hétfő, október 27, 2008

Auron üzenete egy válaszút előtt álló hölgynek


A nagy dilemma.
Azt válaszd, amiben jobban érzed magad. Tarts ki az mellett, amit szeretsz. Csak annak a fának lehet bőséges a termése, amit szeretünk és gondozunk. Ha olyat csinálsz, amiben nem érzed igazán jól magad, az eleinte a munkával járó több pénz, elveszhet. Vagyis ha nem érzed jól magad, egy idő után feladod. Utána a másik munkát elölről kell kezdened.
Lehetőségek.
1. A masszázst csinálod tovább. Ekkor sok embernek segíthetsz. Kis idő és pénzbefektetéssel ( újabb technika elsajátításával még több embert vonzol be) Ha hiszel benne, megélsz belőle.
2. A fix állást választod, amiben nem érzed magad túl jól. A béred miatt nem aggódsz, hiszen minden hó végén megkapod, kérdés az, hogy meddig bírod.
3. Az Arany Középút. Egy kicsit ebből, egy kicsit abból. Ha úgy szeretnéd, találhatsz egy olyan állást, ami mellett megtarthatod a kuncsaftjaidat és könnyedén megélsz.
Csak döntsd el, hogy melyiket szeretnéd. Ahogy szeretnéd, úgy lesz. Bármelyiket választod, nem lesz gond, csak pontosan tudd és érezd, hogy mit szeretnél. Fontos! Nem mindig az a kifizetődőbb, ami nehezebb. Bátran válaszd a könnyebbet!!!! Hosszú távon jobban jársz.
Fontos, hogy ne görcsösen csináld!

Válás, volt kapcsolat:

Ha a másik fél úgy dönt, hogy számára a házasság már nem kielégítő, ha bezártnak érzi magát, ha nem tud kibontakozni, akkor a másik fél, csak értetlenül áll és nem érti, hogy mi történt a férjével, hiszen eddig minden rendben volt. Sajnos ez csak látszat. A dolgok mélyén mindig más van, mint a felszínen. Igen. Ennek így kellett lennie. A másik fél nem érezte már magát jól, ezért lépett. Ehhez bátorság kellett. Valahogy a dolog nem lett jól lezárva, ezért maradt benned ez az intenzív hiányérzet. Ez egy papíron ugyan lezárt, de lelki síkon nem tisztázott befejezés volt. Nem ártana ezt még egyszer utoljára megbeszélnetek. Ehhez a volt férjed nyitottsága hiányzik, de szép szavakkal elérheted nála, hogy beüljetek egy utolsó megbeszélésre. Ettől az új kapcsolatok lehet, hogy kicsit megsértődnek, de hosszútávban kell gondolkodni. Megnyugszol és ezt a környezeted érezni fogja és értékelni is. Persze ezekeről a változásokról nem kell beszélni, ezek maguktól mennek végbe. A megoldás mindenképp a dolog végső lezárásában van. Addig kell beszélgetnetek, amíg nem nyugszol meg. Ha ez már többedszerre történik meg, akkor is. Úgy látszik még nem volt elég. Gondold végig mi maradt benned. Ezt mond el. A másik fél elég, ha csak meghallgat, nem kell válaszolnia. Az lehet, hogy új problémákat, régi sérelmeket kavarna fel. Elég, ha csak te beszélsz. Kérj tőle megértést és biztosítsd arról, hogy nem akarod visszakapni. Ha később mégis másképp alakul, annak csak örülni fogsz, de ilyet ne éreztess.

Nincsenek megjegyzések: