szombat, október 11, 2008

Auron 14.


Auron 14.
Én mindíg veled vagyok. Távolról figyeltelek akkor is, amikor azt hitted elhagytalak. Nem haragszom, cask meg kellett tanulnod a leckét. Amit érzel, az vagy. Amit más érez, az nem te vagy. Bízz az érzéseidben, bízz magadban. Ne más mondja meg, hogy mi jó neked.
A belülről fakadó változásokról:
A feladataink megoldásának menete:
1. Elfogadni, hogy képesek vagyunk rá!
2. Elfogadni, hogy a nehezebb út visz a célba, mert az a helyes. A könnyebb utat választva nem jutsz sehová. Kerülőút. Onnan nehéz lesz visszajönni, majd a helyes úton haladni a cél felé. Időpazarlás. Ha tudod melyik a helyes út, miért indulsz el a másikon? Azért, mert az kevésbé göröngyös?
3. Elfogadni azt, hogy nem lesz könnyű.
4. Elfogadni azt, hogy apró lépésekkel fogsz haladni.
5. Elfogadni azt, hogy minden változás belülről indul meg. A többi látszat, önbecsapás. Illúzió. Amikor belül megindul valami, tudod mit kell tenned. A te belső változásodhoz képest fog alakulni a környezeted. Olyanná formálódik, minden nehézség nélkül, amilyen te vagy belül. Ha te belül egészséges vagy, a környezeted(emberek, fizikai világ, testformád) a számodra legjobb helyzetbe kerülnek és boldog leszel. A belső kivirágzás a boldogságod kulcsa. Ne tétovázz! Lépj!
Minden egyes apró lépés, apró gondolat egy tettet szül, ami segít a problémáid megoldásában.

Fontos az őszinte elhatározás, ami önbecsapás mentes gondolat. Lelki fejlődésed automatikusan kapcsolja be a testi fejlődésedet. Igaz az ép testben ép lélek, cask szerintem fordítva van: Ép lélek ép testet alkot.

Mi a véleményem Ágiról?
Egy felemelkedett mester szintjén létező lény. Angyali jósággal és segítőkészséggel. Tudja, hogy amit csinál, az másnak is jó és magának is. Egy előző életbeli elhatározásból van ő most itt, megfogadta, hogy segíti azokat, akik kérik. Ő ehhez minden segítséget megkap. A segítségének az eredménye az, hogy ő maga hosszú ideig egészségesen élhet, ez legfőképp mások javát szolgálja. Számára ez a tevékenység egy jó anyagi biztonságot nyújt, még hosszú ideig. Az erőt a magasabb rezgésű segítőitől kapja, hogy életfeladatát sikeresen véghez tudja vinni. Mások szolgálatában áll, egy segítő földi angyal. Ezt ő maga is tudja, de sosem beszél róla. Pont ebben rejlik a nagysága. De mivel ő is emberi fizikai testben él, hibái neki is vannak. Még egy nagy feladata van ebben az életben, amit meg kell tanulnia. Ezt ő is pontosan tudja, de még ráér megoldani. Már az úton jár, sőt a cél előtt áll, egy utolsó gondolat fogja meghozni számára a végső lelki békét. Ez olyan dolog, ami egy ebben az életben számára nagyon fontos emberrel kapcsolatos, aki egy férfi. Magas fekete hajú. Talán a férje. Vele kapcsolatban van egy elrendezetlen dolga, ami megoldásra vár. Ehhez a viszonyhoz kapcsolódik egy anyagi helyzet, ami kettőjük közötti feszültségforrás. Több nem tartozik rád, ezért nem mondhatok többet.
Karmikusan sok megoldandója nincsen. Az embereken való segítségnyújtás a legfőbb dolga. Ez gyógyítást jelent és azt, hogy ő látja, milyen irányban kellene haladni az adott egyénnek és ő igyekszik szelíd módszerekkel ráterelni őt a helyes útra. Nem fecseg feleslegesen, ebben rejlik a nagysága. Rádbízza, hogy mit csinálsz, gyakran észre sem veszed azt, hogy rátesz a helyes útra. Utólag döbbensz rá, hogy valamit neki köszönhetsz.

Köszönöm.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Minden szavát meg kell fogadni. Annyira tisztán hozza le a helyes utat.
Ágiról pedig: megmutattad neki? igen, a férje magas fekete :)
azért ez fantasztikus.