csütörtök, október 30, 2008

Auron mai üzenete

Ha úgy érzed reménytelen.
Akkor vegyél igazán nagy levegőt
és akkor húzd ki magad jobban, mint ezidáig bármikor. Ha úgy érzed, nem tudsz merre indulni, az azért van, mert még nem látod az irányt. Ezt csak úgy láthatod meg, ha körülötted minden csendes és tiszta.
Fizikai és lelki tisztaság.
Gondozd a tested, gondozd a környezetedet. Ha rend van kívül, rend lesz belül. A belső rend kialakulása megkezdődik. Egyre tisztább lesz a kép, egyre láthatóbb az út. Fontos, hogy ha bánt a múlt, ne nézz hátra. Gondolj arra, hogy ha a jövődet jól alakítod, nem kell majd a múltba révedned, hiszen boldog leszel. Ha a múltad szép, tedd a jövőd mégszebbé. Így a visszatekintés nem fájni fog, hanem az emlékezés boldogsággal fog eltölteni. A múltad fájhat akkor ha szép volt és akkor is ha nehéz. Ezért fáj az, ha visszarévedsz. Tanuld meg elengedni. Ez nem egyenlő a felejtéssel. Mindenképp egyféleképpen teheted meg, mégpedig úgy, ha a jövődet szebbé teszed annál, mint amilyen a múltad volt. Ha rossz volt, tedd jóvá, ha jó volt, tedd jobbá!!! Ez a kulcs. A boldogság kulcsa.
Ne mástól várd a csodát, csakis magadtól. Jegyezd meg jól!!! Másra nem számíthatsz, csak magadra. A te feladatod, nem másé, csakis a tiéd. A másrahárítás a legrosszabb bűn, amit elkövethetsz magad ellen. Ez is csak egy plussz csomó életed kötelén.

Nincsenek megjegyzések: