szerda, július 09, 2008

Auron Üzenete 1.


Mi történik, ha valakinek levágják a lábát?
A fizikai test egy darabja hiányozni fog.
Miért fáj mégis tovább?-Mert a maradék 6 test lába megmaradt.

Az hogy a halálunk után tovább élünk, nem más, mint egy fizikai törvény? Miért tartjuk ezt misztikusnak?
-Azért misztikus, mert nem a többi 6 nem látható testben élünk, hanem a fizikai testünk a tudatos. Azt fogadjuk el valósnak. Halál után a fizikai test felbomlik, felbomlanak a többi testek is, az utolsó a hatodik asztráltest megmarad. Ami kisebb a fizikai testnél. Ebben marad meg az ÉN-TUDAT, megmaradunk, ezek érzékelhetQk mások számára "szellemként". Ebben az asztrál testben az érzékelés másabb, mint a fizikai testben. Olyan álomszerq érzés, de ott akkor az a lehetQ legtermészetesebb. Akik kevésbé ragaszkodnak a fizikai világhoz, azoknak könnyebb az állapot megszokása.
-Azért csupán fizika az egész, mert a fizikai test egy atomokból álló energia, meghatározott rezgésen. Amennyi a rezgésszám és az atomok elrendezQdése, olyan a megjelenése. A többi test ugyanígy épül fel, csak azok fizikai szemmel nem mindenki számára láthatóak.

Ki látja?
-Az látja, aki rezgésszintjét emeli, pl. imával, rendszeres meditációval képes folyton meditatív állapotban maradni. Azok számára könnyebb a többi test energiaszintjéhez történQ felemelkedés, így érzékelik a felsQbb testeket, a felsQbb világokat.

Milyen az asztrálérzékelés?
-csendes
-gondolkodó
-nyugodt állapot
-kitágult tudattal mindent tudunk
-gyorsan mozgunk
-nincs tér és idQ
-nincsenek fizikai határok
-az ízek és szagok nem érezhetQk, csak felidézhetQk)ez van akinek kellemes van akit gyötör a hiányuk)