szombat, október 18, 2008

Auron üzenete egy nyaktól lefelé béna hölgynek

"Vannak emberek akiknek meg kell tanulniuk másképp élni. Belülről. .

A belső folyamatok indítják meg a külső folyamatokat. Mozgása abszolút nullára korlátozva, szó szerint csak a fejét képes használni. Mind fizikai, mind lelki értelemben. Talán eddig életedben csak a saját fejed után mentél? A sors úgy hozta, hogy ezután is kénytelen vagy csak a fejed után "menni." Mindaddig, amíg nem leszel képes kompromisszumokra másokkal szemben. Addíg maradsz ebben az állapotban, amíg teljesen el nem fogadod, hogy másokkal szemben kénytelen vagy sokszor engedni. Ez egy makacsság-türelem feladat. A türelem iskolája és a lenyugvás időszaka. Úgy érzed, elég hosszú ideje vagy már így? A fejlődésedhez ez még nagyon kevés. Még sok mindent meg kell tanulnod és sok mindent meg kell tenned: MAGADBAN és MAGADÉRT.
Első reakciód az, hogy te nem is vagy makacs? Nem is vagy türelmetlen? Ettől feladat a feladat.

Első lépések:

1. Szánj időt arra, hogy lecsendesítsd a lelked. Nap mint nap. Igen, időd az van úgy érzed sok is. Ezt az időt töltsd avval, hogy nem keseregsz a sorsodon, hanem egy számodra kényelmes pozicióban elhelyezkedve (ahogy régebben jól esett feküdni, vagy ülni, ehhez biztosan mások segítségére lesz szükséged) felidézed életed azon szakaszát, amikor még képes voltál mozogni.

2. Eleinte nagyon fog fájni, de szépen a napok múlásával, ez a gyakorlat kellemes érzéssel fog eltölteni. Vágyni fogsz ebbe az állapotba és teljes lelkeddel-testeddel átfogod érezni. Ez a gyógyulás első lépcsőfoka.

3. Aztán arra is szánj időt, hogy megértsd, hogy önmagadban hol van elrejtve az, ami ebbe a helyzetbe kényszerített. Mi okozta ezt? Miért pont ott voltál akkor, amikor maradhattál otthon is? Miért állított meg az élet? Mit csináltál rosszul?

4. El kell tudnod fogadni azt, hogy régi életedet nem kaphatod vissza.

5. Állapotodon nagy mértékben javíthatsz.

6. A legnagyobb eredményeket önmagadon keresztül érheted el.

7. A testedet karbantarthatja más is, de a lekeddel csak te tudsz számot vetni.

8. Elmélyülve fogadd el a hibáidat és őszintén bánd meg, bocsásd meg magadnak. A lényeg az ŐSZINTE szóban rejlik. Mást becsaphatsz avval, hogy kimondod, hogy őszintén megbántál valamit. Az igazi feladat abban van, hogy te magad tisztán tudd és érezd, hogy az érzelem valódi. Ez nagyon nehéz.

9. Fogadd el, hogy a folyamat lassú. Ne sűrgesd, mert az is csak ront a helyzeten.

10. Fordulj szembe azzal, amin most keresztül mész és hidd el, hogy meggyógyulsz.

11. Rengeteg segítséget fogsz kapni, csak észre kell venned. Hiszen a büntetés nem azért van, hogy szenvedj, hanem azért, hogy tanulj. Figyeld az apró jeleket. Minden azért munkálkodik körülötted, hogy minnél hamarabb megtanuld amit kell és továbbléphess.

12. A gyógyulás számodra azt fogja jelenteni, hogy egy boldog szintre jutsz és eltudod majd fogadni azt, ahogyan élsz. Hidd el, ha belül rendeződsz, úgy leszel boldog, ahogy vagy. Ez a fontos.

13. Ha beletörődsz, hogy másokra utalva élsz, mindezt emelt fővel teszed, ha elfogadod, hogy ez egy feladat, akkor gyógyulni fogsz. Hiszen a feladat, a tanulás, csak addig tart, míg a leckét nem tudod. Tőled függ, hogy mennyi idő alatt érsz el odáig, hogy megtanulod, amit kell. Amiután megtanultad, már nem lesz szükség erre az eszközre, ami által fejlődtél. Megszűnik a testi karantén.

14. Ne azon töprengj, hogy éppen hogy áll az orvostudomány. Ne avval foglalkozz, hogy ez gyógyítható vagy nem gyógyítható. Teljes egészében helyezt át a problémát spirituális szintre. Spirituális, azaz lelki szintre. Ez csak ott "gyógyítható."

A lelki lét sokkal felemelőbb tud lenni, mint a fizikai szinten történő mókuskerék. Tekintheted az állapotodat egy olyan lehetőségnek is, ami rákényszerít arra, hogy végre TE LEGYÉL A LEGFONTOSABB!!!!!!

A gyógyulásod folyamata:

1. Adott élethelyzetbe kerültél, ami jelen pillanatban szenvedés. Rabság. A testedbe zárva élsz. Tehetetlen vagy.
2. Megtalálni önmagadban azt, hogy miért kaptad a feladatot? Mire akar rádöbbenteni a sors.(belülről gyógyítom önmagam)
3. Elfogadni.
4. Megérteni.
5. Megbánni.
6. Megbocsájtani, másoknak és önmagunknak.
7. Türelmesnek lenni.
8. Érezni, hogy belülről hat a változás.
9. Változik a test és a környezet.
10. Egyszer csak azt tapasztalni, hogy mozog az ujjunk.
11. Majd a kezünk.
23. Az életünk újból elfogadható és boldogok vagyunk.

Nehéz küzdelem, de végül jól fogod magad érezni.

Az okokra neked kell rájönnöd, hiszen ez a feladat, ezért kaptad."

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Minden tiszteletem a közvetítőé!
Amikor az ego visszahúzódik és helyébe lép a segítő szándék.
A legfontosabb az üzenet, világos, egyértelmű. Biztos vagyok benne, hogy a címzettje is ugyanúgy megérti, ahogy én is.
Tudom, hogy nem vagy kibic! És nincs mit magyarázni. Aki ezt nem érti, vagy félreérti, annak a lelke nagy bajban van.
De senki nem reménytelen, talán még nem érett meg rá, hogy megértse.
Amikor Auron üzenetét olvastam, önkéntelenül önvizsgálatba kezdtem: sajád fejed után ... kompromisszumkészség ... makacsság ...
Mi szerencsések, akiknek a teste jól-kevésbé jól megfelelően működik, nem éreztük még sosem, hogy a lelkünk megmerevedett?
Bizony ez a feladat mindannyiunké.
Köszönöm Auron, és Köszönöm Andika az üzenetet. (... és az előző üzenetet is, ami szerintem úgy igaz, ahogy le van írva)