, másokkal szemben sem leszel az. Ha hitedet vesztetted és elfordulsz, becsapod önmagad. A hit az őszinteség. Véletlenek nincsenek, csak előre nem tudott, csak érzett történések, amik látszólag egymástól függetlenek, de mégis minden szál összefut és ha az egyik szálat kihúzod, megy vele a többi is.

Meríts bátorságot önmagadból, hisz te is ugyanazt hordozod magadban, mint mások. Egy tő, végtelen sok gyermek. Ha magadba nézel, pontosan látni fogod magadban a másikat. Amilyen te magad vagy, pont olyannak látod majd a másikat is. Az emberiség A MINDENSÉG ÁTLAGA. Ha összegyúrnának benneteket, akkor a NAGY EGYSÉG hordozná az összes emberi tulajdonságot, az lenne az esszencia, de ha az esszenciából egy cseppet is elveszel, az is ugyanaz marad. Nem kellene magadat semminek tartanod, hiszen a MINDENSÉG része vagy, akár csak egyőtök hiányozna, összedőlne a világ. Ettől vagyunk mi és vagytok ti is hatalmasok. Amikor a másikat a rossz tulajdonságai miatt nem szereted, akkor magadat sem szereted. Haragudnod éppen ezért miért lenne jogod? Amikor a másik jót tesz és te irígykedsz, akkor önmagaddal szemben vagy irígy, hiszen ha ő képes rá, te is képes vagy ugyanarra. Az egyik ember jócselekedete rád is hatással van, te is kapsz belőle, még akkor is, ha szinte észrevétlen a hatás. Ha a másik rosszat tesz, neked is jut belőle. A hatások, a jó és a rossz kiegyenlítődnek, fontos a cselekedetek egyensúlya, a pozitivitásra való törekvés.
Ha te csupa jót teszed, közvetlenül érzed a hullámait, és aki a legközelebb áll hozzád, ő kapja a legtöbbet rajtad kívül. Ez igaz a negatív tettekre is.
Nyíltszívűség, azaz a szívcsakra megnyitása,nem csak a lét fenntartásához, hanem a plussz energia befogadására nagyon fontos. Ez tart életben. Nem a fizikai síkon, hanem azon túl, amikor már nem a tárgyak a fontosak, hanem te magad, azaz az ÉN VAGYOK tudat, az ÉN VOLTAM tudat és az ÉN LESZEK tudat, mindhárom ugyanazt jelenti, nincs idő, nincs tér, csak a LÉTEZÉS. Ettől végtelen az idő, mert az, hogy TE VAGY, az örök, és az, hogy most pont itt vagy, nem véletlen. Tedd a dolgod, oldd meg a feladatokat és utána a VÉGTELEN LÉTEZÉS következik, átmenetek váltakozása, tapasztalások, dimenzióugrások, hatalmasságokkal való találkozások, a Világegyetem Uraival való elszámolások, számvetések. Érzed a világ milyen végtelen és örök? Érezned kell a húzóerőt, ami magában tart és egyben nem enged be!!!!!!!!Látod a kapukat, de belépni nem tudsz. Azért nem tudsz időt legyőzve távolságokat megtenni, mert nem teheted meg. Hiába akarod, nem teheted meg, mert még nem állsz azon a szinten. Fizikai testben sok minden nehéz és sok minden lehetetlen. Más állapotokban a határok eltűnnek és oda mész, ahová szeretnél. Ott lélekkel éled meg a csodákat, fizikai testben a csodák megélése testi örömöket jelent. A testnélküli állapotokban meg kell tanulnod elégedettnek lenned úgy, hogy nem érzel testtel semmit, csak lélekkel. Mintha éhes lennél, de hiába eszel,nem csillapodik. A teljességhez test nélkül nagyfokú fejlettségre van szükség. Páran képesek manapság is, fizikai testben akkorát fejlődni, hogy a test felbomlása nélkül, képesek fizikai táplálék nélkül jóllakatni a lelküket, és a lelkük érzetével teljességet érnek el. Lelki teljesség, lelki béke,lelki nyugalom, sóvárság nélkül. Nirvána. Nirvána test nélkül is nehezen érhető el, testben is csak megszámlálható embereknek sikerült. Jézus az ütlegelések ellenére is talpon maradt. Mert tudta, hogy az ÉN VAGYOK, nem a véres testet jelenti, hanem a lelket, ami él és amivel érez, ami nem tud éhen halni, amit nem lehet kínnal elpusztítani. A lélek egyedi, saját, hisz a lelked te magad vagy. Lélek=tudatállapot. Egyedül de nem magányosan. Szeretet!!!!

Nincsenek megjegyzések: