szerda, október 29, 2008

Auron a táplálkozásról

Minden étel, amit magadhoz veszel, azzá lesz, ahogy gondolsz rá. Ha nem jóízűen eszed, nem is válik hasznodra. Ha jóízűen eszed, hasznodra válik. Feldolgozása nem vesz el energiát, nem leszel fáradt az evés után. Nagyon fontos a mértékletesség. Ha már fizikai testben élsz, tudnod kell, hogy neked személy szerint mi a jó. Senki elméletét nem erőltetheted magadra. Ha jól érzed magad, ha tudatosan nem mérgezed magad, akkor rendben vagy. Ha testsúlyod nem gátol napi feladataid elvégzésében, akkor rendben vagy. Ha jól tudsz lakni, rendben vagy. Ha folyton éhes vagy, valami nem stimmel. Ha éhes a lelked, nem tudsz soha fizikai szinten jóllakni. Akkor folyton éhezni fogsz addíg, míg nem tartassz ott, hogy képes leszel éjjelente felkelni és titokban enni. Ezek nagyon komoly dolgok. A mérgek, amiket adalékanyagként tesztek az élelmiszerekbe, természetesen nem jók. Az élelmiszert igyekezzetek minnél természetesebb állapotában fogyasztani. Fáról szedett dió, földből kihúzott répa, bokorról szedett málna. A földet azért trágyázzátok, termő növényeiteket azért permetezitek, mert haldoklik a Föld és egyre terméketlenebb. Kicsikarjátok belőle azt is, amire már csak fájdalommal képes. Ha egy évig a világon senki nem permetezne, a következő évben már sehol nem is kellene és az azt követő év olyan termékeny lenne, mint régen volt.
A húsevés nem ellenzhető. Legutóbb írtam, hogy vannak állatok, amik a te táplálkozásod és étvágyad, fejlődésedhez lettek melléd teremtve. Ilyen a tyúk, a csirke és a vízi állatok. Hal, kagyló. Bálna, cápa nem!!!!!
Most ezekhez képest gondoljatok bele, hogy megeszitek a majmot, a kengurut, a tevét, a disznót, a kakast(ez utóbbit nem lehetne).Mindent megesztek szó szerint ami élés mozog. Felháborító. Nem értetek van minden!!!!! Megeszitek a rovarokat, pedig tilos!!! Felborítottátok a táplálékláncot és most csodálkoztok, hogy fogytán az ivóvíz, fogytán a levegő. Alig vannak fák.
A fókaevés: Akinek más nem jutott, annak a fóka olyan, mint neked a tyúk. De te, akinek van tyúkja nem ehet fókát. Érted?

Tabletták:
??????????Ez eredeti állapot? Ezt a földből szeded elő? Ezt a fáról szeded? Bármennyire vegyszermentes, bármennyire bio, vagy organikus, gépek préselik és emberek tapogatják össze.
Vannak a természetes kivonatok. Ezeket miért teszitek tablettába? Hiszen van elég természetes c-vitamin a zöldségekben, gyümölcsökben. Ez a helyzet a sóval és a cukorral. Már nem emlékeztek az ételeitek eredendő ízére!!!Önmagában sokkal finommabbnak találnátok a répát, mint cukrozva. Csak már rászoktatok arra, hogy mindent ízesíteni, mindennek elvenni az eredeti ízért. Ez csak szokás kérdése.
Alapszabályok:
1. Mértékletesség.
2. Eredeti állapotában fogyasztani.
3. Amitől jól érzed magad az jó.
4. Amitől nem érzed magad rosszul az jó.
5. Csak azért ne szokj le a csirkéről, mert a másik mondja.
6. Semmi olyat ne egyél meg, amit nem kívánsz.
7. Minden amit megkívánsz egyél meg! Itt lép be újra az egyes pont, majd a kettes.

glitter-graphics.com

Ivóvíz:
Szinte sehol nem található meg az a víz, amelyik a legjobban hasznosul, ami a legjobban ellátja sejtjeidet. Ez is a felborult ökoszisztéma eredménye. Annyira civilizáltak vagytok annyira okosak, hogy szó szerint megisszátok a saját vizeleteteket és saját fekáliátokat. Na ezt oldjátok meg!!!Erre ugye nem vágtok fel!
A források vize kevesek számára elérhető. Aztán vannak a palackozott vizek, amik szintén pisa és kaka. Gondolj bele! Otthon lehúzod és másnap megiszod. Ez nekem felfoghatatlan. Miért csodálkoztok, hogy termékenységetek alig van már????????? A tiszta víz létezésetek egyik alapja.
Hogy honnan szerezzetek vizet? Természetvédelem, környezetvédelem, csatornarendszer korszerűsítése, elegendő befektetéssel. Ne azt idd meg, amit feldolgoztál. A természet nyújt neked lehetőséget, csak ti nem is keresitek. A megoldás a Föld mélyén található. Vízerek, kutak, források, patakok, erecskék. Hogy ez kevés? A forrás annyit ad, amennyit elveszel tőle. Kereslet, kínálat egyensúly. Még ki sem próbáltátok. Tisztelet a kivételeknek.

Nincsenek megjegyzések: