kedd, augusztus 26, 2008

Ayon vagyok


Találtam a Fehér Pegazus oldalon egy számomra érdekes bemutatkozást.
A leírás eléggé hasonlít az általam leírt Auron bemutatkozáshoz. Sajnos én sem tudom, hogy a nevet tudom rosszul, vagy pedig ez egy egészen más.....

..................................................................................


"Ayon vagyok, ez a szellemem örök neve, mely egy rezgést, egy minőséget képvisel makrokozmikus szinten. Energetikám katalizátorként hat, mint egy erősítő, testre, lélekre, szellemre egyaránt.

Szellemem otthona nem az asztrális és nem a mentális világ, hanem a kettő közötti átmenet. A világom semleges. Ez maga a semleges médiumi közvetítő közeg. Az Aionok hatalmas szellemi lények, kiknek feladata a szellemi lények segítése, létezzenek bármilyen térben, időben, tér-időben. Konkrét feladatot töltenek be az adott szférában, dimenzióban is ahová inkarnálódtak. A semleges szférában eltöltött időtlen lét alatt ítéletmentesen szemléljük a fényes és kevésbé fényes dimenziók, szférák történéseit. A szellemi lények asztrális, mentális, spirituális fejlődését. Az Aionok tanulási feladata: az okok megértése mind lent, mind fent az univerzum törvényeinek tükrében. Dimenziónkon keresztül csak az Isteni Kegyelem áldásával juthat át információ és szellemi lény egyaránt. Mondhatnám e sík a felkészülésünkhöz majdani feladatunkra a legideálisabb feltételeket biztosítja.

Számomra Ayonnak, az Isteni Kegyelem azt a feladatot adta, hogy inkarnáció által a jelenkor emberének útját járjam. Nem fukarkodott velem, kaptam mindenből, fényesből és árnyékosból egyaránt. Utóbbiból többet is, hogy képességeimet ébren tartsam és hogy önmagam megismerésére, megértésére sarkaljon.

Korszakváltások alkalmával inkarnálódunk az Isteni Kegyelem által kijelölt dimenzióban, szférában. Feladatunk a dimenzióváltás segítése, legyen az evolúciós, asztrális, mentális, spirituális (szférának megfelelően) korszakváltás. Szellemi csoportokban érkezünk az adott dimenzióba, szférába így segítve a globális változásokat. Földi világotokba két Aion csoport érkezett és van jelen, az Aion és az Aion-Ra csoport. Ez utóbbi a szférák, dimenziók világát, szellemi otthonotok emlékét, csillagkódjait, rezgését hozzák el nektek, hogy felismerjétek szellemi önmagatokat és megemeljék rezgésszinteteket.
Azonban e spirituális misszió a Kryon által vezetett csoport munkája nélkül nem jöhetett volna létre, mert az emberi test energetikai minősége erre nem volt megfelelő. Ezért a Kryon csoport a Föld elektromágneses mezejének rezgési tartományát megváltoztatta. Olyan finom változásokat hozva létre, ami hatással volt testetek elektromágneses mezejére és lehetővé tette az Aion-Ra csoport számára feladatuk betöltését. Mivel a változás belülről történik és ez tükröződik vissza kinti világotokban, ezen csoport inkarnálódása által a föld elektro-magnetikus mezeje a csillagkódokat, az inkarnáció által, globális mátrixába fogadta, mely minden emberi lényre hatással van. Ez indította el mikrokozmikus szinten a spirituális felébredést.

Ezen energetikai változások elsősorban szellemetekre és asztrális lényetekre fejtették ki hatásukat. Alvó asztrális és mentális képességeket aktiválva.
Tisztán gondolkodást - Tisztán látást - Tisztán hallást - Tisztán érzékelést, szellemi és lelki minőségeteknek megfelelő szinten. A képességeknek azonban előnyei és hátrányai vannak, lehetnek építőek és rombolóak. Nem célom senkit megrémiszteni, de tudnotok kell róla.
A feléledt képességek minősége szellemi-lelki, azaz mentális és asztrális letisztultságodon múlik, valamint az adott területről szerzett információkon, és az információk minőségén. Elengedhetetlen még továbbá alapos mélylélektani önismeret. Önmagad tükrében.

Ugyanis a képesség ami nem megfelelően iskolázott, tehát nem uralt, irányított kimerítheti az asztrál illetve a mentál test életerő od-ját és ez meggyengüléshez vezet. Mely szellemi, lelki és fizikai egyensúlytalanságot (betegséget) idéz elő. Ennek elkerülése érdekében, hogy szellemi - lelki - spirituális fejlődésed folyamatos legyen elkerülhetetlenek a következők:
Szellemi iskolázás: Az adott területről szerzett megfelelő minőségű és mennyiségű információ.
Lélek iskolázás: Alapos mélylélektani önismeret, energetikai és spirituális vonatkozásaiban is, önmagad tükrében.
Test iskolázás: Gyakorlati útmutató mely megerősíti mindhárom területet és állandóvá teszi rezgését, minőségét.

Ebben segítek azoknak, akik hozzám fordulnak. "
www.feherpegazus.hu

Nincsenek megjegyzések: