szerda, július 30, 2008

Auron 5.

Akkor folytatnám a sci-fi történetet.

Kérlek mesélj az űrhajótokról.A belseje érdekelne és a működése.
- A működéséről már annyit mondtam, hogy az univerzum állandó energiáját hasznosítva mozog, illetve abból szerzi az energiát. Az űrhajó, mint egy élőlény, átveszi ezt a hatalmas rezgést, így egy razgésen működve jut mozgási energiához, ami biztosítja az összes energiát. Haladás, világítás. Igazából ez utóbbira csak a többi jármű miatt van szükség, mi látunk fény nélkül is. Mivel mi magunk is fények vagyunk, rezgésünk mérhető, és a kapott szám a ti fizikátok szerint a fény kvantumának megfelelő érték, azaz egy fényjelenséget mérnétek.

A járművetek nem fényből van? Miért kell fizikai testű jármű ha ti magatok fényből vagytok?
-Gondolj a lámpára, az izzóra, amit használtok. A fényt irányítani kell, alakot kell neki adni, hiszen különben hogy világítana oda, ahová akarod? A fényt a lámpádban kell tartanod ahhoz, hogy az lámpa legyen. Mi is fizikai dologban mozgunk a fizikai világban. Így tudunk megjelenni. Fizikai támasz nélkül is vagyunk, hiszen gondolati síkon létezünk, testünk egy sűrű fény, a ti testetekhez képest hígak vagyunk.
Viszont mi ennek a fizikailag sűrű(anyagi) űrhajót az univerzum rezgésére hangolva tudjuk befolyásolni. Ha akarom látod, ha akarom nem látod. Hiába nem látod, mégis létezik. Nektek is haszonsítanotok kellene ezt a fajta erőforrást. Mi odaadnánk a tudást, de ti még nem álltok olyan szinten, hogy megfelelően tudnátok használni. Háborúk törnének ki és hatalmas lenne a gazdasági világválság. Benzin, áram, ezek nem kellenének többé. A táplálkozás is megoldható ily módon, szóval amíg ennyire anyagiasak vagytok, ez nem fog menni. Sajnos ez még távol áll tőletek. Meg kell elégednetek a nap, hő, szél, víz által hasznosítható energiával. Ez is mind értetek van. Az univerzum energiája még elérhetetlen számotokra. (kivéve gyógyításra)
Amikor gyógyítassz, az univerzum energiájára hangolod a beteg embert, kiegyenlítődik és meggyógyul. Kiindulva abból az állapotból, hogy egyek vagyunk. Minden létező egy tőröl fakad, egy rezgésről keletkezett minden. Nevezheted ezt Istennek is, a végeredmény ugyanaz. Mindent erre az isteni állapotra kellene hangolni. Amikor ezt eléred, akkor válsz eggyé Istennel. Isten egy olyan magas rezgés, ő az alap, ő az eredet, fogadd el, hogy egy energia. Ti emberek jól érzitek, és mindíg is éreztétek, hogy létezik. Ezért adtatok neki nevet, Isten, Buddha, Krsna, Jehova...., mert így kézzelfoghatóbb, így van kit megszólítanotok. Tudnotok kell, hogy Isten, az eredő rezgés, épp ezért nem szerethet jobban, vagy kevésbé senkit, mert neki mindenki egyforma, hiszen minden belőle van, minden vele egy. Olyan vagy te, mintha ő lennél. Érted ezt?
Mint amikor a higany kifolyik. A sok pici igyekszik elérni az eredőt, a nagyobbat, míg végül egyesülnek. De a nagy higanydarab és a kicsi egy és ugyanaz az anyag, a kicsi a nagyból ered. A nagy és a kicsi is tudja, hogy egymáshoz tartanak. Kérdés nélkül, elindul felé, természetes feltétel nélküli vonzalom.
Így vonz benneteket a nagy energia megléte. Akár hiszel benne, akár nem. Mindenki jó irányba tart. Mindenki. Akár tudsz róla, akár nem. Akár ellenkezel, akár nem. Ez egy természetes folyamat. Sajnos ti emberek már nagyon eltávolodtatok az ALMAFÁTÓL. Már a teremtéstörténetben is leíródott ez a kapcsolat. Vagyis az elszakadás. Mivel távol vagytok, sokan tagadjátok ezt az egészet. Sokan érzitek. Sajnos a fő szemléletetetk:
AMIT NEM LÁTOK? AZ NINCS!!!!!
Ahogy közeledtek vissza az eredethez, az almafához, minden világos lesz, minden egyértelmű. Minden természetes. Nem hinni fogtok az eredetben, hanem tudni fogjátok. Erölködés és kényszer nélkül. Út a teljesség felé. Út az EGYSÉGHEZ. Türelem. Az útra lépni már egy félig megoldott feladat. Az úton járni nehéz, de ha már rajta vagy, az félsiker. Az elkezdett feladat szinte már meg is van oldva. Fontos, hogy félúton ne torpanj meg. A megoldás úgy jön el, hogy észre sem veszed. Akkor jön, amikor nem számítassz rá. A fény vonzza a sötétet.

Nincsenek megjegyzések: