kedd, július 08, 2008

Mi az AURA?

Mi is az az AURA?

Világegyetemûnkben minden rezgésekbõl áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekbõl épül föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéve ha képezhetjük magunkat a Aura rezgéseinek látására.

Miért van szükségünk az Aura látására?

Az Aura színei és intenzitása, különösen a fej körüli és fölötti rész, NAGYON speciális jelentéstartalommal bírnak. Valakinek az Auráját nézve láthatod a gondolatait, még mielõtt verbálisan is kifejezné õket. Ha nem ért egyet azzal amit mond, a hazugsága ténylegesen is látszik. Senki sem hazudhat elõtted leplezetlenül. Nem hamisíthatjuk meg saját Auránkat. Mindenki számára láthatóan mutatja a Igazi Természetünket és szándékainkat.

Ezenkívül Auránk egyfajta sprituális kézjegy. Ha olyan embert látsz, akinek világos és tiszta Aurája van, BIZTOS lehetsz benne, hogy jószándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is ha szerény és nincs tudatában. Ugyanakkor ha egy embernek szürke vagy sötét az Aurája, BIZTOSRA veheted, hogy tisztáttalan szándékai vannak, mindegy, hogy mennyire impresszívnek, ékesszólónak, mûveltnek, jókiállásúnak vagy jólöltözöttnek is tünik az illetõ.

ALAPVETÕ FONTOSSÁGÚ, hogy ellenõrizzük az Auráját bármely vallási vezetõnek, spirituális tanárnak, mesternek vagy gurunak. Ezeknek az embereknek egy tisztán kivehetõ aranysárga glória kell, hogy legyen a fejük körül. Ha nincs nekik, SOKKAL TÖBBRE mész egyedül, mint velük.

Csatlakozni egy szektához vagy valláshoz, amit nem odavaló emberek vezetnek megfelelõ Aura nélkül, nagyon veszélyes a tudatosságod számára. De hol a veszély? Amikor eljön az ideje, hogy ténylegesen használd az információt, amit a tudatod errõl az életedrõl tárol, elõfordulhat, hogy közel semmi hasznosat nem találsz, ha az életed rituálék és más emberek csordájának a követésére fokúszálod. Ilyen esetekben szükséges, hogy mindent újratanulj az elejétõl kezdve. A legtöbb szektának, vallásnak, és politikai vezetõnek mindössze két dolog jár a fejében: a pénz és a hatalom, hogy irányíthassák az embereket. És ezt magadnak is LÁTHATOD az Aurájukban. Képzeld csak el, hogy milyen változások lennének a Földön, ha sok ember lenne rá képés, hogy lássa vezetõinek az Auráját és ez alapján választaná ki õket.

Az Aura olvasásával felfedezheted a test rendellenességeit (a betegségeket) jóval a fizikai tünetek megjelenése elõtt. Az Aura tudatos irányításával képes vagy önmagad meggyógyítására.

Mindenkinek van Aurája. De a legtöb embernek a Földön NAGYON GYENGE és zilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlõdését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az Igaz Természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik.

Ha megtanulod az Aura látását, gyakran szembekerülhetsz egy KÜLÖNÖSEN NEHÉZ kérdéssel: Meg tudod mondani, hogy milyen az Aurám? - ez az a helyzet, amikor egyáltalán nem látsz semmiféle Aurát vagy amit látsz, arról inkább nem szeretnél beszélni. Az egyik legjobb válasz, ami szerintem ilyenkor adható: miért nem tanulod meg látni magadnak te is? És ez egyike az alapvetõ okoknak amiért az embereket az Aura látására tanítom.

Amikor az emberek felismerik, hogy az Aurájuk mindenki más számára is látható és igen sokan látják, ügyelni fognak a gondolataikra. És megpróbálják majd látni és fejleszteni saját Aurájukat. A folyamat során jobbak és bölcsebbek lesznek, képesek arra, hogy felismerjék más emberek szándékait. Ennélfogva, az egész világ sokkal jobb lesz, ha mindenki megtanulja az Aura látását és megértését.

1. Koncentrációs gyakorlat

Helyezd az 1. ábrán látható képet körülbelül 1,5 méterre magad elé. Nézd pontosan a fekete pöttyöt legalább 30 másodpercig vagy tovább, és figyeld meg a színes pontokat a periferikus látásoddal. Ne engedj a kisértésnek, csak a fekete pöttyöt nézd.





Figyeld meg, hogy a színes területeket úgy tûnik, mintha egy másik szín Aurája ölelné körül. Amikor a periferikus receptorainkat stimuláljuk egy ideig, színérzeteink vannak, amik teljesen mások, mintha a központi látásunkat használnánk. Minél többet koncentrálsz, annál világosabb az Aura a színes területek körül, mivel az érzékenységed nõ. Korábban képes lettél volna ezt a képet nézni órákán át anélkül, hogy bármit is láttál volna. A gyakorlat kulcsa az, hogy EGYETLEN pontra koncentrálsz elég hosszú ideig. Ez a gyakorlat azt a módot szemlélteti, ahogyan nézni kell az emberi Aurák látásához, tudatosítva magunkban látószervünk és érzékelésünk bizonyos képességeit.

2. Koncentrációs gyakorlat

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy élénkítse a kommunikációt mindkét agyfélteke között, ezáltal a "feldolgozási hatásfokot" növeli, ami szükséges az Aura látásához. Helyezd a 2. ábrán látható képet kb. 1 méterrel magad elé. Nyújtsd elõre a kezed, így ujjaid egyike a körök között és alatt van.

Fókuszálj az ujjad végére és ne törõdj a körökkel, nézz át rajtuk. Most 4 kört kellene látnod. Ha ez sikerült próbáld meg a két középsõt EGYESÍTENI (hogy átfedjék egymást) és EGY kört látni EGY FEHÉR KERESZTEL az ujjad tetején, középen a kettõ között. Ha látod a keresztet az annak a bizonyítéka, hogy bal agyfélteked (ami a jobb szemmel van kapcsolatban) a jobbal kommunikál (ami a bal szemedhez tartozik).





Ez a gyakorlat nagyon hasznos: mindössze 5 perc megduplázza a bioenergiád és elõsegíti az öngyógyulást.

A kereszt elõször lebegni fog és bizonytalannak tûnik majd. Kísérletezz a szemed és az ujjad közti távolság változtatásával, hogy elérd a tökéletes keresztet. Jelentõs haszonra tehetsz szert 3-5 perc után, lehetõleg pislogás nélkül, de a bûvös idõtartam úgy tûnik, hogy 45 perc folyamatos koncentráció, ami IGAZI változást idéz elõ a szellemi (mentális) és aurikus képességeidben.

Fokozatos gyakorlással el kellene érned, hogy az ujjad nélkül is meglásd és fönntarsd a keresztet. Miközben a kereszt megtartásával foglalkozol próbálj meg tudatába kerülni a másik 2 körnek is és minden más körüllévõ dolognak a periferikus látásod használatával. A periferikus látásod használatával aurikus színeket kellene lássál a fenti körök körül. Amikor képessé válsz arra, hogy elemezd a környezõ dolgokat a periferikus látásoddal, a kereszt (és a koncentráció) elvesztése nélkül, készen állsz az Aurák látására és olvasására.

A koncentráció magasabb szinjei:

Az egyik átmérõ a keresztben rendszerint a másik "elõtt" látszik. Ez azt jelenti, hogy az egyik agyféltekéd dominál a másik felett. A férfiak általában a vízszintes átmérõt látják fölül (bal agyfélteke dominál), míg a nõk többnyire a függõlegeset (jobb agyfélteke dominál).

Próbáld meg a "rejtett" átmérõt elõtérbe hozni annyira amennyire csak lehet, tudatos koncentrációval. A koncentráció legmagasabb szintje a tökéletesen egyensúlyban lévõ kereszt elérése és megtartása, aminek mind a négy karja ugyanolyan intenzitású, ilyenkor tökéletes az egyensúly a két agyfélteke között. Nagyon sok ember tapasztal bámulatos hátásokat ezen a ponton. Elõször, a koncentráció mélyebb lesz. Másodszor, 2-3 perc után úgy tûnik mintha elvesztenéd a látványt, a világos háttér sötét lilává vagy rózsaszínné válik. Az érzékenységed és tudatosságod nagyban fokozódik. Minden érzés megszûnik létezni.

Sok ember beszámolt róla, hogy a Csakrapóló viselése jelentõsen javítja az effejta koncentrációt, és az én tapasztalataim is ezt támasztják alá.

Egyéb Koncentrációs Gyakorlatok



Színek és Aurikus Párok

Az 1. és 2. koncentrációs gyakorlatban már fölfigyeltünk rá, hogy a valódi színeket eltérõ színû Aura veszi körül. Ezek az aurikus színek nem véletlenszerûek. Lentebb egy listát találsz a szivárvány (monokromatikus) színeirõl és a hozzájuk tartozó Aurikus Párjukról.

a vörös türkizkék, a türkizkék vörös színû aurát ad
a narancssárga kék, a kék narancssárga aurát ad
a citromsárga ibolyaszínût, az ibolyaszín citromsárga aurát ad
a zöld rózsaszín, a rózsaszín zöld aurát ad

A fenti táblázat a köztes színekre is érvényes, pl. a zöldessárga színnek lilásrózsaszínû aurája van. Megjegyezzük, hogy a fenti Aurikus párok KÜLÖNBÖZNEK a komplementer (kiegészítõ) színpároktól, "színköröktõl???" és "színátmenetektõl???", amiket a földi tudomány hírdet. Bármelyik gyerek megerõsítheti, hogy a fent említett Aurikus Párok léteznek.

Ha jól körülnézünk, láthatjuk, hogy a Természet is gyakran alkalmazza az Aurikus Párokat. Vegyél csak egy piros madarat, és biztos lehetsz benne, hogy lesznek türkizszínû testrészei is. Ugyanez vonatkozik a kékes-narancssárga, sárgás-ibolya és zöldes-rózsaszínû színkombinációkra is, nemcsak madarakon, hanem halakon, lepkéken és virágokon is - mindenen, ami a Természet élénk színeit viseli. Alkalmanként elõfordulhat, hogy a második legmegfelelõbb színt láthatod a tökéletes Aurikus Pár helyett. Feltûnt már, hogy a LEGTÖBB földi fának a virágai, amiket ZÖLD levelek vesznek körül, ibolyák, rózsaszínûek (lilák) vagy vörösek? Az Aurikus Színek a Természetben nagyon élénkítõen hatnak, gyakran a szépség és a boldogság érzésével árasztanak el.

Fontos, hogy jól megjegyezd a fenti Aurikus Párokat és emlékezz is rájuk. Hogy miért? Mert ha egy rózsaszínû Aurát látsz egy világoszöld ruhát viselõ ember körül, nagy a valoszínûsége, hogy nem az ember, hanem a ruha Auráját látod.



Az Aura érzékelése

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy elõször lássuk az Aurát és/vagy gyakoroljuk ezt a képességet. Fontos a megfelelõ körülmények megteremtése, mert így nemcsak az Aurát látod jobban, de egyfajta önbizalomra is szert teszel a látottakból.

1. Ültesd le az alanyt egy nagyon finoman megvilágított EGYSZÍNÛ FEHÉR háttér elé. A színes háttér megváltoztatja az Aura színeit, ehhez többlettudásra van szükséged a színek kombinálásáról. Néhány háttér/Aura variáció félreértelmezéshez vezethet.
2. Nézz ki EGYETLEN PONTOT, és csak arra figyelj. A homlok közepe TÖKÉLETES erre a célra. Itt található az ún. Homlok Csakra vagy más néven Harmadik Szem. Néhány kultúrában (Indiában például) egy jelet raknak a homlokra. Az ilyesfajta jelek az õsi idõkben egyfajta felkérést jelentettek, hogy vessünk egy pillantást az illetõ Aurájára.
3. Nézd ezt a pontot legalább 30-60 másodpercig vagy még tovább.
4. 30 másodperc után elemezd a környezõ dolgokat a periferikus látásoddal, miközben még mindig a kínézett pontra nézel. A koncentráció megtartása a legfontosabb. Álld meg a kísértést, és ne nézz máshova. Látnod kellene, hogy az alany körül a háttér világosabb és MÁS SZÍNE van, mint a távolabbi környezetnek. Így érzékeled az Aurát. Minél tovább koncentrálsz, annál élesebben látod. Jusson eszedbe, hogyha csak egy pontra figyelsz az növeli érzékenységedet a szemedbe jutó Aura rezgések felerõsítésével.
5. A legmagasabb szintû Aura gyakorlatokat teljes sötétségben végzik, de ehhez több óranyi folyamatos koncentrációra és rendszeres gyakorlásra van szükség.



Az Aura PILLANATKÉPE

A koncentrálás befejeztével, még az Aurát nézve csukd be a szemed. Egy vagy két másodpercig most CSAK magát az Aurát látod. Készülj rá föl. Mindössze egy vagy két másodperced van amíg a fényérzékeny sejtjeid abbahagyjágyák a rezgést és a látvány továbbítását az agyba. Ha elszalasztod, kezdheted az összpontosítást elõröl. Próbáld kikísérletezni, hogy milyen gyorsan kell becsuknod a szemed a legjobb hatás eléréséhez.



Más emberek Aurájának megvizsgálása

A legjobb ha egyenesen a homlok csakrára (vagy másnéven harmadik szemre, 1.5 centiméterrel az orr fölött, a szemek között található) nézel és megpróbálod elérni, legalább 30-60 másodpercig megtartva azt a tudatállapotot, mint a fentebb említett koncentrációs technikánál. Tapasztalataim szerint a torok vagy homlokcsakra nézése hasonló eredménnyel jár. Ennek ellenére élég furcsa és az érintett személy gyakran nehezményezheti, ha valakinek folyamatosan a mellkasát bámulod. Ellenben a homlokcsakrára nézve a beszélgetés nyugodtan folytatható.

Mint mindig, most is a NAGYON finoman megvilágított, árnyékok nélküli háttér a legjobb. Bár gyakorlással, bármilyen egyszínû környezet (mint például a kék égbolt) megfelõ lesz.



Hogyan lásd a saját Aurád

Állj körülbelül 1.5 méterrel egy megfelelõ méretû tükör elõtt. Kezdetben legjobb, ha a mögötted lévõ háttér egyszínû és fehér, árnyékok nélkül. A megvilágítás legyen NAGYON lágy és egységes, nem pedig ragyogó. Kövesd a fent említett utasításokat az Aurád meglátásához.

GYAKOROLJ legalább 10-15 percet egy nap, hogy növeld az érzékenységedet és fejleszd Aurikus látásodat. Ne feledd, a gyakorlás a legfontosabb ezen képesség kifejlesztéséhez.



Aurikus látás és utóképek

A leggyakrabban feltett kérdés a szemináriumaim során az, hogy: Tom, nem lehet, hogy csak káprázik a szemem? Nos, a válaszom nem, épphogycsak megtanultad, valójában mire is vagy képes látószerveddel. A fényérzékeny sejtek a szemben (Vörös, Zöld és Kék) olyan rezgésérzékelõk, amik saját memóriával rendelkeznek. Ezért is képesek másodpercekkel a képi inger megszûnése után is továbbrezegni.

Ezt a memóriát gyakran utóképek formájában érzékeljük. Az utóképeknek pontosan ugyanolyan alakjuk van, mint az eredetieknek. Egy saját Aurája által körülvett tárgy utóképe ugyanakkor nagyobb, mint az eredeti kép. Ezt a növekedést az Aura rezgése okozza, annak "pillanatképét" láthatjuk ilyenkor. Ezért alapvetõ fontosságú, hogy egy pontra fókuszáljunk amikor az Aurát nézzük, mert a fókuszpont megváltozása miatt az Aura képe összezavarodhat a tárgy utóképével.



Az Aura színei és jelentésük

Auránk Igazi Természetünket tükrörözi bármely pillanatban. Ezen a ponton talán szükségszerû lenne részletezni, hogy mit is értünk "Igazi Természet" alatt és miért kell erõfeszítéseket tennünk a "felfedezése" érdekében. Társadalmunk a jelképeket, sablonokat, megszokásokat, bevett és felszínes viselkedésmódokat, a képmutatást és mások követését hangsúlyozza, beleértve szabad akaratunk alávetését bizonyos "vezetõknek". A "nevelésünk" nagyrészt olyan emberek nézetein és elvárásain alapul, akik megpróbálják irányítani a csordát.

Az Igazi Természetünk az, ami megmarad ha felismerjük és elhagyjuk összes megszokásunkat, sztereotipiánkat, a képmutatást, felszínes viselkedést és teljesen tudatossá, természetessé és ösztönössé (spontánná) válunk. Figyeld csak meg, néhány ember annyira a szokásainak és bevett viselkedésmódjának a rabja, hogy nagyon nehéz, ha nem lehetetlen felidézniük, kik is õk valójában. Az egyetlenegy mód, hogy azonnali belátást nyerjünk a személyiségükbe az, ha megnézzük Aurájukat, ami a mindenféle felületes viselkedés mögötti Igazi Természetüket mutatja.

Általánosságban, minél színesebb, tisztább és ragyogóbb az Aurája, annál jobb és spirituálisan fejletebb az adott ember. Ezenkívül minél egyenletesebb az energiaeloszlás az Aurában, annál egészségesebb és kiegyensúlyozotabb az illetõ.

Az Aurán belüli energiaeloszlás nagyon hatásos egészségügyi vizságlóeszköz lehet, de általában igen összetett felszerelés használatára van szükség. Ezen szöveg célja olyan dolgokra összpontosítani, amik szabad szemmel is könnyen láthatóak.

Auránk az egész testet körülveszi, de a lejebb található értelmezése a színeknek csak a fej körüli részére vonatkozik. A színek lejebb található irodalom szerinti jelentését ezen cikk szerzõje is megerõsítheti. Ha már jól látod az Aurát, magad is ellenõrizheted, ha bizonyos gondolatokra figyelsz miközben sajátodat nézed, vagy megmondod más emberek gondolatait Aurájuk figyelése közben.

Általában az embereknek egy vagy két domináns szín (erõs pont) van az Aurájukban. Ezek a színek (vagy az Aurikus párjaik) nagy valószínûséggel a kedvenc színeik is egyben.

A domináns színek mellett, az Aura tükrözi a gondolatokat, érzelmeket és vágyakat, amik "villanások", "felhõk" vagy "lángok" formájában jelennek meg általában kicsit távolabb a fejtõl. Például egy narancssárga felvillanás az Aurában azt a gondolatot vagy vágyat jelzi, hogy az illetõ hatalom és irányítás gyakorlására vágyik. A narancs, mint domináns szín az erõ és a más emberek irányítására való általános képesség jele. Gyorsan változó "felvillanások" gyorsan cikázó gondolatokra utalnak.



Tiszta színek jelentése az Aurában (a szívárvány fényes, ragyogó, monokromatikus színei)

A lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erõs pont az Aurában. Mindössze átmeneti "felhõk" vagy "lángok" formájában jelenik meg.

A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az Aurájában, az illetõ nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélõ. A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésrõl is. Az acélkék az egész Aurát uralhatja, mikor az illetõ energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van. Például Michel Desmarquet, a "Thiaoouba Prófécia" c. könyv szerzõje gyakran acélkéken sugároz elõadásai során, különösen amikor a közönség kérdéseire válaszol.

A türkiz: lendületes és nagyon energikus személyiségre utal, aki képes az énjének kivetítésére és hatással van másokra. Az olyan emberek, akiknél a türkiz erõs pont az Aurában képesek egyidejûleg több dolgot is csinálni és jó szervezõk. Unatkoznak ha arra kényszerûlnek, hogy egyszerre csak egy valamire koncentráljanak. Az emberek szeretik azokat a fõnököket, akiknek türkiz Aurájuk van, mert elmagyarázzák céljaikat és képesek hatni a csapatukra, ahelyett, hogy csak parancsolgatnának. Az ilyen színû gondolat szervezésrõl és a másokra hatásról árulkodik.

A zöld: nyugalmas, mérséklõ energia, természetgyógyászati képesség. Az emberek, akiknél a zöld erõs pont az Aurában természetgyógyászok. Minden ilyen foglalkozású személynél jelen kellene lennie ennek a színnek. Minél dominánsabb a zöld, annál jobb a gyógyító. Az ilyen emberek szeretnek kertészkedni és értenek a növényekhez. Egy zöldszínû, erõs Aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A zöld gondolat nyugalmi állapotot és gyógyítást jelent.

A sárga: öröm, szabadság, kötõdés nélküliség, létfontosságú erõk felszabadítása vagy szabadon bocsátása. A sárgával sugárzó emberek tele vannak belsõ örömmel, nagyon nagylelkûek és nem kötõdnek semmihez. A sárga fényudvar a fej körül magas spirituális fejlettséget jelent. A sprituális tanító ismertetõjele. Senkitõl se fogadj el spirituális tanítást, akinek nincsen hasonló glóriája. Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karukig terjedt. Manapság nehéz olyan embert találni a Földön, akinél nagyobb mint 1 hüvelyk (2,54 cm). A sárga glória a rendkívül aktív homlokcsakra eredménye (amit sok ember láthat a szemináriumaimon, ahogy ibolyaszínnel ragyog). A spirituálisan fejlett emberek éveken keresztül folyamatosan serkentik a homlokcsakrájukat, mivel mindig erõteljes spirituális gondolataik vannak. Ha ezt a csakrát különösen aktív állapotban figyeljük meg, egy sárga (az ibolyaszín Aurikus párja) fényudvar jelenik meg körülötte az egész fejet körülvéve. A sárga gondolat az öröm és megelégedés pillanatát fejezi ki.

A narancssárga: felemelõ és érdekfeszítõ. Inspiráló. Az erõ jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására. Ha a narancsszín erõs ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínû lesz jelölve, hogy az illetõ egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínû gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

A piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testrõl. Ha túlságosan domináns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

A rózsaszín (=lila+piros): szeretet. A tiszta rózsaszín eléréséhez vegyíteni kell a lilát (a legmagasabb frekvencia, amit érzékelni tudunk) a pirossal (a legalacsonyabb). A rózsaszín Aura azt jelzi, hogy az illetõ megteremtette a tökéletes egyensúlyt a spirituális tudatosság és az anyagi létezés között. A legfejletebb embereknek nemcsak sárga glória van a fejük körül (amely egy állandóan erõs pont az Aurájukban) de óriási rózsaszín Aurával is rendelkeznek, ami messzire kiterjed. A rózsaszín az Aurában nagyon ritka dolog a Földön, és mindössze átmeneti gondolatok formájában jelenik meg, sohasem erõs pontként.



A piszkos színek jelentése (színek, amelyek sötétebbnek tûnnek a háttérnél, és fényár helyett inkább füstre hasonlítanak)

A barna: felzaklató, nyugtalanító, materialista, spirituálisan tagadó.

A szürke: sötét, lehangolt gondolatok; tisztáttalan szándékok, a személyiség sötét oldalának jelenléte.

A kénsárga/zöldessárga (olyan mint a mustár): fájdalom vagy könnyedség hiánya, harag.

A fehér: súlyos betegség, szintetikus behatás (drogok). Miért is jelent a fehér szín az Aurában problémát? Mert a fehér leginkább a zajra hasonlít, nem olyan, mint a harmonikus színtónusok összessége (a monokromatikus színek). Lehetetlen a zajt összehangolni egy olyan zenekarral, ami harmonikus zenét játszik, ennélfogva a fehér Aura az egység hiányát jelzi mind testben mind lélekben. A Természet, melynek mi is a részei vagyunk, harmonikus. Ez az egység különálló rezgés "tónusok" vagy harmónikus frekvenciák formájában jelenik meg, ahogy azt részben a modern quantumfizika is leírja.
Néhány órával a halál beállta elõtt, az Aura fehérré válik és nagyban növekszik az intenzitása. Figyeld csak meg, hogy a legtöbb kúltúrában a halált FEHÉRNEK (nem pedig feketének) ábrázolják, mert a múltban az emberek látták a fehér Aurát a halál beállta elõtt. Úgy tûnik, hogy õseink sokkal többet tudtak, mint aminek a beismerésére ma hajlandóak vagyunk.

Forrás:
http://koli.kando.hu